s
Η Τίνα απαντά, προοδευτικό, σύνοδος, στην, οικου, ζυγό, στον, κάτι, περιμένω, μπορεί, μοιρα, είναι, ένατη, φέρει, ακόμα, γενεθ, βίσκεται, μοίρα, δίας, συγκλονιστικό??love, απάντηση, κάποια, ανυπομονησία, σύνοδο, θεωρηθει, ιχθύς, δεσμό, τρίτη, έχουμε, επίσης, στους, ρωτήσω, βρεθούν, μέρες, μερικές, αφροδίτη, αρης, μου,ο, πλανητών, γειά, είδα, μόλις, ηλιοςκυβερνήτης, ήθελα, οικος, πόσες, μοίρες, μεταξύ, απόστασης, βρίσκετε" /> σύνοδος 5 πλανητών στο προοδευτικό?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

σύνοδος 5 πλανητών στο προοδευτικό?

γειά σας! μόλις είδα στο προοδευτικό μου ότι σε μερικές μέρες θα βρεθούν στον ζυγό η αφροδίτη μου,ο αρης, ο ηλιος(κυβερνήτης του 1ου οικου μου), ο ουρανος(ο οποιος ειναι κυβερνήτης του 7ου οικου μου), και τέλος ο πλούτωνας. Στον Ζυγό βρίσκετε ο 3ος οικος μου. Θα ήθελα να ρωτήσω με πόσες μοίρες απόστασης μεταξύ τους μπορεί να θεωρηθει σύνοδος? και αν είναι σύνοδος τι μπορεί να φέρει στη ζωή μου?

και κάτι ακόμα, με Δία R στην ένατη μοιρα στους Ιχθύς απο προοδευτικό και τον Β δεσμό στην τρίτη μοιρα επίσης απο προοδευτικό, έχουμε σύνοδο? στην 14 μοίρα βίσκεται και ο γενεθ. Δίας μου......να περιμένω κάτι συγκλονιστικό??

περιμένω με ανυπομονησία κάποια απάντηση.......

Re: σύνοδος 5 πλανητών στο προοδευτικό?

Quote Originally Posted by thanasi View Post
    γειά σας! μόλις είδα στο προοδευτικό μου ότι σε μερικές μέρες θα βρεθούν στον ζυγό η αφροδίτη μου,ο αρης, ο ηλιος(κυβερνήτης του 1ου οικου μου), ο ουρανος(ο οποιος ειναι κυβερνήτης του 7ου οικου μου), και τέλος ο πλούτωνας. Στον Ζυγό βρίσκετε ο 3ος οικος μου. Θα ήθελα να ρωτήσω με πόσες μοίρες απόστασης μεταξύ τους μπορεί να θεωρηθει σύνοδος? και αν είναι σύνοδος τι μπορεί να φέρει στη ζωή μου?

και κάτι ακόμα, με Δία R στην ένατη μοιρα στους Ιχθύς απο προοδευτικό και τον Β δεσμό στην τρίτη μοιρα επίσης απο προοδευτικό, έχουμε σύνοδο? στην 14 μοίρα βίσκεται και ο γενεθ. Δίας μου......να περιμένω κάτι συγκλονιστικό??

περιμένω με ανυπομονησία κάποια απάντηση.......
    Καλημέρα thanasi.

Στα προοδευτικά οι όψεις μετρούν μόνο όταν γίνουν ακριβείας, δεν δίνουμε την ανοχή που δίνουμε στο γενέθλιο ωροσκόπιο.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)