s
αρης πλούτωνας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

αρης πλούτωνας

5/10/1966 αθήνα 23,15

σας παρακαλώ πάρα πολύ ας με ενημερώσει κάποιο μέλος για το εξής
    εντός ΝΟΕ γύρω στις 22 κ για μια εβδομάδα έχω διέλευση άρη /6ος τετράγωνο πλούτωνα 4ος
    διέλευση ουρανού 10ος χιαστί άρης κ κλασικά πλούτωνα 6ος τετράγωνο αφροδίτη (που αυτό αναφέρεται στη δύκολη ερωτική φάση που περνώ !

αρη πλούτωνα και ουρανό άρη είναι σαφέστατα είναι δύσκολες όψεις αλλά κάποιου δίάβασα ότι είναι δείκτες θανάτου ατυχημάτων κ γενικά δυσάρεστων καταστάσεων

είναι όντως έτσι?

ευχαριστώ
    cajoline

Όνομα:
    Κάτια

Re: αρης πλούτωνας

Quote Originally Posted by cajoline View Post
    5/10/1966 αθήνα 23,15

σας παρακαλώ πάρα πολύ ας με ενημερώσει κάποιο μέλος για το εξής
    εντός ΝΟΕ γύρω στις 22 κ για μια εβδομάδα έχω διέλευση άρη /6ος τετράγωνο πλούτωνα 4ος
    διέλευση ουρανού 10ος χιαστί άρης κ κλασικά πλούτωνα 6ος τετράγωνο αφροδίτη (που αυτό αναφέρεται στη δύκολη ερωτική φάση που περνώ !

αρη πλούτωνα και ουρανό άρη είναι σαφέστατα είναι δύσκολες όψεις αλλά κάποιου δίάβασα ότι είναι δείκτες θανάτου ατυχημάτων κ γενικά δυσάρεστων καταστάσεων

είναι όντως έτσι?

ευχαριστώ
    cajoline
    Αλίμονο αν οι αρρώστιες και οι θάνατοι μπορούσαν να προβλεφθούν από ένα τετράγωνο του Πλούτωνα και μια χιαστί (που είναι και δευτερεύουσα αμφιλεγόμενη όψη). ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!
    Τέτοια σημαντικά γεγονότα θέλουν πολλά προγνωστικά συστήματα να συνηγορήσουν. Θέλουν συμμετοχή πολλών πλανητών και συγγενών οίκων με το θέμα. 4Ος , 6Ος , 12Ος , 8Ος …
    Ωστόσο, μπορώ να σου πω με ασφάλεια ότι οι περισσότεροι θάνατοι είναι εύκολο να συνδεθούν με όψεις, αφού το πρόσωπο έχει φύγει από τη ζωή και το ίδιο ισχύει με τις αρρώστιες. Δηλαδή, πολλοί θα πουν ότι φαινόταν, μετά την εκδήλωσή τους. Σε σχέση με τις αρρώστιες, καλό είναι να κοιτάζει κανείς πότε είναι ευάλωτος και να παίρνει τα μέτρα του.
    ¶λλωστε, αφού πιστεύεις στην αστρολογία γιατί να μην πιστεύεις και στην δύναμη της θετικής σκέψης; Κάνε μόνο θετικές εικόνες για την πορεία της ζωής και της υγείας σου. Ότι σπέρνεις θερίζεις!
    Η αστρολογία είναι χρήσιμη όταν μας βοηθά να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να εξηγήσουμε τα σήματα που εκπέμπει η ψυχική μας κατάσταση, έλκοντας τα αντίστοιχα. Ότι εκπέμπουμε λαμβάνουμε.
    Πρόσεξε τι εκπέμπεις λοιπόν… Αυτό θα λάβεις!
    Αν έχεις Ποσειδώνα στον 8ο ή κάποιον μη συμβατό πλανήτη στον 6ο σου, απέφυγε να καλλιεργείς τέτοιου είδους σκέψεις. Δεν σου κάνουν καλό. :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    .............
    Πρόσεξε τι εκπέμπεις λοιπόν… Αυτό θα λάβεις!
    Αν έχεις Ποσειδώνα στον 8ο ή κάποιον μη συμβατό πλανήτη στον 6ο σου, απέφυγε να καλλιεργείς τέτοιου είδους σκέψεις. Δεν σου κάνουν καλό. :bigsmile:
    Kι εγώ που τον έχω στον 7ο και μου περισσεύουν οι θετικές σκέψεις τι κατάλαβα;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Kι εγώ που τον έχω στον 7ο και μου περισσεύουν οι θετικές σκέψεις τι κατάλαβα;
    Εσύ ξέρεις...:bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)