s
Αναιρετης πλανητης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 39
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Αναιρετης πλανητης

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Καλησπέρα! Μάλλον αναιρέτης ονομάζεται ο ¶ρης της φίλης σου, εκτός αν δεν σε κάλεσε στα βαφτίσια και τον έχει βγάλει Κώστα!
    Εγώ τον Δία μου που είναι στον Αιγόκερω και σαν να μην φτάνει αυτό, είναι και στις 29ο 20 , τον λέω γα…μένο και για να μάθει δεν θα του κάνω και βαφτίσια!
    Μας ......τσακισες καλη μου βραδιατικα.

Με ποιους κανει οψεις ο ερμης σου ειπαμε?...

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Μας ......τσακισες καλη μου βραδιατικα.

Με ποιους κανει οψεις ο ερμης σου ειπαμε?...
    Τετράγωνο με τον Κρόνο! Έβγαλες άκρη τώρα; :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Χα χα! και ο δικός μου ερμής κάνει ταυ-τετράγωνα με Κρόνο και Ουρανό, αλλά δεν "το' χω"!!!
    Θα μου δείξεις το κόλπο?:bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by keymaster_12 View Post
    Πιστεύω πως ο Αναιρέτης πάντα λημματικά αν το δούμε, είναι ο πλανήτης που δίνει τέλος στη ζωή, έχοντας σαν αντίστροφο τον Αφέτη, αυτόν που δίνει τη ζωή!

Βέβαια, δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο στην αστρολογία, όσο ασχολούμαι! Νομίζω όμως πως αν υπάρχει, μιλάς σίγουρα για κάτι πολυ συγκεκριμένο, ίσως κάποια συγκεκριμένη άποψη ορισμένου αστρολόγου ή κάποιας σχολής αστρολογίας ειδικότερα!!! Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει κάποιον αναιρέτη πλανήτη!

Μήπως να κοιτάξεις για τις αναιρετικές μοίρες καλύτερα????
    Πολύ σωστά keymaster, ο Αναιρέτης και ο Αφέτης δεν χρησιμοποιούνται στην σύχρονη αστρολογία. Όσοι έχουν παρακολουθήσει μαθήματα αρχαίας ελληνικής αστρολογίας γνωρίζουν καλύτερα τις έννοιες. Δυστυχώς δεν είμαι αναμέσα τους, :embarrestγνωρίζω τα βασικά που έχω διαβάσει από το γλωσσάρι της Δέσποινας Γιαννακοπούλου και τίποτα περισσότερο.

Αναιρέτης=Αστρολογικός όρος ελληνικής προέλευσης ο οποίος δηλώνει τον πλανήτη που δίνει τέλος στη ζωή ειδικά αν βρίσκεται σε δυσμενή όψη με τον αφέτη.

Αφέτης=Ο δότης της ζωής και της διάρκειας της. Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο σημείο ή ουράνιο σώμα μέσα σε ενα χάρτη. Συνήθως είναι ο Ήλιος, η Σελήνη ή ο κλήρος τύχης, κάτι που εξαρτάται από την θέση τους μέσα στον χάρτη, αν είναι δηλαδή ημερήσιο ή νυκτερινο το ωροσκόπιο.

Λυπάμαι κορίτσια αλλά δεν μπορώ να σας βοηθήσω περισσότερο.

Όνομα:
    Κώστας

Αρχαία ελληνική αστρολογία λοιπόν κα Ζαχαριάδου!!! Έλεγα και εγώ, δεν είχα συναντήσει παρόμοιους όρους στην αστρολογία που διαβάζω!

Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ντροπή:bigsmile:, κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει όλες τις μορφές και όλους τους κλάδους της αστρολογίας ή όποιας άλλης επιστήμης!

Απλά, λίγο περίεργο :weird: δεν είναι όπως ακούγεται, ένας πλανήτης που δίνει τέλος στη ζωή και που δημιουργεί ζωή?????

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by keymaster_12 View Post
    Αρχαία ελληνική αστρολογία λοιπόν κα Ζαχαριάδου!!! Έλεγα και εγώ, δεν είχα συναντήσει παρόμοιους όρους στην αστρολογία που διαβάζω!

Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ντροπή:bigsmile:, κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει όλες τις μορφές και όλους τους κλάδους της αστρολογίας ή όποιας άλλης επιστήμης!

Απλά, λίγο περίεργο :weird: δεν είναι όπως ακούγεται, ένας πλανήτης που δίνει τέλος στη ζωή και που δημιουργεί ζωή?????
    Καλησπέρα και πάλι!

Πέρα από την πλάκα που έκανα προηγουμένως, είχα διαβάσει κάποτε κάτι σχετικό με «Αναιρέτη» και «Αφέτη». Αυτό το «τέλος ζωής» στο οποίο αναφερόμαστε, είναι συμβολικό. Είναι κάτι σαν τον «θάνατο» που αποδίδεται στον Πλούτωνα και μπορεί να είναι κυριολεκτικός ή μεταφορικός.
    Επίσης, η έναρξη και το τέλος μιας υπόθεσης. Η «καλή» και «κακή» έκβαση ενός γεγονότος.

(ελπίζω να το θυμάμαι καλά…)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Κώστας

Σίγουρα συμβολικά το πάμε όλοι!

Αλλά καμιά φορά, ξέρεις πως ακούγεται ειδικά αν το πάμε πχ στην Ινδική Αστρολογία που υποστηρίζει πως το κάθετι είναι γραμμένο στον χάρτη μας ακόμα και ο θάνατος στην κυριολεξία!

Δεν ξέρω εγώ μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο να αποδεχτώ πως εμείς δεν έχουμε επιλογές, επομένως μου ακούγεται λιγάκι εξωπραγματικό! Για όλα τα υπόλοιπα που λες, είμαι σύμφωνος!!!:bigsmile:

Για πείτε κι άλλα βρε παιδιά!
    Ο ωρ. είναι στις 29 του Τοξότη!
    Ο ¶ρης της φίλης μου στην 29η του Ταύρου στον 8ο!

Μήπως λέω,μήπως να τακτοποιούμε σιγά σιγά φορολογικές, συμβολαιογραφικές κλπ εκκρεμότητες?

Όνομα:
    Κώστας

Τι να πεις λες μήπως???

Πάντως τέτοια θέματα μην τα αφήνεις γιατί μετά επιστρέφουν μεγαλύτερα απο όσο ήταν...

Μην ακούω τέτοια βραδιάτικα!
    Έχω και τον Κρόνο που πλησιάζει πάνω απ΄το κεφάλι μου, ανάδρομος τώραPerfect

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)