s
Αναιρετης πλανητης - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Re: Αναιρετης πλανητης

Ως καλή Ταυρίνα, (και μεγάλο κορόιδο επίσης) πληρώνω την εφορία και τους λογαριασμούς μου, 15 μέρες πριν λήξουν! Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να αφήσω ποτέ στην τύχη τους τις υποχρεώσεις μου, όχι μόνο λόγω υπευθυνότητας,αλλά κυρίως λόγω φόβου!!:bigsmile::bigsmile:

Εννοώ, να τακτοποιήσουμε τα συμβολαιογραφικά μας, μήπως μας βρεί κανένα μεσοδιάστημα Κρόνου-Πλούτωνα (κούφια η ώρα) και δούμε τα ραδίκια ανάποδα, με τόσους αναιρετικούς σημειοδότες!
    Να προλάβω να τακτοποιήσω το παιδί μου τουλάχιστον!
    :bigsmile:

Όνομα:
    Κώστας

Είτε το πουμε είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα!!!

Κουράγιο πάντως με τον Κρόνο, έχω γνωστούς Ζυγούς και θα συμφωνήσουν μαζί σου!!! Υπομονή χρειάζεται και θετικές σκέψεις!!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by keymaster_12 View Post
    Σίγουρα συμβολικά το πάμε όλοι!

Αλλά καμιά φορά, ξέρεις πως ακούγεται ειδικά αν το πάμε πχ στην Ινδική Αστρολογία που υποστηρίζει πως το κάθετι είναι γραμμένο στον χάρτη μας ακόμα και ο θάνατος στην κυριολεξία!

Δεν ξέρω εγώ μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο να αποδεχτώ πως εμείς δεν έχουμε επιλογές, επομένως μου ακούγεται λιγάκι εξωπραγματικό! Για όλα τα υπόλοιπα που λες, είμαι σύμφωνος!!!:bigsmile:
    Αγαπητέ μου, ποιος έχει όρεξη να προβλέψει τον θάνατό του (μακριά από μας!) είτε στην Ινδική, είτε στην Κινέζικη…
    Έχεις απόλυτο δίκιο να σου φαίνεται εξωπραγματικό και είναι εξωπραγματικό!

Αν παρατηρήσεις στα ωροσκόπια διασήμων, μια χαρά προβλέπουν τον θάνατο και τον τεκμηριώνουν και με τις αντίστοιχες όψεις (τώρα με τους αστεροειδείς μπορείς να τεκμηριώσεις ότι τραβάει η ψυχή σου!) , αλλά μόνο μετά τον θάνατο! Πριν, ποτέ! Ούτε καν αρρώστια.

Τέτοια βαρύγδουπα γεγονότα, κανείς δεν τα «πιάνει» πριν συμβούν. Κατά την γνώμη μου πράττουν ορθά και θα έπρατταν ορθότερα αν στις αστρολογικές αναλύσεις τους δεν απέδιδαν τον θάνατο σε διάφορες όψεις. Ιδιαίτερα όταν αυτές μοιάζουν με κάτι όπως: «Πολύ λογικό, αφού εκείνη την μέρα ο αστεροειδής «κατάρα» έκανε σύνοδο με τον ωροσκόπο και ο αστεροειδής «ντουβρουτζάς» τετράγωνο με τον ¶ρη». Έλεος!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Ως καλή Ταυρίνα, (και μεγάλο κορόιδο επίσης) πληρώνω την εφορία και τους λογαριασμούς μου, 15 μέρες πριν λήξουν! Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να αφήσω ποτέ στην τύχη τους τις υποχρεώσεις μου
    Εγώ πάλι, ταχτοποιώ τις υποθέσεις μου πάντα 15 μήνες μετά τη λήξη τους . Κλασικός Ιχθύς! Με τα νέα μέτρα, με περιμένει ο 12ος στη γωνία! Της φυλακής τα κάγκελα είναι για τα ψαράκια!

Όνομα:
    Κώστας

Αγαπητή Κάτια, έχω πεθάνει στο γέλιο αρχικά, αλλά πέραν τούτου συμφωνώ απόλυτα με την "κατάρα" και τον "ντουβρουτζά"!!

Ναι, και εγώ έχω δει και έχω πραγματικά απορήσει, δηλαδή όντως είναι εξωπραγματικό! Καλά αν το πάμε με αστεροειδείς, εκεί πιστεύω πως χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Μ' αυτό που γελάω όμως, είναι το λογικό στην υπόθεση!!! Εγώ όταν κοιτάω έναν χάρτη πρώτα θα δω κάτι θετικό και στην πορεία θα το συνδυάσω αρνητικά πάντα!!!

Όνομα:
    Κώστας

Σου έφυγε και ο Δίας για σωματοφύλακας!!!!! Πήγε στον Κριό!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Πολύ σωστά keymaster, ο Αναιρέτης και ο Αφέτης δεν χρησιμοποιούνται στην σύχρονη αστρολογία. Όσοι έχουν παρακολουθήσει μαθήματα αρχαίας ελληνικής αστρολογίας γνωρίζουν καλύτερα τις έννοιες. Δυστυχώς δεν είμαι αναμέσα τους, :embarrestγνωρίζω τα βασικά που έχω διαβάσει από το γλωσσάρι της Δέσποινας Γιαννακοπούλου και τίποτα περισσότερο.

Αναιρέτης=Αστρολογικός όρος ελληνικής προέλευσης ο οποίος δηλώνει τον πλανήτη που δίνει τέλος στη ζωή ειδικά αν βρίσκεται σε δυσμενή όψη με τον αφέτη.

Αφέτης=Ο δότης της ζωής και της διάρκειας της. Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο σημείο ή ουράνιο σώμα μέσα σε ενα χάρτη. Συνήθως είναι ο Ήλιος, η Σελήνη ή ο κλήρος τύχης, κάτι που εξαρτάται από την θέση τους μέσα στον χάρτη, αν είναι δηλαδή ημερήσιο ή νυκτερινο το ωροσκόπιο.

Λυπάμαι κορίτσια αλλά δεν μπορώ να σας βοηθήσω περισσότερο.
    Σας ευχαριστω πολυ.Τ ο βθβλιο που ειχα διαβασει εικοσι χρονια πριν. δεν αφορουσε στη αρχαια ελληνικη αστρολογια. Μου λυσατε μια απορια τοσων ετων.

Ευχαριστω και παλι

Δεν θα τους αφήσουμε! (¶σε που κρατητήρια δεν υπάρχουν πλέον, είναι τίγκα) θα γίνει ροζ επανάσταση! Τώρα που θα μπεί και ο Ποσειδώνας στα Ψαράκια, αφέτες και αναιρέτες θα βαράνε προσοχές!

Όνομα:
    Κάτια

Αγαπητή Κάτια, έχω πεθάνει στο γέλιο αρχικά, αλλά πέραν τούτου συμφωνώ απόλυτα με την "κατάρα" και τον "ντουβρουτζά"!!

Ναι, και εγώ έχω δει και έχω πραγματικά απορήσει, δηλαδή όντως είναι εξωπραγματικό! Καλά αν το πάμε με αστεροειδείς, εκεί πιστεύω πως χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Μ' αυτό που γελάω όμως, είναι το λογικό στην υπόθεση!!! Εγώ όταν κοιτάω έναν χάρτη πρώτα θα δω κάτι θετικό και στην πορεία θα το συνδυάσω αρνητικά πάντα!!!
    Κοίτα Κωστή μου (τώρα γίναμε φίλοι!) , τελικά έχω πειστεί ότι η αστρολογία για τον κάθε ένα, είναι κάτι διαφορετικό. Ο τρόπος που την βλέπει και ο τρόπος που την εφαρμόζει.
    Προσωπικά (και το ίδιο πιστεύω και για κάποια άλλα μέλη σε αυτή την κοινότητα) έχω προβλέψει με επιτυχία πολλά γεγονότα φίλων… συγγενών… γνωστών… Πολλές φορές και με αρκετά μεγάλη χρονική ακρίβεια.

Θεωρώ κάποιες πρόσφατες τάσεις υπερβολικές και όχι απαραίτητα «βολικές».

Σκέψου όμως την άνθιση της διαδικτυακής αστρολογίας και νομίζω ότι θα πάρεις όλες τις απαντήσεις σου. Από ένα σημείο και μετά τι άλλο να γράψουν και αυτοί οι άνθρωποι; Σε πληροφορώ ότι οι γνώσεις που έχουμε εσύ κι εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, είναι μακράν περισσότερες από τις γνώσεις που είχε ο μέσος αστρολόγος στην δεκαετία του 90Ά .
    Τώρα, σαφώς και οι αστρολόγοι είναι πιο ενημερωμένοι και φυσικά η αστρολογία κάνει άλματα προόδου.

Μια υπερβολή υπάρχει πάντως… Για να μην πω και δύο.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Κι αυτο ταλεντο ειναι..

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)