s
Ερωτικο "κόλλημα" και όψεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 34

Ερωτικο "κόλλημα" και όψεις

Καλησπέρα,

Κάποτε (που δεν είχα ως χόμπυ την αστρολογία) μιλώντας με μια αστρολογο, μου είχε προσδιορίσει με μεγάλη ακρίβεια τα διαστήματα της σχέσης (που είχα τότε) στα οποία το ερωτικο "κόλλημα" και συνασθηματική εξάρτηση τα είχα εγώ και αντίστοιχα τα διαστήματα της αναλογης καταστασης μετεπειτα για το άλλο άτομο.

Ακομα αναρωτιέμαι για το ποιές όψεις έβλεπε για να προσδιορίσει τα διαστήματα?
    Καμία άποψη επι του θέματος??

Ευχαριστώ
    water

Re: Ερωτικο "κόλλημα" και όψεις

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλησπέρα,

Κάποτε (που δεν είχα ως χόμπυ την αστρολογία) μιλώντας με μια αστρολογο, μου είχε προσδιορίσει με μεγάλη ακρίβεια τα διαστήματα της σχέσης (που είχα τότε) στα οποία το ερωτικο "κόλλημα" και συνασθηματική εξάρτηση τα είχα εγώ και αντίστοιχα τα διαστήματα της αναλογης καταστασης μετεπειτα για το άλλο άτομο.

Ακομα αναρωτιέμαι για το ποιές όψεις έβλεπε για να προσδιορίσει τα διαστήματα?
    Καμία άποψη επι του θέματος??

Ευχαριστώ
    water
    Τυχαίο ήταν, μην την πιστεύεις :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γεια σου βρε Μητσακο... έχεις χΟΥμορ!!!

Να μιλήσουμε όμως λίγο σοβαρα, για όποιον έχει διάθεση. Σίγουρα προοδευτικές όψεις.. σαν το πλούτωνα σε σκληρή όψη με προσωπικούς πλανήτες του άλλου ατόμου θα ήταν μια εκδοχή!
    Αλλές όψεις??

Quote Originally Posted by water View Post
    Γεια σου βρε Μητσακο... έχεις χΟΥμορ!!!

Να μιλήσουμε όμως λίγο σοβαρα, για όποιον έχει διάθεση. Σίγουρα προοδευτικές όψεις.. σαν το πλούτωνα σε σκληρή όψη με προσωπικούς πλανήτες του άλλου ατόμου θα ήταν μια εκδοχή!
    Αλλές όψεις??
    Καλά, αφού θες σοβαρότητα θα την έχεις: Το Πλούτωνα σε πρόοδο πόσο μακριά μπορεί να πάει και τι όψεις να κάνει πέρα από αυτές που ήδη κάνει; Να με πεις για Κρόνο -Ποσειδώνα, που χάνεται η αυτοπεποίθηση και δεν αντέχουμε την κακούργα την κενωνία και θέλουμε βακτηρία πνευματικοψυχοσωματική (και αυτό όχι από πρόοδο, αλλά από διέλευση) μπορεί και να το καταλάβω.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Θα συμφωνήσω με τον Μητσάκο. Πιο πιθανόν να είχαμε να κάνουμε με όψεις γενέθλιων ή προοδευμένων προσωπικών με βαρείς πλανήτες.

Νομίζω θα κοίταζα για σκληρές όψεις Σελήνης Πλούτωνα - ή Ποσειδώνα, αφροδίτης και άρη επίσης.
    Το θέμα του κολλήματος με την έννοια την "ρομαντική" δλδ του να αδυνατείς να δεις την πραγματικότητα της σχέσης και τον άλλον όπως είναι θα είχε να κάνει με Ποσειδώνα.
    Η εμμονή σε μια σχέση ή άνθρωπο που δεν αφήνει κάποιο εύκολα να ξεκολλήσει απο μια σχέση που δεν τραβάει ενώ βλέπει την πραγματικότητα θα είχε να κάνει με Πλούτωνα.
    Προσωπικά θα κοιταζα τον κάθε χάρτη ξεχωριστά για να δώ αν υπάρχει γενέθλια τάση σε κάποια απο τις δύο καταστάσεις. Επειτα την συναστρία, για να δώ αν αυτή έχει αναλογες κατάστασεις ή αν ενεργοποιεί γενέθλια θέματα. Έπειτα με τις προοδους και τις διελευσεις ίσως μπορούσαμε να δούμε και τα διαστήματα που αυτές οι καταστάσεις θα ήταν σε έξαρση.
    Ωστόσο θεωρώ πως αν υπάρχει προδιάθεση απο τον γενέθλιο χάρτη δεν τίθεται θέμα κάποιας συγκεκριμένης περιόδου, καθώς το άτομο θα είναι επιρρεπές σε τέτοιες συμπεριφορές.

:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ωστόσο θεωρώ πως αν υπάρχει προδιάθεση απο τον γενέθλιο χάρτη δεν τίθεται θέμα κάποιας συγκεκριμένης περιόδου, καθώς το άτομο θα είναι επιρρεπές σε τέτοιες συμπεριφορές.

:bigsmile:
    Αποκλείεται δλδ να συμβαίνει το κόλλημα επί συγκεκριμένης κατάστασης-προσώπου; Αν υπαρχει η μέντα του κολλήματος, κολλάει σε κάθε περίπτωση; Απλά ρωτάω.....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by parkat View Post
    Αποκλείεται δλδ να συμβαίνει το κόλλημα επί συγκεκριμένης κατάστασης-προσώπου; Αν υπαρχει η μέντα του κολλήματος, κολλάει σε κάθε περίπτωση; Απλά ρωτάω.....
    Τιποτα δεν αποκλείεται:bigsmile:
    Η άποψη μου είναι ότι απο την στιγμή που υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις στον γενέθλιο χάρτη είναι εξαιρετικά εύκολο για το άτομο να εμπλακεί σε τέτοιες καταστάσεις. Απο την άλλη έχοντας την εμπειρία του γενέθλιου, ξέρει και πώς να απεμπλακεί. Το γεγονός όμως είναι η αρχική εμπλοκή.

Σε περιπτώσεις που δεν υπάρχουν στον γενέθλιο τέτοιες όψεις, αλλά δημιουργούνται στην συναστρία ή απο προοδους κτλ, τότε ίσως να είναι πιο δύσκολο να προχωρήσει κάποιος καθώς είναι κανούργιες εμπειρίες που το άτομο/ ατομα δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν.

Ωστόσο και πάλι θεωρώ ότι η γενέθλια προδιάθεση, θα δίνει πιο συχνά τέτοιες καταστάσεις, σε σχέση με ένα άτομο που δεν έχει.

Προσωπικές μου απόψεις πάντοτε.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Γιάννα

Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με την Φωτεινή,
    πολλές φορές το ένα άτομο μπορεί να έχει εμμονές από γενέθλια προδιάθεση. Ένας πλούτωνας στον 3 οίκο ή και δύσκολες όψεις αυτού με προσωπικούς πλανήτες μπορεί να φέρει εμμονές στο άτομο ανάλογες της φύση του προσωπικού πλανήτη.
    Έχω την εντύπωση - και χωρίς να είμαι σίγουρη- οτι εμμονές μπορεί να φέρει και ο έντονος 12 οίκος, με την έννοια οτι υπάρχουν υποσυνείδητα βιώματα τα οποία όμως δεν είναι ευδιάκριτα όπως του 8 οίκου....(επιφυλάσσομαι)
    Έχω δει όμως και συναστρία με άσχημες όψεις κρόνου και ουρανού, που ενώ αρχικά έκανε τα άτομα να διατηρούν και να έλκονται μαγνητικά το ένα από το άλλο, στο τελος ένιωθαν απόσταση και εκνευρισμό . Αυτό όμως που τους κρατούσε στην σχέση - σε επίπεδο εμμονής και τρελού κολλήματος-ήταν οι έντονες όψεις (σύνοδοι και τετράγωνα) με την μαύρη σελήνη. Και συνήθως κολλάει η μαύρη σελήνη όταν ενεργοποιείτε από κάποιον πλανήτη του άλλου ατόμου.....
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Σωκράτης

Πλούτωνας Σελήνη σε ακριβέστατη σύνοδο και μάλιστα στην Παρθένο τι θα μπορούσε να λέει για μια γυναίκα στο θέμα των εμμονών;

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Ένας πλούτωνας στον 3 οίκο ή και δύσκολες όψεις αυτού με προσωπικούς πλανήτες μπορεί να φέρει εμμονές στο άτομο ανάλογες της φύση του προσωπικού πλανήτη.
    .
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Εγω παντως εχω παρατηρησει οτι τρωω αγριο κολλημα στα ερωτικα οποτε ο Διας διελαυνει τον 8ο μου (οικος του σκορπιου...). ο Θεος να με φυλαει!...

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)