- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 36
Thread: Διελεύσεις άγχους-πανικού
-
14-04-2010, 01:29 AM #1
Διελεύσεις άγχους-πανικού
Καλησπέρα θα ήθελα να ανοίξω ένα νέο θέμα που πιστεύω οτι είναι πολύ επίκαιρο και όλο πιο μεγάλο καθώς θα περνούν τα χρόνια.Πρίν από χρόνια στις 26 Ιουλίου του 2002 είχα την πρώτη κρίση άγχους και για να μην τα πολυλογώ το θέμα ξεπεράστηκε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2008 ξαναβγήκε στη επιφάνεια όπου το ξεπερνώ μέχρι σήμερα.Το θέμα είναι οτι γενικά έχω φοβίες από τότε και νιώθω πιο ευάλωτη.Και θα ήθελα να ρωτήσω:οι κρίσεις αγχους πυροδοτούνται από συγκεκριμμένες διελεύσεις πλανητών που ενεργοποιούν συγκεκριμμένους πλανήτες ή οίκους στον γενέθλιο;΄Η υπάρχουν προδιαγραφές για κάτι τέτοιο στον γενέθλιο;Είχα διαβάσει πχ. σε ένα βιβλίο οτι ένας Πλούτωνας στον 12ο στον γενέθλιο είναι πολύ ύποπτος για τέτοια φαινόμενα.Αυτό που με ενοχλησε πάνω από όλα είναι οτι αυτο με στιγμάτισε όλα τα χρόνια και το έχω πάρει κατάκαρδα.Ακόμα και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το άγχος μας φαίνεται στον γενέθλιο;Δίνω και τα στοιχεία της γέννησης μου για όποιον θέλει να με βοηθήσει με τις διελεύσεις -προόδους κτλ.(11-08-1982 14:00 Λαμία)
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
14-04-2010, 03:38 AM #2
Re: Διελεύσεις άγχους-πανικού
Βρε καλή μου πατριώτισσα, αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα και το γεγονός ότι το μοιράζεσαι σημαίνει ότι σε απασχολεί σοβαρά.
Εάν λοιπόν κάποιος "ειδικός" ή κάποιος "εξυπνάκιας" σου γράψει μια λίστα διελεύσεων ή μια σειρά όψεων σε άλλα προγνωστικά συστήματα τι μπορεί να γίνει;
Θα υποβάλλεις τόσο πολύ τον εαυτό σου περιμένοντας τους πλανήτες να παραταχθούν και να βάλουν κατά ρυπάς στις κρίσεις σου;
Και μη μου πεις ότι σε ενδιαφέρει ακαδημαϊικά ή ότι γνωρίζοντας ότι θα βρέξει θα φροντίσεις να κρατήσεις ομπρέλλα. Το placebo είναι πολύ χειρότερο από πολλές πραγματικές "ασθένειες"
Πολύ πολύ φιλικά και μεDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
14-04-2010, 04:11 AM #3
Δεν έχεις άδικο αλλά με ενδιαφέρει πολύ να μάθω αν φαίνεται κάτι τέτοιο μέσω της αστρολογίας.Αλλα όχι μόνο αυτό αλλά επειδή πιστεύω οτι η αστρολογία βοηθάει και συμβουλεύει εντοπίζοντας ένα πρόβλημα που πολλές φορές βρίσκεται η λύση του κάτω από τη μύτη μας.Με λίγα λόγια πιστεύω όπως έχω δει και στην πράξη άλλωστε,οτι άμα κατανοήσουμε τον εαυτό μας δίνουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα και δεν είναι λίγες οι φορές που διάφορα προβλήματα πηγάζουν από τον χάρτη μας και η αστρολογία βοηθάει ώστε να τα λύσουμε όσα λύνονται τουλάχιστον.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
14-04-2010, 05:36 AM #4
Καλησπέρα...ή μαλλον καλημέρα :toung:
Όντως, είναι γεγονός ότι η αστρολογία βοηθάει να αντιληφθείς το γιατί σε μερικά πράγματα, αλλά θα σου συνιστούσα να οπλιστείς με υπομονή και να ξεκινήσεις την εξερεύνηση στα άδυτα της προσωπικότητας και της ψυχής σου...Ίσως τελικά και μια απλή θέση οίκου ή πλανήτη να σου δώσει την απάντηση που τόσο ζητάς. Δηλαδή, να βρίσκεται στην πραγματικότητα κάτω από τη μύτη σου!Λίγη υπομονή και σιγά-σιγά θα βγάλεις άκρη με την πολυσυνθετικότητά σου...
Φιλικά,
libraD
Υ.Γ.: Πω πω πολύ τάση για φιλοσοφία με έχει πιάσει απόψε...Τί σου κάνουν τελικά αυτές οι άτιμες οι διελεύσεις ώρες-ώρες :toung:Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-
-
14-04-2010, 10:08 AM #5
-
14-04-2010, 10:14 AM #6
-
14-04-2010, 10:18 AM #7
ευχαριστω πολυ!!
πω.. πω!!
και εγω νομιζα κατι που σου πλακωνει την ψυχη
απο το πλακεντο=πλακωμα χαχαα!
ευχαριστω πολυ αγαπητο μελος:bigsmile:
κουκακιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
14-04-2010, 10:27 AM #8
Ρίξε και μια ματιά σε αυτό:
1ο μέρος http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...1%F2-1%EF.html
2ο μέρος http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...1%F2-2%EF.html
3ο μέρος http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...1%F2-3%EF.html
4ο μέρος http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...E1%F2-4-a.html
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-04-2010, 02:31 PM #9
-
14-04-2010, 04:30 PM #10
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
με άγγελους και δαίμονες..
Κι η έκβασις αμφίρροπος..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.