s
Αναιρετης πλανητης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 39
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Αναιρετης πλανητης

Διαβασα την εκφραση αναιρετης πλανητης σε βιβλιο αστρολογιας .

Στην αναζητηση στο φορουμ δεν βρηκα κατι σχετικο.

Μπορει να απαντησει οποιος εχει υπ οψιν του κατι?

Ευχαριστω πολυ

Re: Αναιρετης πλανητης

Ψαξε για αναιρετικη μοιρα.Προφανως αυτος που το εγραψε η το μεταφρασε ετσι ειχε στο μυαλο του τους πλανητες που βρισκονται στις 29η μοιρα των ζωδιων.Θεωρειτε ο πλανητης που βρισκεται εκει παρουσιαζει προβληματα φυσεως του οικου που κυριαρχει και των θεματων που εκεινος γενικα σημειοδοτει.

Παραδειγμα ερμης στην 29η μοιρα δειχνει μια αναποφασιστικοτητα μια αναβλητικοτητα η μια αδρανεια σε θεματα του ερμη.

Καλή μου υπάρχει αναφορα σχετική με τιτλο 29η μοίρα . Και όντως λεγεται και αναιρετική μοίρα όμως δεν διαβασα για πλανήτη...

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Victory View Post
    Καλή μου υπάρχει αναφορα σχετική με τιτλο 29η μοίρα . Και όντως λεγεται και αναιρετική μοίρα όμως δεν διαβασα για πλανήτη...
    Σ ευχαριστω πολυ.
    Η αναιρετικη μοιρα ειναι αλλο πραγμα απο τον αναιρετη -πλανητη. Παει καπου το μυαλο μου αλλα θα ηθελα καποιος εμπειρος να μας εδινε τον ορισμο.

Όνομα:
    Κώστας

Πιστεύω πως ο Αναιρέτης πάντα λημματικά αν το δούμε, είναι ο πλανήτης που δίνει τέλος στη ζωή, έχοντας σαν αντίστροφο τον Αφέτη, αυτόν που δίνει τη ζωή!

Βέβαια, δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο στην αστρολογία, όσο ασχολούμαι! Νομίζω όμως πως αν υπάρχει, μιλάς σίγουρα για κάτι πολυ συγκεκριμένο, ίσως κάποια συγκεκριμένη άποψη ορισμένου αστρολόγου ή κάποιας σχολής αστρολογίας ειδικότερα!!! Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει κάποιον αναιρέτη πλανήτη!

Μήπως να κοιτάξεις για τις αναιρετικές μοίρες καλύτερα????

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by keymaster_12 View Post
    Πιστεύω πως ο Αναιρέτης πάντα λημματικά αν το δούμε, είναι ο πλανήτης που δίνει τέλος στη ζωή, έχοντας σαν αντίστροφο τον Αφέτη, αυτόν που δίνει τη ζωή!

Βέβαια, δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο στην αστρολογία, όσο ασχολούμαι! Νομίζω όμως πως αν υπάρχει, μιλάς σίγουρα για κάτι πολυ συγκεκριμένο, ίσως κάποια συγκεκριμένη άποψη ορισμένου αστρολόγου ή κάποιας σχολής αστρολογίας ειδικότερα!!! Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει κάποιον αναιρέτη πλανήτη!

Μήπως να κοιτάξεις για τις αναιρετικές μοίρες καλύτερα????
    Πιθανον να ειναι μεμονωμενη αποψη. Πραγματι αυτο υποπτευομαι οτι ειναι ο αναιρετης. οπως το λς κι εσυ. Ισως ο πλανητης που βαλλει τον ωροσκοπο. Αυτο ομως ειναι πολυ γενικο και μπορει να οδηγησει σε λαθος συνπερασματα για ενα τοσο λεπτο θεμα.

Απλα σκεφτομουν, οτι ισως καποιος αστρολογος μας εδινε εστω εναν ορισμο

Παντως ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Πιθανον να ειναι μεμονωμενη αποψη. Πραγματι αυτο υποπτευομαι οτι ειναι ο αναιρετης. οπως το λς κι εσυ. Ισως ο πλανητης που βαλλει τον ωροσκοπο. Αυτο ομως ειναι πολυ γενικο και μπορει να οδηγησει σε λαθος συνπερασματα για ενα τοσο λεπτο θεμα.

Απλα σκεφτομουν, οτι ισως καποιος αστρολογος μας εδινε εστω εναν ορισμο

Παντως ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου
    Μήπως τελικά αναιρέτης "βαφτίζεται" ο κάθε πλανήτης που βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα?

Πχ ο γενέθλιος ¶ρης της φίλης μου που βρίσκεται στις 29,49 του Ταύρου, ονομάζεται αναιρέτης πλανήτης?

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Μήπως τελικά αναιρέτης "βαφτίζεται" ο κάθε πλανήτης που βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα?

Πχ ο γενέθλιος ¶ρης της φίλης μου που βρίσκεται στις 29,49 του Ταύρου, ονομάζεται αναιρέτης πλανήτης?
    Λες να ειναι ετσι? Στο βιβλιο που διαβασα δεν αφηνει να εννοηθει αυτο παντως. Μαλιστα στο κειμενο δεν υπηρχε αναφορα σε μοιρες.

Παντως να ειστε καλα ολοι που προβληματιζεστε. Φαντασου οτι το βιβλιο το διαβασα το 90 κι ακιμη εχω την απορια

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post

Καλησπέρα! Μάλλον αναιρέτης ονομάζεται ο ¶ρης της φίλης σου, εκτός αν δεν σε κάλεσε στα βαφτίσια και τον έχει βγάλει Κώστα!
    Εγώ τον Δία μου που είναι στον Αιγόκερω και σαν να μην φτάνει αυτό, είναι και στις 29ο 20 , τον λέω γα…μένο και για να μάθει δεν θα του κάνω και βαφτίσια!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Χα χα χα !Πολύ καλό!!!!!!!
    Γεια σου βρε Κάτια με τα ωραία σου!

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)