- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 18
Thread: Μηδενική μοίρα Κριού
-
07-09-2009, 12:26 PM #1
Re: Η μηδενική μοίρα του Κριού
η αφροδιτη μου ειναι 1 μοιρα αιγωκερως
3ος οικος
οι αλλοι με βλεπουν ευδιαθετη,χαρουμενη,
να προσαρμοζομαι ευκολα ,παραγωγικη
αλλα ομως εγω ειμαι παντα επιφυλακτικη ,καχυποπτη και δεν ανοιγομαι ποτε..
θα πρεπει να νιωσω ασφαλεια ,σιγουρια [σπανια γινετε]
για να ανοιχτω για να δωσω τα της αφροδιτης
αιγωκερως φυσικος κυβερνητης κρονος νομιζω ωφειλετε '' μαγκωμα''
οι αλλοι βλεπουν μαλλον αυτο που φερνω απο τον μεταβλητο Τοξοτη μου
και παραξενευονται οταν σκληραινει η Αφρο μου.
οποιος θελει ας με διωρθωσει
αν εγραψα κατι λαθος:bigsmile:
φιλικα κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
07-09-2009, 09:22 PM #2
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
-
08-09-2009, 09:23 PM #3
το ΣΚ είναι η μηδενική του Κριού ή η 1η μοίρα
-
11-09-2009, 01:40 PM #4
Μηπως θα μπορουσατε να δωσετε ενα παραδειγμα με καποιον χαρτη για να το καταλαβουμε καλυτερα!!! Δηλ σε ποιο σημειο πεφτει!!
Δηλ τα ΣΚ ειναι 4 σε καθε χαρτη?? (κριου-καρκινου-ζυγου-αιγοκερου)
Ευχαριστω!
-
15-09-2009, 08:41 PM #5
poly endiaferon arthro!!!!! sygxaritiria!!!!
Tha ithela na ypovalo ki ego mia erotisi:
o ilios mou einai sti mideniki moira tou zygou kai o orospopos episis sti mideniki moira tou zygou.
Ti mporei na simainei auto?
-
15-09-2009, 08:53 PM #6
Α και με συγχωρείτε για τους λατινικούς χαρακτήρες!
-
16-09-2009, 11:01 AM #7
-
18-09-2009, 12:33 AM #8
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
26/3/1982
02:10πμ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
27-09-2009, 12:34 PM #9
Ουράνιο τόξο γεια σου ! όταν έγραψα για πρώτη φορά κείμενο σε μια ιστοσελίδα ,χρησιμοποίησα κεφαλαία γράμματα κάτι όμως που δεν επιτρέπεται ,εκτός και αν θέλουμε να φωνάξουμε η να δώσουμε ένταση στις προτάσεις μας . Ήθελες να ΦΩΝΑΞΕΙΣ η΄ απλά δεν το γνώριζες ;
Όπως και να έχει εγώ δεν προβληματίστηκα ίσως όμως προβλημάτισες τους συντονιστές που απάντηση τελικά μετά από τόσες μέρες δεν σου έδωσαν . Έτσι περνώ την πρωτοβουλία να απαντήσω εγώ στην ερώτηση σου .Ανεξάρτητος και ιδιαιτερα φιλοσοφημένος στον αστρολογικό τομέα θα σου απαντήσω απλά και κατανοητά ,και μαζί με σένα τώρα πια θα μάθουν και οι υπόλοιποι για το σημείο του Κριού.
Πρώτα απ΄όλα περνούμε τον Αστρολογικό Χάρτη και τον βάζουμε μπροστά μας ,στην περιφέρεια Αυτού βρίσκεται ο Ζωδιακός Κύκλος δηλ. οι 12 αστερισμοί που οριοθετούν το σύστημα ,(ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ,ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ).Το σημείο του Κριού δηλώνει την αρχή των καιρικών μεταβολών του αστρολογικού χάρτη, πιο απλά είναι η ¶νοιξη, ο οίκος που βρίσκεται το σημείο αυτό δηλώνει την ισορροπία και την έναρξη των δραστηριοτήτων μας .Στον δικό σου χάρτη το σημείο του Κριού είναι στον 3ο οίκο , είναι αυτό που συχνά λεμέ σε διαφορές συζητήσεις όλα είναι στο μυαλό, από εκεί αρχιζουν για σένα όλα από το μυαλό , την επικοινωνία και τις δραστηριότητες σου.
Με συμπάθεια σ΄ ολους τους Κριούς που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του ανθρώπου.
ΜΑΝΗΣ
-
27-09-2009, 06:15 PM #10
Το ΣΚ βρίσκεται στον τρίτο οίκο του ζωδιακού σου χάρτη. Αρκετά κοντά του βρίσκεται ο Ήλιος και η Σελήνη σου
δεν πρόλαβα να δω τίποτα άλλο στον χάρτη σου όμως αυτά και μόνο δείχνουν έναν εξαιρετικά επικοινωνιακό άνθρωπο, δημόσιες σχέσεις εργαζόμαστε...;
αν επιλέξεις στην αρχική σελίδα του σάιτ, την επιλογή Δωρεάν Ωροσκόπιο και στην συνέχεια Γεννέθλιο Ωροσκόπιο θα εμφανιστεί μια φόρμα που θα σου δώσει τον γεννέθλιο ζωδιακό σου χάρτη....
.....άντε ! μια ιδέα είναι όλα.... βούτηξε στα νερά της αστρολογίαςΗ ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.