- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 39
Thread: Αναιρετης πλανητης
-
29-01-2011, 04:50 PM #1
Αναιρετης πλανητης
Διαβασα την εκφραση αναιρετης πλανητης σε βιβλιο αστρολογιας .
Στην αναζητηση στο φορουμ δεν βρηκα κατι σχετικο.
Μπορει να απαντησει οποιος εχει υπ οψιν του κατι?
Ευχαριστω πολυ
-
29-01-2011, 08:10 PM #2
Re: Αναιρετης πλανητης
Ψαξε για αναιρετικη μοιρα.Προφανως αυτος που το εγραψε η το μεταφρασε ετσι ειχε στο μυαλο του τους πλανητες που βρισκονται στις 29η μοιρα των ζωδιων.Θεωρειτε ο πλανητης που βρισκεται εκει παρουσιαζει προβληματα φυσεως του οικου που κυριαρχει και των θεματων που εκεινος γενικα σημειοδοτει.
Παραδειγμα ερμης στην 29η μοιρα δειχνει μια αναποφασιστικοτητα μια αναβλητικοτητα η μια αδρανεια σε θεματα του ερμη.
-
29-01-2011, 08:36 PM #3
Καλή μου υπάρχει αναφορα σχετική με τιτλο 29η μοίρα . Και όντως λεγεται και αναιρετική μοίρα όμως δεν διαβασα για πλανήτη...
-
29-01-2011, 09:01 PM #4
-
29-01-2011, 09:14 PM #5
Πιστεύω πως ο Αναιρέτης πάντα λημματικά αν το δούμε, είναι ο πλανήτης που δίνει τέλος στη ζωή, έχοντας σαν αντίστροφο τον Αφέτη, αυτόν που δίνει τη ζωή!
Βέβαια, δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο στην αστρολογία, όσο ασχολούμαι! Νομίζω όμως πως αν υπάρχει, μιλάς σίγουρα για κάτι πολυ συγκεκριμένο, ίσως κάποια συγκεκριμένη άποψη ορισμένου αστρολόγου ή κάποιας σχολής αστρολογίας ειδικότερα!!! Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει κάποιον αναιρέτη πλανήτη!
Μήπως να κοιτάξεις για τις αναιρετικές μοίρες καλύτερα????
-
29-01-2011, 09:51 PM #6
Πιθανον να ειναι μεμονωμενη αποψη. Πραγματι αυτο υποπτευομαι οτι ειναι ο αναιρετης. οπως το λς κι εσυ. Ισως ο πλανητης που βαλλει τον ωροσκοπο. Αυτο ομως ειναι πολυ γενικο και μπορει να οδηγησει σε λαθος συνπερασματα για ενα τοσο λεπτο θεμα.
Απλα σκεφτομουν, οτι ισως καποιος αστρολογος μας εδινε εστω εναν ορισμο
Παντως ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου
-
29-01-2011, 11:13 PM #7
-
29-01-2011, 11:34 PM #8
-
29-01-2011, 11:39 PM #9
Καλησπέρα! Μάλλον αναιρέτης ονομάζεται ο ¶ρης της φίλης σου, εκτός αν δεν σε κάλεσε στα βαφτίσια και τον έχει βγάλει Κώστα!
Εγώ τον Δία μου που είναι στον Αιγόκερω και σαν να μην φτάνει αυτό, είναι και στις 29ο 20 , τον λέω γα…μένο και για να μάθει δεν θα του κάνω και βαφτίσια!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
29-01-2011, 11:48 PM #10
Χα χα χα !Πολύ καλό!!!!!!!
Γεια σου βρε Κάτια με τα ωραία σου!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.