s
Η Τίνα απαντά, ειναι, κατι, τουσ, μαλιστα, ανευ, ειδους, οριων, διαβασει, αποτι, ταυρο, ζωδια, αρεσουν, απολαφσεισ, πολυ, καθε, ερωτηση, αστρολογικη, θεωρειτε, συγχωρεστε, ερευνα,,αλλα, οποιος, καλοδεχουμενο,,ευχαρισωω, εχει, ανυσιχω, διατροφη, μπορεσω, στον, ποτε, ελενξω, περισσοτερο, εαυτο, μαντιπροσοπευει, ενδιαφερει, σελιδα, τοσο, πολυ,,,εχω, αλλα, αποριες, τοσες, αυτη, κιεγω, νομιζω, χαρα, μεγαλη, ανακαλυψα, μπορω, συμετεχω, διατροφικές, βαλω" /> Υπερβολές σε διατροφικές συνήθειες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Υπερβολές σε διατροφικές συνήθειες

με μεγαλη μου χαρα νομιζω πως ανακαλυψα πως μπορω να συμετεχω κιεγω σε αυτη τη σελιδα που με ενδιαφερει τοσο πολυ,,,εχω τοσες αποριες αλλα οκ θα βαλω προτεραιοτηες για να ειμαι δικαιη κ με τουσ υπολληπους χρηστες,εχω γεννηθει στις 25-5-87 ,εβγαλα τον χαρτη μ και ειδα οτι εχω ωροσκοπο κριο ,σελινη κ αφροδητη στον ταυρο και αποτι εχω διαβασει ειναι ζωδια που τουσ αρεσουν πολυ οι απολαφσεισ καθε ειδους και μαλιστα ανευ οριων κατι που μαντιπροσοπευει. η ερωτηση μ ειναι αν θα μπορεσω ποτε να ελενξω τον εαυτο μου και περισσοτερο για την διατροφη μ ανυσιχω ...συγχωρεστε με αν ειναι κατι που δεν θεωρειτε αστρολογικη ερευνα,,αλλα οποιος εχει κατι να πει καλοδεχουμενο,,ευχαρισωω

Όνομα:
    Τίνα

Re: Υπερβολές σε διατροφικές συνήθειες

Καλημέρα Doryta!

Πράγματι η Σελήνη και η Αφροδίτη δίνουν ροπή προς τις απολαύσεις. Δεν γνωρίζω την οικοθεσία σου, να υποθέσω λοιπόν πως τα χεις και στον 2ο οίκο? Αν τα έχεις στον 2ο οίκο τονίζονται ακόμη περισσότερο τα Ταυρίστικα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα η τάση σου για καλοπέραση να είναι αυξημένη. Απο αυτά που γράφεις φαντάζομαι πως έχεις πρόβλημα παχυσαρκίας κάτι που δεν φαίνεται μόνο από την Σελήνη και την Αφροδίτη σου αλλά και από τον Διά ο οποίος μάλλον βρίσκεται στον 1ο σου. Ο ¶ρης που είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, ζώδιο επίσης που σχετίζεται με το καλό φαγητό. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι η Αφροδίτη σου έχει αντίθεση με τον Πλούτωνα , ( ενδέχεται και η Σελήνη) και καταλαβαίνω πως γίνεσαι ανεξέλεγκτη όχι μόνο γιατί έχεις τάση για καλοπέραση αλλά γιατί κάλλιστα γίνεσαι αυτοκαταστροφική.

Κάθε φορά που θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα αισθηματικό η οικονομικό ενδέχεται να σε πιάνει μανία εξόντωσης του ίδιου του εαυτού. Ωστόσο σου έχω καλά νέα, αν αξιοποιήσεις τα χαρακτηριστικά του Ήλιου σου (κινητικότητα για παράδειγμα) του Ερμή αλλά και του ωροσκόπου σου μπορείς να καταπολεμήσεις τις "κακές συνήθειες" .Ο Δίδυμος αλλά και ο Κριός είναι ζώδια τα οποία συνήθως δίνουν λεπτή κορμοστασιά. Αν δεν μπορείς να μετριάσεις το φαγητό μπορείς να γυμνάζεσαι ώστε να κάνει καύσεις ο οργανισμός και να χάνονται οι επιπλέον θερμίδες, το κυριότερο όμως για εμένα είναι να μην αφήνεις την ψυχολογία σου να πέφτει.

Re: Υπερβολές σε διατροφικές συνήθειες

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Καλημέρα Doryta!

Πράγματι η Σελήνη και η Αφροδίτη δίνουν ροπή προς τις απολαύσεις. Δεν γνωρίζω την οικοθεσία σου, να υποθέσω λοιπόν πως τα χεις και στον 2ο οίκο? Αν τα έχεις στον 2ο οίκο τονίζονται ακόμη περισσότερο τα Ταυρίστικα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα η τάση σου για καλοπέραση να είναι αυξημένη. Απο αυτά που γράφεις φαντάζομαι πως έχεις πρόβλημα παχυσαρκίας κάτι που δεν φαίνεται μόνο από την Σελήνη και την Αφροδίτη σου αλλά και από τον Διά ο οποίος μάλλον βρίσκεται στον 1ο σου. Ο ¶ρης που είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, ζώδιο επίσης που σχετίζεται με το καλό φαγητό. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι η Αφροδίτη σου έχει αντίθεση με τον Πλούτωνα , ( ενδέχεται και η Σελήνη) και καταλαβαίνω πως γίνεσαι ανεξέλεγκτη όχι μόνο γιατί έχεις τάση για καλοπέραση αλλά γιατί κάλλιστα γίνεσαι αυτοκαταστροφική.

Κάθε φορά που θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα αισθηματικό η οικονομικό ενδέχεται να σε πιάνει μανία εξόντωσης του ίδιου του εαυτού. Ωστόσο σου έχω καλά νέα, αν αξιοποιήσεις τα χαρακτηριστικά του Ήλιου σου (κινητικότητα για παράδειγμα) του Ερμή αλλά και του ωροσκόπου σου μπορείς να καταπολεμήσεις τις "κακές συνήθειες" .Ο Δίδυμος αλλά και ο Κριός είναι ζώδια τα οποία συνήθως δίνουν λεπτή κορμοστασιά. Αν δεν μπορείς να μετριάσεις το φαγητό μπορείς να γυμνάζεσαι ώστε να κάνει καύσεις ο οργανισμός και να χάνονται οι επιπλέον θερμίδες, το κυριότερο όμως για εμένα είναι να μην αφήνεις την ψυχολογία σου να πέφτει.
    σευχαριστωω πολυ για το ενδιαφερον σ τινα..εχεις απολυτο δικιο και τα τελευταια 5 χρονια το εχω εμπεδωσει το κακο ηταν οτι δεν δεχομουν την ταση μου(ωροσ.κριο)τωρα που δεχτηκα την ηττα μου θελω να γυρησω πισω αλλα δεν ξερω πως......αχ αυτος ο πλουτωνας σε παει μεχρι πατο αλλα λενε οτι μεταμορφωνει και αναγεννει,,,, ελπιζω να γινει λοιπον γιατι η αφροδιτη μου δεν θα αντεξει αλλο τοσο μονη,,,,σευχαριστω και για την επιμελεια στο θεμα τινα,,

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)