- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 71
Thread: KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ
-
10-05-2008, 02:38 PM #41
Re: KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ
Ένας Κρόνος στον 4ο οίκο δείχνει την σημασία του να χτίσεις γερά θεμέλια, ένα δικό σου "σπίτι", μια δυνατή οικογένεια - πρέπει να παλέψεις δηλαδή όχι να περιμένεις να σου έρθει από μόνο του ή να βασιστείς στην καλή θέληση του συντρόφου σου - ,προκειμένου να πετύχεις στους υπόλοιπους τομείς στη ζωή σου. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι προτεραιότητα σου είναι να κάνεις καριέρα. Χωρίς υποχρεώσεις έχεις την πολυτέλεια για ριψοκίνδυνες κινήσεις. Με μια οικογένεια πίσω σου όμως, γίνεσαι πιο συνετός (αναγκαστικά) και έτσι αυτό σε βοηθά να αποφύγεις κακοτοπιές. Σκέψου κιόλας οτι ο Κρόνος στον Κριό δίνει μια λανθασμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης και ανικανότητας. Πρέπει το άτομο να μάθει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις. Συνδίασε τα όλα - ίσως να περιμένεις από τον σύντροφό σου να κάνει πράγματα που φοβάσαι να κάνεις εσύ και ως απογοήτευση να ρίχνεις στο τέλος όλο το βάρος πάνω του, καταστρέφοντας έτσι την σχέση.
-
10-05-2008, 06:02 PM #42
Aries&Libra ευχαριστώ για την εύστοχη ερμηνεία του Κρόνου στον 4ο. Είχα την εντύπωση ότι αυτή η θέση είχε να κάνει περισσότερο με τις καταβολές μας και τα όποια προβλήματα δίνει εκεί ένας δύσκολος Κρόνος (στην ακμή του 4ου, στον Κριό - και σε δυσαρμονία με τον ¶ρη από τον 1ο, στη δική μου περίπτωση) προβάλλονται στον 10ο.
Τη σημασία του στην οικογένεια που δημιουργεί ο άνθρωπος και στη σχέση του με το σύντροφό του δεν την είχα υπόψη, έλεγα ότι άπτεται περισσότερο στα του 7ου. "Δένει" όμως πολύ φυσιολογικά αφού οι καταβολές μας (οικογένεια που γεννηθήκαμε, γονείς, παιδικά βιώματα) είναι καθοριστικές για τη σχέση με τους συντρόφους μας και τη δημιουργία της δικής μας οικογένειας.
Ελπίζω να κατάλαβα σωστά:bigsmile:
-
10-05-2008, 06:33 PM #43
Δεν ξέρω αν το ερμηνευω σωστα ή όχι , αλλα νομίζω οτι μόλισ συνηδητοποιησα τι ρίζα του κακού σε επαγγελματικουσ προβληματισμουσ που έχω.....:blink::blink:
Ο Κρόνοσ στην Παρθένο στον 10ο οίκο και σε σύνοδο με βόρειο δεσμό αλλα και με μεσουρανημα.....
τρέχα γύρευε....δεν νομίζω να βρω ποτε προκοπή......
-
10-05-2008, 06:59 PM #44
Ο Κρόνος στον 10 είναι στο σπίτι του!Εκεί λειτουργεί καλύτερα.Αυτό σημαίνει οτι σε κάνει να ψιλοκοσκινίζεις τα πράγματα,πριν πάρεις μια απόφαση.Να θές να έχεις σχεδιασμένο ενα πλάνο μες το μυαλό σου, πριν ξεκινήσεις να υλοποιείς κάτι.Σκέψεις του τύπου "αν κανω αυτό ετσι,θα έχει σαν αποτέλεσμα αυτό!" ή "μήπως θα ήταν καλυτερή η ταδε χρονικη περίοδος, οπου θα έχω ταυτόχρονα και το τάδε που χρειάζομαι, για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα", φέρνουν καθυστερήσεις στις αποφάσεις.Ο Κρόνος (που δεν συγχωρεί τις επιπολαιότητες) σε αναγκάζει να προχωράς με αργά αλλα σταθερά βήματα.Συνήθως φέρνει επιτυχία στα επαγγελματικά (και μάλιστα σταθερή),αλλα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα καρπόνονται μακρόχρονα.Το σωστό το πράγμα αργεί να γίνει.
-
10-05-2008, 07:30 PM #45
Έτσι ακριβώς είναι. Η πρώτη οικογένεια, μας δίνει το πρότυπο γι' αυτήν που θα φτιάξουμε. Αυτό δε σημαίνει οτι δεν μπορούμε να σπάσουμε τα δεσμά. Στην δική μου περίπτωση η ακμή του 4ου βρίσκεται στον Αιγόκερω. Ο κυβερνήτης του βρίσκεται στον 7ο, κάνοντας συζυγία με την Αφροδίτη και τον Ερμή. Ο Κρόνος σε μένα είναι ο πατέρας μου, το πρότυπο του οποίου επηρεάζει τις επιλογές μου ως συντρόφους. Αυτό όμως μου δημιουργούσε πρόβλημα το οποίο και ξεπέρασα όταν "απομυθοποίησα" την εικόνα και δούλεψα σκληρότερα πάνω στο πρότυπο που καταβάθως εγώ ήθελα. Φυσικά ο Κρόνος κατ' επέκταση είχε αντίκτυπο και στον χαρακτήρα μου (συμπεριφορά) όσον αφορά τον τομέα "σχέσεις", αυτό όμως χρήζει μεγάλης συζήτησης που δεν είναι επί της παρούσης.
-
10-05-2008, 09:20 PM #46
Συμφωνώ κι επαυξάνω..
..κάποιες φορές, αν όχι τις περισσότερες, ο άνθρωπος οφείλει να σπάσει αυτά τα δεσμά για να βρει από που ..πάνε για την ατομικότητα, το βίωμα του αληθινού εαυτού. Αυτό ακριβώς έκανες και το έκανες έχοντας οδηγηθεί εκεί μέσα από τη δοκιμασία. Αυτή δεν είναι και η ουσία του Κρόνου;
-
10-05-2008, 09:38 PM #47
Πόσο ΑΚΟΜΑ...???:unsure::unsure:αστρολογι κά ,μήπωs διαφοροποιούνται τα πραγματα λόγω τηs αναδρομηs πορείαs του Κρόνου μου???και αυτά τα εξάγωνα που κάνει με ήλιο ,ουρανό και αφροδίτη μήπωs τον κάνουν να μην ξέρει τι θέλει, που πάει και που βρίσκεται...:weird: δεν ξέρω......:unsure:
-
10-05-2008, 11:19 PM #48
Ο Κρόνος σου θα ξέρει τι θέλει, που πάει και που βρίσκεται...όταν θα ξέρεις κι εσυ τι θέλεις, που πάς και που βρίσκεσαι!Αυτός, κατευθύνσεις περιμένει για να λειτουργήσει με τον τρόπο που ξέρει.Το "πόσο ακόμα;" μπαίνει στην σφαίρα της πρόβλεψης...
Ο ανάδρομος Κρόνος φέρνει καποια extra εμπόδια και καθυστερήσεις που σχετίζονται με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας.Κατά την Καρμική Αστρολογία πάντα, λογω καρμικών υποχρεώσεων που δημιούργησες,εξαιτίας κατάχρασης εξουσίας που μπορεί να κατήχες σε προηγούμενες ζωές. Αλλά όπως σου είπα, αν τα παλέψεις -με τίμιο τρόπο και χωρίς να αδικείς κανέναν- το αποτέλεσμα θα είναι πιο σταθερό και μόνιμο.
Στις όψεις αν μπούμε πρέπει να αναλύσουμε,θέσεις και οικοθεσίες.Πάντως γνωρίζοντας τι σημαίνουν οι όψεις που αναφέρεις, απο μόνες τους δεν ευθύνονται για έλλειψη προσωπικών στόχων ή προσανατολισμού.
-
11-05-2008, 12:14 AM #49
Όλοι είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μαs και ωφειλουμε να δεχόμαστε τιs συνέπειεs των καταστάσεων, που τυχόν δημιουργούμε είτε αυτέs συμβαινουν θελημένα, είτε όχι.....όλοι έχουμε, ή θα έπρεπε να έχουμε, όνειρα , στόχουs και φιλοδοξίεs ......
σε κάποιουs τα πράγματα έρχονται πιο εύκολα, σε κάποιουs άλλουs παρα πολύ δύσκολα...έτσι είναι η ζωή:weird:
ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, το έχω δεκτει και αποδεκτεί εδώ και πολύ καιρό...απλώs κάποιεs στιγμέs, όπωs τώρα, σε πιάνει το παράπονο γιατί απλώs έχειs πια κουραστεί να κάνειs πράγματα που δεν στα αναγνωρίζουν ή τα επωμίζονται όλοι για λογιαριασμό τουs.....και τότε σε πιανουν οι ανησυχίεs του τύπού , που είμαι , που πάω ,τι να κάνω στην ζωή μου για να τ΄αλλάξω, και όλα τα συναφη.....:weird:
ίσωs να συμβάλει και η επιστροφή του Κρόνου( νατοs πάλι), ίσωs και τα πρώτα -άντα που κοντοζυγώνουν.....:weird::weird:
ίσωs......
-
11-05-2008, 12:31 AM #50
Δεν αρκεί όμως μόνο να τα έχουμε ryssa, αλλα και να προσπαθούμε να τα υλοποιήσουμε!
Kακώς το έχεις αποδεκτεί.Η σκέψη είναι το θεμέλιο της πράξης.Και όπως είπε και ο Αινσταίν:"κανένα προβλημα δεν λύνεται με τον τρόπο σκέψης που το δημιούργησε".
Περιόδοι όπως αυτή που πέρνας,όπως λες,περνάμε όλοι μας ενίοτε.Είναι απαραίτητες κιόλας,γιατί ανεβάζουν την συνειδητότητα μας σε άλλα επίπεδα.Συνήθως μετά την λήξη τους έρχεται η εποχή νέων αποφάσεων και κατευθύνσεων.Υπομονή....
Μηπως όμως γι' αυτά ευθύνεται ο Πλουτωνας τελικά και όχι ο Κρόνος;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.