s
Ο ωροσκόπος επηρεάζεται από τις διελεύσεις των πλανητών ?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Ο ωροσκόπος επηρεάζεται από τις διελεύσεις των πλανητών ?

Προσπαθώντας να καταλάβω πως λειτουργεί η αστρολογία σας παραθέτω την εξης ερώτηση :Σε σχέση με τις διελεύσεις των πλανητών πως λειτουργεί ο ωροσκόπος;
    Για παράδειγμα και μόνο, ειμαι Δίδυμος (22 /05) και ο ωροσκόπος μου είναι στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου. Π.χ ο Κρόνος στο Ζυγό θα με επηρεάσει θετικά από το τρίγωνο με τον Ήλιο ή αρνητικά από το Καρκίνο ή θα επηρεάσει σε διαφορετικούς τομείς. ( Και πολλά άλλα πχ Δίας στους Ιχθείς, Πλούτωνας στον Αιγόκερο κλπ)
    Ίσως η ερώτηση να σας φαίνεται απλοϊκή αλλά στη ζωή μου πάντα, βιώνω ταυτόχρονα και τις 2 όψεις του νομίσματος και ψάχνω να βρω την αιτία… Σας ευχαριστώ

Re: Ο ωροσκόπος επηρεάζεται από τις διελεύσεις των πλανητών ?

Quote Originally Posted by gemcan View Post
    Προσπαθώντας να καταλάβω πως λειτουργεί η αστρολογία σας παραθέτω την εξης ερώτηση :Σε σχέση με τις διελεύσεις των πλανητών πως λειτουργεί ο ωροσκόπος;
    Για παράδειγμα και μόνο, ειμαι Δίδυμος (22 /05) και ο ωροσκόπος μου είναι στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου. Π.χ ο Κρόνος στο Ζυγό θα με επηρεάσει θετικά από το τρίγωνο με τον Ήλιο ή αρνητικά από το Καρκίνο ή θα επηρεάσει σε διαφορετικούς τομείς. ( Και πολλά άλλα πχ Δίας στους Ιχθείς, Πλούτωνας στον Αιγόκερο κλπ)
    Ίσως η ερώτηση να σας φαίνεται απλοϊκή αλλά στη ζωή μου πάντα, βιώνω ταυτόχρονα και τις 2 όψεις του νομίσματος και ψάχνω να βρω την αιτία… Σας ευχαριστώ
    Πρώτα πρώτα, θα πρέπει να βάλεις στο παιχνίδι και τον Πλούτωνα, καθώς η αντίθεσή του με τον ωροσκόπο σου είναι πολύ σημαντική. Από εκεί και μετά, θα πρέπει να τα δεις αυτά συνδυαστικά και σε σχέση με κανα δυο ακόμα συστήματα πρόβλεψης (προόδους και επιστροφή ίσως) για να δεις ποιες όψεις ενεργοποιούνται (αν ενεργοποιούνται) και ποιες επαναλαμβάνονται, για να "δέσει το γλυκό". Μόνο με τη μέθοδο των διελεύσεων είναι επισφαλής η εξαγωγή των όποιων συμπερασμάτων.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Re: Ο ωροσκόπος επηρεάζεται από τις διελεύσεις των πλανητών ?

Καλημέρα! Καταρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση… Η ερώτηση μου ήταν, αν οι διελεύσεις επηρεάζουν τον ωροσκόπο ( σαν κίνηση δηλ. θετικά ή αρνητικά) αλλά από ότι βλέπω όχι μόνο επηρεάζουν αλλά πρέπει να συνδυαστούν και με τα υπόλοιπα…. Τον Κρόνο, τον έφερα μόνο για παράδειγμα, γιατί επηρεάζει και ήλιο και ωροσκόπο!
    Έχω πολυυύ δρόμο μπροστά μου… Ευχαριστώ και πάλι!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)