- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 34
Thread: Πλανητες στους οικους.
-
02-12-2009, 01:29 AM #1
Πλανητες στους οικους.
Γεια σας, η ιστιοσελιδα αυτη ειναι πολυ καλη! :bigsmile: Εχω κανει αναλυση του αστρολογικου χαρτη και διαβαζοντας αλλα θεματα που αφορουν τους οικους ειδα πως εκτος απο ζωδια, εχουν και πλανητες ομως στον χαρτη μου δεν ειχα πλανητες για ολους τους οικους. Αυτο συμβαινει γιατι δεν κανει αναλυση ολων των πλανητων η επειδη απλα δεν εχω πλανητες εκει?? :blink: Συγγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση μου. Ευχαριστω
The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in.
-
02-12-2009, 01:34 AM #2
Re: Πλανητες στους οικους.
Λακτουλα δεν εχεις πλανητες εκει!:nuts:
-
02-12-2009, 02:48 PM #3
Αγαπημένη μου ( στην κυριολεξία ) σοκολατίτσα!
Η ερωτηση σου δεν ειναι χαζή , γιατι η άγνοια δεν θεωρειται χαζομάρα. Μην ανησυχείς που δεν έχεις πλανήτες για όλους τους οίκους. Ουτε κι εγώ έχω και είμαι μια χαρά.
Οι πλανήτες με βάση την ημερα γεννησεως μας, την ώρα και την τοποθεσία βρισκονταν σε μια συγκεκριμένη θέση. Αυτο που πρέπει να καταλάβεις και μαθαίνοντας σιγά - σίγά με αργά βηματάκια την αστρολογια , είναι πως όταν ενας οίκος είναι άδειος δεν στερείται σημασίας ή ερμηνείας. Όταν ένας οίκος είναι άδειος , θα ψάχνεις να βρείς αφου πρώτα έχεις μάθει ποιος ειναι ο κυβερνήτης του , θα ψάχνεις να βρεις σε ποιόν οικο πηγε αυτος ο κυβερνών πλανήτης. Πρεπει να εξεταστεί και το ζώδιο του πλανήτη , αν ειναι εξωκρονιος ή προσωπικος πλανήτης , να εξετάστουν οι όψεις του με άλλους πλανητες και πολλά άλλα..
Αυτο με την σοκολατα μην το παίρνεις προσωπικά, μη παρεξηγηθουμε κιολας. Απλά όντως ειναι η αγαπημένη μου σοκολατα και δεν μπορουσα να αντισταθώ σε μια Lacta:embarrest
-
02-12-2009, 02:53 PM #4
-
02-12-2009, 03:38 PM #5
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας :bigsmile: Μονο σε 5 οικους απο τους 12 εχω πλανητες.
The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in.
-
25-12-2009, 05:36 PM #6
παιδια γεια σας! πρωτη φορα γραφω και εχω πολλες αποριες! οταν δεν εχουμε πλανητη σε καποιο οικο τι σημαινει? και πως ερμηνευονται οι πλανητες που ειναι μεσα στους οικους μας η τα ζωδια? εχω συγχυστει! ας πουμε εγω εχω τον ηλιο μου στο 10 που ειναι παρθενος αλλα εχω και τον αρη στο 10 που ειναι λεων! τι σημαινει αυτο? ευχαριστω ¨)
-
25-12-2009, 05:57 PM #7
:bigsmile:Γειά σου και Χρόνια πολλά! Καλως ήρθες!:bigsmile: Εσύ έχεις ένα σωρό απορίες και εγώ δεν ξέρω απο που να αρχίσω αν και απειρη του είδους!
Λοιπόν απο τα λίγα που ξέρω το να μην έχεις πλανήτη σε έναν οίκο δεν σημαίνει τίποτα για αρχή. Νομίζω πως πρέπει να διαβάσεις τα πολύ βασικά αρθρα κατα αρχήν τι σημαίνουν οι οίκοι, να είσαι σίγουρη για τα ζώδια που βρίσκονται στους οίκους σου (ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ) ιδιότητες των πλανητών, τα εχεις διαβάσει αυτά?, και μετα όψεις κ.λ.π που νομίζω πως κάποιο έμπειρο μέλος πιθανόν να σε βοηθήσει. Δεν είχα την πρόθεση να σε μπερδέψω ,πάντως εγώ ακόμη εκεί βρίσκομαι!Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
25-12-2009, 09:13 PM #8
γεια και παλι χρονια πολλα κι ευτυχισμενα οτι ποθειτε ολοι ευχομαι να γεννηθει με τη γεννηση του χριστου ¨) τα χω διαβασει αυτα αλλα και παλι δεν καταλαβαινω μαλλον θελω παραπανω μελετη, ευχαριστω παντως πολυ να σαι καλα χχχχχχχ
-
25-01-2010, 01:36 PM #9
Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου το ότι έχω αυτην την εποχη στον 5ο οίκο μου τον Πλουτωνα τι σημαινει? Που πρεπει να ψαξω σας ευχαριστω
-
25-01-2010, 02:00 PM #10
Στις ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο εδώ
Σου παραθέτω πιο κάτω ένα απόσπασμα από το πιο πάνω άρθρο
'Ο Πλούτωνας έχει ήδη περάσει στον πέμπτο σας οίκο όπου και θα παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια, επηρεάζοντας προς το παρόν μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Οι αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή γίνονται με αργές διαδικασίες που πολλές φορές είναι επίπονες καθώς θέλετε να ξεριζώσετε στην κυριολεξία οτιδήποτε ανούσιο, επιφανειακό ή φθαρμένο υπάρχει στην ερωτική σας ζωή. Η ένταση και το πάθος δεν θα σας λείψουν και καλό θα ήταν να μην σας παρασύρουν σε ακραίες συμπεριφορές. Για πολλούς από σας ίσως προκύψει και το τέλος μιας σχέσης και το ξεκίνημα ενός καινούργιου έρωτα. Το Ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία και τον Κρόνο, φέρνει εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που ίσως οφείλονται σε διαφωνίες σχετικά με οικονομικούς χειρισμούς.'[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
με άγγελους και δαίμονες..
Κι η έκβασις αμφίρροπος..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.