- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 25
-
19-03-2009, 10:09 AM #1
Αφροδίτη σε προοδευτικά συστήματα
Εχω γεννηθει με αναδρομη αφροδιτη στον κριο στις 15 μοιρες. Πως μπορω να βρω σε ποια χρονικη
περιοδο της ζωης μου η αφροδιτη μπηκε σε ορθη πορεια? Και για αναδρομους γενεθλιους
πλανητες, πώς υπολογιζουμε τον προοδευμενο μας? ημερ.γεννησης 20-4-1961 ωρα 16.00
-
19-03-2009, 11:27 AM #2
Re: Θέσεις πλανητών - part 2
Αγαπητή jungle
Δεν γνωρίζω πόσο εξοικειωμένη είστε με τις αστρολογικές τεχνικές πρόβλεψης αλλά η απάντηση στο ερώτημα σας δεν μπορεί να δοθεί χωρίς τη χρήση τους. Την αλλαγή της φοράς της Αφροδίτης θα την βρείτε από την κίνηση της στο χάρτη των δευτερευουσών προόδων, όπου τηρείται η αναλογία 1 ημέρα=1 χρονος. Στις αστρολογικές εφημερίδες φαίνεται με μια ματιά πόσες ημέρες μετά τη γέννηση συμβαίνει αυτό, στην περίπτωσή σας μετά από περίπου 12 ημέρες (χρόνια). Για την μεγαλύτερη ακρίβεια του θέματος, η προοδευμένη Αφροδίτη σταμάτησε την ανάδρομη κίνηση της στο ωροσκόπιο σας στις 23/11/1972.
Η απάντηση στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματος, αν εννοείτε τον προοδευμένο πλανήτη, η θέση του είναι αυτή που έχει τον αντίστοιχο χρόνο (ημέρα), που μας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα η σημερινή θέση της προοδευμένης Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας είναι στις 1 κα 25΄ του Ταύρου.
-
19-03-2009, 11:52 AM #3
εκει στη 1 μοιρα του ταυρου την υπολογισα κι εγω, αλλα δε συμφωνει με αυτην
του ηλιακου τοξου που ειδα στην αναλογη σελιδα του horoscore. ( 1.39 στους
διδυμους). Γιατι αυτη η διαφορα? Και δηλ. να υπολογισω μονη μου και τους
υπολοιπους αναδρομους γενεθλιους μου?
-
19-03-2009, 12:09 PM #4
-
19-03-2009, 12:22 PM #5
ok. ευχαριστω. Ο γενεθλιος κρονος μου ειναι στις 29 στον αιγοκερο σε ακριβες τετραγωνο
με τον ηλιο μου στις 0 του ταυρου. Να υπολογισω οτι η προχωρημενη αφροδιτη μου (1 ταυρου) κανει
ακριβες τετραγωνο με τον κρονο μου ή οτι αυτη του ηλιοακου τοξου ( 1 διδυμων) κανει τριγωνο με τον
κρονο μου?
-
19-03-2009, 01:09 PM #6
Βασικά, δεν κάνει πλέον όψη. Η ανοχή στις προοδευμένες θέσεις είναι μία μοίρα το πολύ και το "ακριβές" είναι σχετικό... Αλλά απαντώντας στην ουσία του ερωτήματος πριν διχαστείτε ανάμεσα στις ενδείξεις των δύο συστημάτων, θα πρέπει πρώτα να διαπιστώσετε από το ιστορικό σας ποιό από τα δύο είναι συμβατό και λειτουργεί πιο αποτελεσματικά στην περίπτωση σας.Θεωρητικά, μπορεί το ένα από τα δύο, αμφότερα η ...κανένα!
-
19-03-2009, 02:07 PM #7
Re: Αφροδίτη σε προοδευτικά συστήματα
Aπο το ιστορικο μου διαπιστωνω οτι πιο πολυ λειτουργησε η προοδευμενη μου αφροδιτη
και μαλιστα οταν εκανε ακριβως τετραγωνο με τον κρονο μου απο τις 0 του ταυρου.
Χωρις να θελω να σας κουρασω αλλο, θα ρωτησω μονο αν υπαρχει σελιδα
που να υπολογιζει τον προχωρημενο χαρτη μου. Ευχαριστω.
-
19-03-2009, 02:15 PM #8
Στο myHoroscope υπάρχουν σχεδόν τα πάντα
http://www.myhoroscope.gr/prog_transits.phpDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
19-03-2009, 02:59 PM #9
όταν προοδευτική αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με γεννέθλια δεν είναι μια όψη εύνοιας και καλής τύχης στα ερωτικά - αισθηματικά ζητήτήματα ?
:embarrestLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
19-03-2009, 03:12 PM #10
Όπως θα σας πουν και οι αστρολόγοι μας σε αυτού του είδους τα "συμβολικά" προοδευτικά συστήματα καλό είναι να εξετάζουμε τις "σκληρές" όψεις μόνο και σε συνδυασμό με διελεύσεις (κάτι που κάνει το υπολογιστικό πρόγραμμά μας).
Στις όψεις επίσης θα πρέπει να μην δοθεί σημασία (ιδιαίτερη) πέραν του προοδευτικού ¶ρη. Το σύστημα αυτό επειδή σχετίζεται με μία αναλογία ημερών ανά έτος μετά τη γέννησή μας, δεν μας αναδεικνύει σημαντικές όψεις με τους πλανήτες από τον Δία και μετά, εκτός εξαιρέσεων που δεν μπορούν να δοθούν στο αυτόματο σύστημα ή να εξηγηθούν.
Για ψυχολογικούς λόγους και μόνο ας πούμε ότι και τα εξάγωνα είναι ευνοϊκά ΕΑΝ οπωσδήποτε θέλαμε να τα εξετάσουμε...De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.