s
Σύνοδος ¶ρη Κρόνου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Σύνοδος ¶ρη Κρόνου

Καλημέρα, ήθελα λιγάκι να αναφερθώ σε αυτή την τόσο δύσκολη σύνοδο ¶ρη Κρόνου η οποία υπάρχει και στο προσωπικό μου ωροσκόπιο αλλά θα ήθελα να το θέσω και γενικότερα. Για παράδειγμα ο ¶ρης μου είναι καλά τοποθετημένος στο ζώδιο του Λέοντα στον 9 οίκο, αλλά σε σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτό αναιρεί όλη την ενεργητικότητα του ¶ρη? Με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να εκφραστώ δημιουργικά

Re: Σύνοδος ¶ρη Κρόνου

Δεν αναιρει απλα χρειαζεται μεγαλυτερη προσπαθεια απο μερους σου ωστε να βγαλεις τα χαρακτηριστικα του Αρη σου.Παραδειγμα μπορει να φερει καποια δυσκολια σε οτι αφορα θεματα που σχετιζονται με το εξωτερικο η με ανωτερες σπουδες .Σε θεματα δηλαδη που αφορουν κυριως τον οικο που βρισκεται η συνοδος αυτη .Δεν παυει να εχεις ενα καλοτοποθετημενο αρη επειδη αυτος βρισκεται σε συνοδο με τον κρονο απλα αυτη η συνοδος επιρρεαζει ενα συγκεγκριμενο κομματι της ζωης σου ιδιαιτερα,χωρις το ξαναλεω να αναιρει .Φερνει καποιες καθυστερησεις ,ισως να νιωθεις οτι ,οτι
    προσπαθεια και αν κανεις μπλοκαρετε και αυτο σου δημιουργει εναν φοβο και μια αδρανεια σε οτι αφορα τα θεματα του 9οικου.

Quote Originally Posted by aggelikitsa View Post
    Καλημέρα, ήθελα λιγάκι να αναφερθώ σε αυτή την τόσο δύσκολη σύνοδο ¶ρη Κρόνου η οποία υπάρχει και στο προσωπικό μου ωροσκόπιο αλλά θα ήθελα να το θέσω και γενικότερα. Για παράδειγμα ο ¶ρης μου είναι καλά τοποθετημένος στο ζώδιο του Λέοντα στον 9 οίκο, αλλά σε σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτό αναιρεί όλη την ενεργητικότητα του ¶ρη? Με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να εκφραστώ δημιουργικά
    Ακριβώς την ίδια σύνοδο έχω κι εγώ στον 9ο αλλά στο ζυγό............ πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο μεν άρης βρίσκεται σε αδυναμία και ο δε κρόνος σε έξαρση (καλύτερα δε γίνεται :bigsmile, δηλαδή εγώ "λειτουργώ" καλύτερα τον κρόνο μου, άρα ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ!! Έτσι κι αλλιώς αυτή η όψη δίνει συνήθως μπλοκαρισμένη ενέργεια. Εγώ προσωπικά ξεκινάω πράγματα που ποτέ (ή με μεγάλη δυσκολία) δεν τελείωνω και καποιές φορές χωρίς να συνειδητοποιώ και το ΓΙΑΤΙ............

Quote Originally Posted by akiverniti View Post
    Ακριβώς την ίδια σύνοδο έχω κι εγώ στον 9ο αλλά στο ζυγό............ πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο μεν άρης βρίσκεται σε αδυναμία και ο δε κρόνος σε έξαρση (καλύτερα δε γίνεται :bigsmile, δηλαδή εγώ "λειτουργώ" καλύτερα τον κρόνο μου, άρα ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ!! Έτσι κι αλλιώς αυτή η όψη δίνει συνήθως μπλοκαρισμένη ενέργεια. Εγώ προσωπικά ξεκινάω πράγματα που ποτέ (ή με μεγάλη δυσκολία) δεν τελείωνω και καποιές φορές χωρίς να συνειδητοποιώ και το ΓΙΑΤΙ............
    Καλησπέρα , να σκέφτεστε πάντα ότι υπάρχει και χειρότερη version!! Σύνοδος Αρη -Κρονου (2 οΔίδυμος) -Αφροδίτης27ο Ταυρου) στον 9ο με κυβερνήτη Αφροδίτη !! Ευτυχώς που και οι τρεις κάνουν τρίγωνο με τον Πλόυτωνα στον 1ο(1ο ζυγός) και τον βορειο δεσμό στον 5ο(1ο Υδροχόος) Πολύ καρμικά όλα αλλά και καθολου χαλαρότητα σε οτιδήποτε. Πραγματικά πολύ δύσκολή όψη που σε προκαλεί καθημερινά να την υπερβείς και να την κάνεις να δουλέψει με το μέρος σου

Όνομα:
    Maria

Γιατι ειναι τοσο δυσκολη η συνοδοs Αρη-Κρονου?Αναλογα και σε ποιον οιkο ειναι βεβαια,ε?!

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Γιατι ειναι τοσο δυσκολη η συνοδοs Αρη-Κρονου?Αναλογα και σε ποιον οιkο ειναι βεβαια,ε?!
    θεωρώ ότι η σύνοδος Αρη - Κρονου επηρεάζεται καθοριστικά από το ζώδιο στο οποίο γίνεται και σε δεύτερο επίπεδο απο τον οίκο στον οποίο γίνεται. Σε συνάρτηση πάντα με το σύνολο του ωροσκοπίου είναι τελείως διαφορετικό μια σύνοδος στον Ζυγό και στον 9ο από την αντίστοιχη σύνοδο στον Καρκίνο και στον 4ο και φυσικά υπάρχει και η σύνοδος Αρη Κρόνου στον Αιγόκερω που την έχω δει να λειτουργεί περίφημα !!

Το γιατι ειναι προφανες .Ο Αρης ειναι ο πλανητης της δρασης,αυτος που μας ξεκουνα απο τον καναπε και μας βαζει σε εγρηγορηνση μεσα στην καθημερινοτητα μας ενω ο κρονος ειναι εκεινος που μας περιοριζει,μας βαζει εμποδια ,τα οποια πρεπει να υπερπηδησουμε ωστε να μπορουμε να δρασουμε με τον τροπο που θελουμε.Παραδειγμα στον 9ο οικο δειχνει οτι ενω θελουμε να ειμαστε πιο δραστηριοι και αποτελεσματικοι στις ανωτερες σπουδες η να κανουμε κατι σε σχεση με το εξωτερικο ,ο κρονος φαινεται σαν να μας κλεινει το δρομο.
    Θα μπορεσουμε να δρασουμε σε αυτους τους τομεις αλλα με κοπο και οχι τοσο ευκολα οπως καποιος χωρις τετοια συνοδο στον 9ο οικο.

Πιστεύω πως πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη όψη, όσο ανωδυνη κι αν φαίνεται από μακριά.
    Προσπαθούσα από χρόνια να καταλάβω γιατί η αδελφούλα μου (που της έχω αδυναμία) βασανίζεται τόσο στα εργασιακά της όσο και στα ερωτικά. Διαπίστωσα την περίφημη σύνοδο ¶ρη-Κρόνου στο Λέοντα και στον 6ο.
    Όσο κι αν προσπαθώ να την καθησυχάζω και την ενθαρρύνω να κάνει 2 βήματα παραπάνω, εκείνη τίποτε. Φοβάται, σκέπτεται, αναλύει, αρνείται να χαρεί και να τολμήσει. Πραγματικά, βασανίζεται.
    Ελπίζω να κάνει κάποιο θαύμα ο Κρόνος τώρα στο ζυγό (είναι δίδυμος με ωρ. ψαράκι).

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Πιστεύω πως πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη όψη, όσο ανωδυνη κι αν φαίνεται από μακριά.
    Προσπαθούσα από χρόνια να καταλάβω γιατί η αδελφούλα μου (που της έχω αδυναμία) βασανίζεται τόσο στα εργασιακά της όσο και στα ερωτικά. Διαπίστωσα την περίφημη σύνοδο ¶ρη-Κρόνου στο Λέοντα και στον 6ο.
    Όσο κι αν προσπαθώ να την καθησυχάζω και την ενθαρρύνω να κάνει 2 βήματα παραπάνω, εκείνη τίποτε. Φοβάται, σκέπτεται, αναλύει, αρνείται να χαρεί και να τολμήσει. Πραγματικά, βασανίζεται.
    Ελπίζω να κάνει κάποιο θαύμα ο Κρόνος τώρα στο ζυγό (είναι δίδυμος με ωρ. ψαράκι).
    Με μια πρώτη σκέψη, αφού ο ωροσκόπος της είναι Ιχθυείς δηλαδη έχει κυβερνήτη Ποσειδώνα , οποίος τα τευταία χρόνια είναι στον Υδροχόο δηλαδή στον 12ο όικο της εξηγεί ικανοποιητικά αυτά που περιγραφεις. Η συγκεκριμένη διέλευση νομίζω ότι δημιουργεί πέρα από φόβο και γενικότερη ψυχοσωματική αστάθεια. Ο γεννέθλιοςΠοσειδώνας που βρίσκεται ?

Ο ποσειδώνας της βρίσκεται στις 16.58 του Τοξότη, σε απόλυτη σύνοδο με την ακμή του 10ου και απόλυτη αντίθεση με το ήλιο-ερμή-σελήνη στους διδύμους και 4ο οίκο. Δυσκολεύομαι αρκετά να την "ερμηνεύσω" γιατί κλείνει την ψυχή της και δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμη. ¶σε που ώρες ώρες, πραγματικά βγαίνει πολύ η αντίθεση ήλιου-ποσειδώνα , και δεν βλέπει "καθαρά".
    Φαίνεται έντονα πως αρνείται να χαρεί, όσο κι αν το θέλει. ¶ρης/Κρόνος στο Λιοντάρι, κανουν το θαύμα τους για άλλη μία φορά.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)