- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 71
Thread: KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ
-
07-07-2008, 11:48 AM #61
Re: KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ
Και όλοι γνωρίζουμε επίσης, πως εσείς "πείθετε" με σοφιστείες και όχι με αποδείξεις. Καλώς ή κακώς, οι σοφιστείες δεν μου κάνουν. Λυπάμαι.
Αφήστε που αν κανείς πιστεύει σε κάτι, δεν χρειάζεται κάποιον άλλον για να τον πείσει. Πείθεται από μόνος του. Και, δυστυχώς, παραδείγματα τέτοια έχουμε πάρα πολλά.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
07-07-2008, 12:06 PM #62
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-04-2009, 03:35 PM #63
σχετικά με τον Κρόνο, αν έχει θέση στο Ζυγό, στο 2ο οίκο, σε σύνοδο με το Δία, μειώνεται η αρνητική του επίδραση? Επίσης, τι μπορεί να σημαίνει το εξάγωνο με τον ήλιο, αντίθεση με τη Σελήνη, και τρίγωνο με το μεσουράνημα? (Ηλιος στο Ζυγό, Σελήνη στον Κριό, Μεσουράνημα στους διδυμους))
-
02-07-2009, 10:38 PM #64
Καλησπέρα,έχω μπερδεύτει με τις κρισιμες μοίρες σε κάθε ζώδιο(ξέρω οτι η 0 μοιρες ειναι κρισιμες στα παρορμητικά ζωδια)εδω πέρα όμως ο κρόνος βρίσκεται σε ένα σταθερο ζώδιο τον σκορπιό(00 01 μοιρες) στον πρώτο οίκο θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?
-
04-07-2009, 08:59 PM #65
ο Κρονος στον 6 οικο μπορει να εχει σχεση με επαγγελματα οπως του κοινωνικου λειτουργου???εννοω λογικα η παρουσια του σε αυτον τον οικο εχει να κανει και με το επαγγελμα σωστα??
-
22-11-2009, 05:00 PM #66
Καλησπέρα και από μένα!!
Εγώ, κάνοντας ένα φλας μπακ θέλω να ρωτήσω κάτι πολύ συγκεκριμένο....το 2003 ο Κρόνος βρισκόταν στον Καρκίνο! Ψάχνω λοιπόν μία πρόβλεψη που να έγινε τότε σχετικά με την επιρροή του στα ζώδια ή κάποιο σχετικό άρθρο. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Θέλω εκ των υστέρων να μάθω τι επρόκειτο να μου συμβεί διότι τότε δεν γνώριζα τίποτε για την Αστρολογία και εκείνα τα χρόνια στάθηκαν η αφορμή για μένα μέσα απο αυτά που έζησα!!
Ευχαριστωωωωωωώ....!The key to Happiness is a Good Sense of Humour and a Bad Memory
-
22-11-2009, 05:35 PM #67
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-12-2009, 11:42 PM #68
εγω εχω κρονο, ποσειδωνα και ουρανο σε συνοδο (ειμαι γεννηθης το 89) στον 1ο οικο μου....αστα να πανε??
-
08-12-2009, 11:57 PM #69
Όταν ο κρόνος είναι στον 12ο οίκο στο σκορπιό...και κάνει εξάγωνο με την σελήνη(στον αιγόκερω στον 2ο) τετράγωνο με τον άρη(στο λέων στον 9ο)και εξάγωνο με μεσουράνημα (στην παρθένο στον 10ο)!!είναι δύσκολη τοποθέτηση αν θυμάμαι καλά απο τις λίγες γνώσεις που έχω...αλλά ευνοεί τα επαγγελματικά έτσι δεν είναι.....ή μήπως να κλείσω ραντεβού με ψυχολόγο...?:toung:
Πάνω απ τα κάστρα είναι τα άστρα. Πάνω στα κάστρα είναι μια γλάστρα, κάτω απ τα κάστρα είσαι εσύ. Κάθεσαι και κοιτάς τα κάστρα. Πέφτει η γλάστρα, τα είδες τΆάστρα? :P
-
09-12-2009, 12:29 AM #70
καλησπερα σας! σε συναστρια σχεσης ο κρονος στον τοξοτη στον 10ο οικο και του αλλου ατομου στον λεωντα στο 4ο οικο τι σημαινει? διαφωτιστεμε λιγακι :P επισης ο βοριος δεσμος στον κριο και στον 4ο οικο και για τον αλλο ζυγος στο 5 οικο και ο κρονος σε συνοδο με ποσειδωνα εξαγωνο με πλουτων κ εξαγωνο με την μεσουρανια του αλλυ ατομου? πων την βλεπετε? καλο η κακο? και η σεληνη κανει τετραγωνα τργωνα και εξαγωνα με βαρησ πλανητες ... τι γινετε σε μια σχεση οταν υπαρχουν τα παραπανω?????? παρακαλω απαντηστε μου διοτι με καιει πολυ το θεμα αυτο.... ευχαριστω
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.