- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 14
Thread: Σελήνη Vs Αφροδίτη
-
08-04-2010, 02:24 AM #1
Σελήνη Vs Αφροδίτη
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να ερμηνεύσω την παρακάτω όψη:
Σελήνη στην 29 μοίρα στο Λέων και στον 7ο οίκο τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Ταύρο στον 4ο οίκο. μιλάμε για γενέθλιο χάρτη.
Μπορεί να σημαίνει ότι άλλο έχεις ανάγκη συναισθηματικά κι άλλο σε ελκύει είτε σε ανθρώπους είτε σε καταστάσεις;σε κουβέντα να βρισκόμαστε....
-
08-04-2010, 09:07 AM #2
Re: Σελήνη Vs Αφροδίτη
Την ερμηνεία του τετραγώνου από το υπολογιστικό πρόγραμμα του site την διάβασες;
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.phpΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-04-2010, 04:27 PM #3
ναι το διάβασα.... και; οι οίκοι δεν παίζουν κάποιο ρόλο ή τα ζώδια στα οποία είναι οι πλανήτες; ήλπιζα να βρω ένα τρόπο να συνδιάζω όλα αυτά. ευχαριστώ
σε κουβέντα να βρισκόμαστε....
-
08-04-2010, 04:29 PM #4
-
09-04-2010, 11:24 AM #5
Το τετράγωνο είναι όψη που δηλώνει ένταση, ναι θέλω αυτό, αλλά θέλω και το άλλο, το οποίο άλλο να μη συμβαδίζει με το πρώτο. Σελήνη στον 7ο οίκο στο Λέοντα δηλώνει ότι το ένστικτό σου σε οδηγεί σε σχέσεις με άλλους ανθρώπους που να χαρακτηρίζονται από γενναιοδωρία, μεγαλοπρέπεια και ελεύθερη έκφραση. Στον τομέα αυτό νιώθεις άνετα και ασφαλής, είναι το λιμάνι σου ας πούμε. Η Αφροδίτη δηλώνει την ικανότητά μας να συνάπτουμε αρμονικές σχέσεις, καθώς επίσης και τις αξίες μας, αυτά που έχουν νόημα στη ζωή μας για να είναι πιο όμορφη. Όταν είναι στον Ταύρο, αφού είναι κυβερνήτης του, σημαίνει ότι μας αρέσει η καλοπέραση, η τέχνη και η καλαισθησία κλπ. Στον 4ο οίκο δηλώνει ένα όμορφο σπιτικό αλλά και ότι δίνουμε πολλή αξία και βαρύτητα στο θέμα της οικογένειας και της καταγωγής μας (ρίζες). Αν αυτά τα δύο είναι σε όψη τετραγώνου, σημαίνει ότι πότε γέρνουμε προς τη μία πλευρά των κοινωνικών και προσωπικών σχέσεων και πότε κλεινόμαστε σπίτι και αφοσιωνόμαστε στην οικογένεια.
Ελπίζω να είναι κατανοητά τα παραπάνω, λαμβάνοντας υπόψη και τη φύση των δύο "πλανητών" που συμμετέχουν στο τετράγωνο. Μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης το τετράγωνο δεν παράγει τόση ένταση που να γίνεται ενοχλητική, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος "ανησυχίας."Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
09-04-2010, 12:02 PM #6
-
09-04-2010, 01:05 PM #7
-
09-04-2010, 01:33 PM #8
Εννοώ ότι αυτή η όψη είναι λιγουλάκι πιο ...έντονη από ό,τι περιγράφεις, καθώς υποδεικνύει πιο έντονες καταστάσεις (είτε σε ψυχολογικό είτε σε πρακτικό επίπεδο) και η έκφραση
Αν αυτά τα δύο είναι σε όψη τετραγώνου, σημαίνει ότι πότε γέρνουμε προς τη μία πλευρά των κοινωνικών και προσωπικών σχέσεων και πότε κλεινόμαστε σπίτι και αφοσιωνόμαστε στην οικογένεια.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-04-2010, 01:58 PM #9
Δηλαδή, πού να'τανε και κανένας Κρόνος, Ουρανός, Πλούτωνας, εκεί τι θα γινότανε; Μια ΣεληνοΑφροδιτούλα δηλαδή και να φέρνουμε την καταστροφή;
Δεν λέω ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα αυτά, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν φτάνει η όψη από μόνη της, εκτός αν την ενεργοποιήσει καμιά βαριά διέλευση. Ας μας πει κι η φίλη πώς το βιώνει...Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
09-04-2010, 03:19 PM #10
Νομίζω ότι συνακόλουθα προς αυτά που είπες παίζει ρόλο και το γεγονός ότι η ίδια η φύση των δύο πλανητών (που δεν είναι για παράδειγμα εριστική, όπως του ¶ρη), τα ζώδια στα οποία βρίσκονται (Λέων και Ταύρος), αλλά και οι οίκοι στους οποίους διελαύνουν είναι ήπια, οπότε ένα τέτοιο τετράγωνο δεν είναι τόσο έντονο.
Υ.Γ. Μ' αρέσει το moto σου!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.