- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 24
Thread: 12ος οίκος και φυλακές...
-
08-04-2010, 08:20 PM #1
12ος οίκος και φυλακές...
Ο 12ος οίκος είναι μεταξύ άλλων αυτός του εγκλεισμού και συνδέεται
άμεσα και με τις φυλακές.
Ένας συμφοιτητής μου όταν φτιάξαμε παλιότερα τους χάρτες μας
είδαμε ότι είχε τον Ήλιο στον 12ο οίκο. ΄΄Στα κάτεργα με βλέπω'' μου είπε γελώντας.
Λιγα χρόνια αργότερα φυλακίστηκε για κάποιες παραβάσεις.:blink:
Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο Ήλιος στον 12 οίκο όσον αφορά
τη φυλάκισή μας και ποιοί πλανήτες εκεί ή και σε άλλο οίκο ή όψεις την ευνοούν;
Tabula rasa
-
08-04-2010, 08:45 PM #2
Re: 12ος οίκος και φυλακές...
Θα μπορούσε αντί για φυλακές να είναι κάποιο άλλο ίδρυμα, πχ ψυχιατρική κλινικη, κέντρα αποτοξίνωσης!
και προσωπικά δεν ξερω ποιο θα προτιμούσα, μιας και ο δικός μου Ήλιος ειναι στον 12 :embarrest
Αλλά εξαρτάται αν ο ήλιος αυτός ειναι σε ζώδιο πτώσης κλπ, σε δύσκολες όψεις και από πολλά ακόμα φυσικά :embarrest
-
08-04-2010, 09:07 PM #3
-
08-04-2010, 09:11 PM #4
-
08-04-2010, 09:44 PM #5
-
08-04-2010, 10:36 PM #6
Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είχα διαβάσει ένα άρθρο το οποίο υποστήριζε ότι οι πλανητικές ενέργειες οπωσδήποτε θα εκτονωθούν με κάποιο τρόπο σε πρακτικό επίεπεδο και πως αν θέλουμε να μη μας βλάψουν (πχ δύσκολες διελεύσεις με ¶ρη ή με Κρόνο..) θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα αντίστοιχα θέματα που οι πλανήτες κυβερνούν ώστε να εκτονώσουν την ενέργειά τους αλλά σε πράγματα που δεν μας βλάπτουν για παράδειγμα να αρχίσουμε ενα άθλημα αντοχής όταν ο διελαύνων Κρόνος έρχεται σε σύνοδο με ¶ρη (¶ρης σωματική δράση μεταξύ άλλων και Κρόνος διάρκεια..) Το όνομα του άρθρου λέγεται ''Πίσω από το τυχαίο κρύβεται το κάρμα'' αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω.. Πιστεύετε ότι αν εχουμε μία γνώση του χάρτη μας, θα μπορούσαμε, έστω και λίγο να ''ξεγελάσουμε'' τη μοίρα μας?? Δηλαδή, αν ο κύριος αυτός συνειδητά ήθελε να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο φυλάκισής του θα μπορούσε να ασχοληθεί με τα θέματα που κυβερνούν τον 12ο οίκο?? (Φυσικά το πρώτο βήμα δεν το συζητώ είναι να μείνει απέξω από οτιδήποτε παράνομο..είναι και η θέληση στη μέση..πολλοί έχουν τέτοια οικοθεσία) Επίσης αν ένας τομέας του ωροσκοπίου μας έχει επαληθευτεί με τρόπο που να επαληθεύει πλήρως μία οικοθεσία και τον εκεί πλανήτη, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι έχουμε χονδροειδώς ''ξεμπλέξει'' από μία αρνητική επιρροή του πλανήτη, ή αυτή είναι δυνατόν να ξαναεμφανιστεί ?? (πχ έχω Κρόνο στον 9... και οι σπουδές είχαν ένα θεματάκι.. επίσης δεν έτυχε ποτε να ταξιδέψω στο εξωτερικο..όλο κάτι τύχαινε! τώρα που το θέμα των σπουδών ξαπεράστηκε επιτυχώς, μήπως θα μπορούσε να ''ξεμπλοκαρει'' ο τομέας των ταξιδιών, ή ..?)
Ευχαριστώ.
-
09-04-2010, 08:14 AM #7
Ο 12ος οίκος δεν σημαίνει ότι απαραιτήτως θα είστε σε φυλακή ή ίδρυμα!! Επηρεάζει κυρίως την ψυχολογία του ατόμου το οποίο έχει τάση απομόνωσης και έλκεται από τα ενδιαφέροντα του οίκου αυτού πχ. μπορεί να ασχοληθεί με κατι σχετικό.Οπότε την γλιτώσατε.....Τώρα όσο αφορά ένα Κρόνο στον 9ο οίκο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση σε περιόδους που δεν ενεργοποιήται από προόδους ή διελεύσεις ή όταν έχεις καλύτερες προοδευτικές όψεις. :bigsmile:
-
09-04-2010, 08:31 AM #8
Α) http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...%F1%EC%E1.html Εδώ είναι το άρθρο που αναφέρεις.
Β) Σε αυτόν τον σύνδεσμο Αστρολογία για όλους - View Single Post - Τελικά το πεπρωμένο μας είναι γραμμένο στ'άστρα; και σε αυτόν Αστρολογία για όλους - View Single Post - Τελικά το πεπρωμένο μας είναι γραμμένο στ'άστρα; είναι δύο παλαιότερα ποστ μου, όπου συνοπτικά αναφέρω την άποψή μου για το βασικό σου ερώτημα περί την δυνατότητα αλλαγής και παρέμβασης στα όσα το Σύμπαν επιτάσσει. Αν δεν βαριέσαι, διαβάζεις όλες τις στοιχομυθίες από το θέμα http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...F4%F1%E1;.html :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-04-2010, 12:09 PM #9
Α καλά άμα ήταν έτσι...τότε με Ήλιο-Κρόνο-Ερμή στο 12ο,για να μην αναφέρω και τις όψεις τους,θα είχε φάει ισόβια :bigsmile:
Αλλά πιστεύω πως
1ον Ποτέ δεν είναι αργά και
2ον Μου βγήκε ώς εγκλεισμός σε νοσοκομεία για μεγάλες περιόδους της ζωής μου @What goes around comes around
-
09-04-2010, 02:45 PM #10
Καλησπερα:bigsmile:
Η αδερφη μου εχει 3 πλανητες στον 12 οικο, Ηλιος (Αιγοκερως) ,Σεληνη (Τοξοτης), Αρης (Αιγοκερως), και τον Κληρο της Τυχης (Αιγοκερως). Ολοι κανουν καλες οψεις αν εξαιρεσω το τετραγωνο του Αρη της (σε συνοδο με τον ωροσκοπο) με τον Πλουτωνα.Δουλευει σε νοσοκομειο.Δυο φορες νοσηλευτηκε σε νοσοκομειο με σοβαρο προβλημα υγειας.Ευτυχως ξεπεραστηκε και ειναι καλα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Αυτο που εχω να πω και το πιστευω απολυτα ειναι πως ειναι ενα πραγματικα πολυ δυνατο ατομο,θα ελεγα ειναι η ηρεμη δυναμη (Ηλιος σε συνοδο με Αρη στον Αιγοκερω) και σε συνοδο(με ανοχη 8 μοιρων) με την Σεληνη της (ειναι ταξιδιαρα ψυχη,τουλαχιστον 2 ταξιδια τον χρονο στο εξωτερικο , Τοξοτης 29 μοιρα).Αυτο που δεν μπορω να ερμηνευσω ειναι για τον Κληρο της τυχης,πως μπορει να ερμηνευτει που ειναι στον Αγοκερω και στον 12 οικο και σε συνοδο (ακριβειας με τον Αρη) και τον Ηλιο,τριγωνο με τον Κρονο,τριγωνο με τον Χειρων και τετραγονω με τον Πλουτωνα.
Οποιο μελος γνωριζει να μου απαντησει, η αν εχει τον κληρο της τυχης στον 12 οικο και στον Αιγοκερω ας μου πει πως το ερμηνευει και πως το βιωνει.
Φιλικα:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.