s
Δύσκολες όψεις και εξωκρόνιοι πλανήτες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Δύσκολες όψεις και εξωκρόνιοι πλανήτες

Γεια σας, έχω δύο απορίες και θα ήθελα να με διαφωτίσετε.

1. ΄Οταν σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο ένας πλανήτης βρίσκεται σε ένα ζώδιο που παραδοσιακά θεωρειταί καλή θέση αυτό σημαίνει πως δεν θα εκδηλωθεί ποτέ ή θετική πλευρά της όψης ή ότι απλα θα καθυστερήσει μέσα απο δυσκολίες αλλά στο τέλος θα εκδηλωθει; Έχω την Αφροδίτη μου στον Ταύρο αλλά χτυπιέται αλύπητα απο τον Κρόνο με όψη τετραγώνου από τον Λέοντα. Υπάρχει ελπίδα? Ο Δίας που θα περάσει φέτος απο το μεσουρανημά μου και στη συνέχεια θα κανει σύνοδο με την Αφροδίτη μου που βρίσκεται και αυτή στον 10ο οίκο θα δώσει λίγο φως στο τούνελ?

2. Πόση ανοχή μοιρών πρέπει να έχει ένας εξωκρόνιος πλανήτης για να επιρρεάζει κάποιον γενέθλιο πλανήτη μας? ΄Εχω διαβάσει διάφορες απόψεις κατα καιρούς. Τον Απρίλη που ο Ποσειδώνας μπαίνει στις 0 των Ιχθύων επιρρεάζει και τον ήλιο μου που βρίσκεται στις 3 του Καρκίνου ή όχι ακόμα?
    Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του

Όνομα:
    Κάτια

Re: Δύσκολες όψεις και εξωκρόνιοι πλανήτες

Ranaway, καλημέρα.

Θα ξεκινήσω από την 2η ερώτησή σου και θα σου πω ότι όλοι οι εξωκρόνιοι πλανήτες (αλλά και ο Κρόνος) για να θεωρήσουμε ότι αρχίζει και ισχύει η όποια όψη που σχηματίζουν με γενέθλιους πλανήτες μας, πρέπει να έχουν 2ο απόσταση το πολύ.

Σε αυτή την απόσταση αρχίζει η ενέργεια μιας πρόγευσης του τι θα φέρει η όψη και όσο γίνεται ακριβείας, αυτό θα κορυφώνεται.

Οι αργοί πλανήτες συνήθως γυρίζουν ανάδρομοι για μεγάλα διαστήματα, με αποτέλεσμα όταν σχηματίζουν όψεις με γενέθλιους πλανήτες, οι όψεις αυτές να συμβαίνουν τρεις φορές. Μία όταν ο πλανήτης περάσει ορθόδρομος, μία όταν ξαναπεράσει από το ίδιο σημείο ανάδρομος και μία που θα ξαναπεράσει από το σημείο των μοιρών, όταν γίνει και πάλι ορθόδρομος.

Στο διάστημα αυτό, η όψη που λαμβάνει χώρα, ενεργοποιεί συγκεντρώνοντας με εσωτερικά και εξωτερικά γεγονότα (ανάλογα τους οίκους και την φύση των πλανητών), τους μηχανισμούς ψυχικής και νοητικής διεργασίας , σε εκείνο τον τομέα ή τομείς της ζωής μας που η όψη ενεργοποιεί. Στο τελευταίο πέρασμα του πλανήτη, μπορούμε πια να δούμε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που επί μήνες –συνήθως- προετοιμαζόμασταν για την καθοριστική αλλαγή του, είτε συνειδητά, είτε υποσυνείδητα.

Όσο για τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο με τον Ήλιο σου, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι ο Ποσειδώνας να πιάσει για τα καλά την 1ο των Ιχθύων…Και βάλε!

Σχετικά με την παρουσία του Δία στο Ζενίθ σου, αυτό από μόνο του είναι μια καλή στιγμή, γεμάτη ευκαιρίες να διευρύνεις την ζωή σου και να κυνηγήσεις με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Το ζώδιο της Αφροδίτης σου είναι η θέση κυριαρχίας της, αλλά ο 10ος οίκος δεν είναι το πεδίο που η συναισθηματική της έκφραση βρίσκει το κατάλληλο έδαφος. Η Αφροδίτη ενώνει και μοιράζεται. Ο 10ος οίκος εξ ορισμού ανταγωνίζεται, περιορίζει και επιβάλει. Το ότι αυτή η Αφροδίτη δέχεται και το τετράγωνο του Κρόνου (γενέθλια θέση) σημαίνει ότι η Αφροδίτη σου υπόκειται σε πολλούς περιορισμούς (διαφορετικούς αν ο Κρόνος είναι στον 12ο και άλλους αν είναι στον 1ο ) .

Σκέψου λοιπόν αυτόν τον σχηματισμό τετραγώνου ανάμεσα στους πλανήτες σαν ένα γεωμετρικό σχήμα και πρόσθεσε πάνω σε αυτό έναν Δία. Η δουλειά του Δία είναι να διευρύνει-επεκτείνει ότι βρίσκει στο πέρασμά του. Εδώ βρίσκει ένα τετράγωνο και θα επεκτείνει την ενέργεια ενός τετραγώνου. Αντίθετα από ότι θα μπορούσες να περιμένεις, γνώμη μου είναι ότι οι περιστάσεις θα σε φέρουν αντιμέτωπη με την όψη τετραγώνου που υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη σου.
    Αυτό δεν πρέπει να το βλέπεις σαν κάτι κακό, γιατί θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δεις και να διαχειριστείς τα μπλοκαρίσματα στους τομείς που η όψη λαμβάνει χώρα και τους οίκους που οι πλανήτες κυβερνούν.

Ωστόσο, δεν θα στερηθείς τις ευκαιρίες του Δία στο Ζενίθ, ούτε την αισιόδοξη διάθεση. Αντίθετα, ίσως κατανοήσεις την ντροπαλότητά σου… Τον αυτοπεριορισμό σου… Τους σφιχτούς κοινωνικούς σου κανόνες και περιορισμούς… Τι είναι αυτό που αναχαιτίζει την επιθυμία σου να λάμπεις στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου κύκλο.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)