- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 39
Thread: Αναιρετης πλανητης
-
30-01-2011, 01:31 AM #21
Re: Αναιρετης πλανητης
Ως καλή Ταυρίνα, (και μεγάλο κορόιδο επίσης) πληρώνω την εφορία και τους λογαριασμούς μου, 15 μέρες πριν λήξουν! Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να αφήσω ποτέ στην τύχη τους τις υποχρεώσεις μου, όχι μόνο λόγω υπευθυνότητας,αλλά κυρίως λόγω φόβου!!:bigsmile::bigsmile:
Εννοώ, να τακτοποιήσουμε τα συμβολαιογραφικά μας, μήπως μας βρεί κανένα μεσοδιάστημα Κρόνου-Πλούτωνα (κούφια η ώρα) και δούμε τα ραδίκια ανάποδα, με τόσους αναιρετικούς σημειοδότες!
Να προλάβω να τακτοποιήσω το παιδί μου τουλάχιστον!
:bigsmile:
-
30-01-2011, 01:32 AM #22
Είτε το πουμε είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα!!!
Κουράγιο πάντως με τον Κρόνο, έχω γνωστούς Ζυγούς και θα συμφωνήσουν μαζί σου!!! Υπομονή χρειάζεται και θετικές σκέψεις!!!
-
30-01-2011, 01:33 AM #23
Αγαπητέ μου, ποιος έχει όρεξη να προβλέψει τον θάνατό του (μακριά από μας!) είτε στην Ινδική, είτε στην Κινέζικη…
Έχεις απόλυτο δίκιο να σου φαίνεται εξωπραγματικό και είναι εξωπραγματικό!
Αν παρατηρήσεις στα ωροσκόπια διασήμων, μια χαρά προβλέπουν τον θάνατο και τον τεκμηριώνουν και με τις αντίστοιχες όψεις (τώρα με τους αστεροειδείς μπορείς να τεκμηριώσεις ότι τραβάει η ψυχή σου!) , αλλά μόνο μετά τον θάνατο! Πριν, ποτέ! Ούτε καν αρρώστια.
Τέτοια βαρύγδουπα γεγονότα, κανείς δεν τα «πιάνει» πριν συμβούν. Κατά την γνώμη μου πράττουν ορθά και θα έπρατταν ορθότερα αν στις αστρολογικές αναλύσεις τους δεν απέδιδαν τον θάνατο σε διάφορες όψεις. Ιδιαίτερα όταν αυτές μοιάζουν με κάτι όπως: «Πολύ λογικό, αφού εκείνη την μέρα ο αστεροειδής «κατάρα» έκανε σύνοδο με τον ωροσκόπο και ο αστεροειδής «ντουβρουτζάς» τετράγωνο με τον ¶ρη». Έλεος!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
30-01-2011, 01:38 AM #24
-
30-01-2011, 01:41 AM #25
Αγαπητή Κάτια, έχω πεθάνει στο γέλιο αρχικά, αλλά πέραν τούτου συμφωνώ απόλυτα με την "κατάρα" και τον "ντουβρουτζά"!!
Ναι, και εγώ έχω δει και έχω πραγματικά απορήσει, δηλαδή όντως είναι εξωπραγματικό! Καλά αν το πάμε με αστεροειδείς, εκεί πιστεύω πως χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!
Μ' αυτό που γελάω όμως, είναι το λογικό στην υπόθεση!!! Εγώ όταν κοιτάω έναν χάρτη πρώτα θα δω κάτι θετικό και στην πορεία θα το συνδυάσω αρνητικά πάντα!!!
-
30-01-2011, 01:42 AM #26
Σου έφυγε και ο Δίας για σωματοφύλακας!!!!! Πήγε στον Κριό!!!
-
30-01-2011, 01:43 AM #27
-
30-01-2011, 01:43 AM #28
Δεν θα τους αφήσουμε! (¶σε που κρατητήρια δεν υπάρχουν πλέον, είναι τίγκα) θα γίνει ροζ επανάσταση! Τώρα που θα μπεί και ο Ποσειδώνας στα Ψαράκια, αφέτες και αναιρέτες θα βαράνε προσοχές!
-
30-01-2011, 01:52 AM #29
Κοίτα Κωστή μου (τώρα γίναμε φίλοι!) , τελικά έχω πειστεί ότι η αστρολογία για τον κάθε ένα, είναι κάτι διαφορετικό. Ο τρόπος που την βλέπει και ο τρόπος που την εφαρμόζει.
Προσωπικά (και το ίδιο πιστεύω και για κάποια άλλα μέλη σε αυτή την κοινότητα) έχω προβλέψει με επιτυχία πολλά γεγονότα φίλων… συγγενών… γνωστών… Πολλές φορές και με αρκετά μεγάλη χρονική ακρίβεια.
Θεωρώ κάποιες πρόσφατες τάσεις υπερβολικές και όχι απαραίτητα «βολικές».
Σκέψου όμως την άνθιση της διαδικτυακής αστρολογίας και νομίζω ότι θα πάρεις όλες τις απαντήσεις σου. Από ένα σημείο και μετά τι άλλο να γράψουν και αυτοί οι άνθρωποι; Σε πληροφορώ ότι οι γνώσεις που έχουμε εσύ κι εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, είναι μακράν περισσότερες από τις γνώσεις που είχε ο μέσος αστρολόγος στην δεκαετία του 90Ά .
Τώρα, σαφώς και οι αστρολόγοι είναι πιο ενημερωμένοι και φυσικά η αστρολογία κάνει άλματα προόδου.
Μια υπερβολή υπάρχει πάντως… Για να μην πω και δύο.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
30-01-2011, 01:57 AM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.