- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 39 of 39
Thread: Αναιρετης πλανητης
-
30-01-2011, 02:14 AM #31
Re: Αναιρετης πλανητης
Έχεις απόλυτο δίκιο Κάτια μου (φυσικά φίλοι :bigsmile
για την οπτική γωνία και για το πως εφαρμόζει καθένας τις γνώσεις που έχει! Και εγώ προσωπικά έχω προβλέψει γεγονότα φίλων και γνωστών αλλά αυτό μόνο του δεν αρκεί για μένα!
Πάνω απ'όλα είναι εσύ να θες να εξελιχθείς μέσω αυτού και να εξελίξεις και τους φίλους, γνωστούς κλπ. Νομίζω πως πρωταρχικό μέλημα είναι η συμβουλή που θες να δώσεις!!!
Έχεις δίκιο για το τι άλλο να γράψουν! Όντως, ψάχνεις να βρεις τι άλλο καλύτερο να πεις!!! Φυσικά και οι αστρολόγοι του σήμερα είναι καλύτερα καταρτισμένοι απ'ότι το 90 ή και πιο πίσω! Όταν υπάρχουν πανεπιστήμια στην Αμερική με Έδρα Αστρολογίας σήμερα καταλαβαίνεις ήδη την διαφορά!
Και 3 και 4 υπερβολές μη σου πω!!!
-
30-01-2011, 03:19 PM #32
ειχα διαβασει πριν λιγα χρονια σε ενα βιβλιο αστρολ. (στην βιβλιοθηκη θεσ.νικης)
οτι ο κρονος στην 29η του αιγοκερω, ειναι στην καλυτερη θεση ολου του ζωδιακου.
Αληθευει αραγε...?
-
30-01-2011, 03:39 PM #33
Δεν ξέρω για τον Κρόνο στον Αιγόκερω , αλλά για την 21η μοίρα του ζυγού που είναι η έξαρσή του.
Για τον ¶ρη λένε ότι είναι η 28η του Αιγόκερου.
Κάποιος πιο εξειδικευμένος παρακαλούμε ν' απαντήσει !
-
31-01-2011, 10:59 AM #34
-
31-01-2011, 11:35 AM #35
-
13-03-2011, 09:11 PM #36
Σύμφωνα με τον Π.Γκράβιγγερ, αφέτες ( αραβικά Hyleg) θεωρούνται τα φώτα και ο ωροσκόπος.
Πιο συγκεκριμένα, ο ήλιος, όταν βρίσκεται στους οίκους Ι,Χ,ΧΙ, ΙΧ ή VΙΙ. Αν όχι, τότε κοιτάμε τη Σελήνη. Αν ούτε και αυτή βρίσκεται στους συγκεκριμένους οίκους, τότε αφέτης θεωρείται ο "εξουσιαστής γεννήσεως"δηλαδή ο πρώτος δεκανός. Αναιρέτης τώρα λέγεται ο πλανήτης που προσβάλλει τον αφέτη με δυσμενείς όψεις. Εξαιρούνται από τους αναιρέτες η Αφροδίτη και ο Δίας.
-
13-03-2011, 10:10 PM #37
-
16-03-2011, 11:28 PM #38
Συγγνώμη για την αργοπορία της απάντησης, αλλά η σχέση μου με την τεχνολογία δεν είναι η καλύτερη. Περισσότερα για το θέμα του αφέτη και του αναιρέτη μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο του Π. Γκράβιγγερ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ" εκδόσεις του περιοδικού 'ΣΦΙΓΞ" Αθήνα 1975 β΄έκδοση (η α΄το 1936). Παρ΄ ότι το περιεχόμενο του βιβλίου μπορεί να θεωρηθεί παρωχημένο, εντούτοις δίνει αρκετές πληροφορίες στον ερευνητή και συνδέει την "παλιά" αστρολογία με τη νέα. Την τελευταία φορά που το είδα ήταν στις προθήκες ενός βιβλιοπωλείου , κυρίως βιβλίων εσωτερισμού, στον Πειραιά, του Κ.Διμελή. Δ/νση δε θυμάμαι αλλά είναι εύκολο να την βρούμε αν ενδιαφέρεσαι. Πάντως είναι ένα βιβλίο συλλεκτικό και καλό είναι να υπάρχει στη βιβλιοθήκη των εραστών της αστρολογίας.
-
16-03-2011, 11:44 PM #39
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.