s
Διχασμός προσωπικότητας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 48

Διχασμός προσωπικότητας

Καλησπέρα!
    Είμαι Τοξότης με Σελήνη στον Καρκίνο.
    Η ημερομηνία γέννησής μου είναι 14.12.1989 στις 09.25 πμ.
    Αισθάνομαι ότι σύχνα διχάζομαι σαν προσωπικότητα αφού από τη μια το ζώδιο μου είναι σε ένα εντελώς ανεξάρτητο ζώδιο (Τοξότη) ενώ η σελήνη μου είναι σε ένα άκρως συναισθηματικά εξαρτώμενο ζώδιο.
    Μπορείτε να μου πείτε πως θα ισορροπώ κάθε φορά αυτά τα δυο στοιχεία ώστε να μη βιώνω κάθε φορά αυτό το διχασμό?

Re: Διχασμός προσωπικότητας

ΤΟΞΟΤΗΣ + Φ ≈
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Ν ↑
    Δικαίως αισθάνεσαι αυτήν την αναστάτωση γιατί δεν ταιριάζει ο ήλιος σου με τη σελήνη σου. Εξωστρεφής, θερμός και ευπροσάρμοστος ο ήλιος σου, η προσωπικότητά σου. Εσωστρεφής, υγρή και παρορμητική η σελήνη σου, ο συναισθηματικός σου κόσμος.
    Την απάντηση στο ερώτημά σου μπορεί να στο δώσει ένας έμπειρος αστρολόγος αφου μελετήσει το γενέθλιο χάρτη σου ή μπορείς μόνη σου με συνδιασμό ενδοσκόπησης και μελέτης μέσα από το site.
    Επειδή κι εγώ έχω ήλιο στη φωτιά και σελήνη στο νερό, ξέρω τι ζόρι περνάς αλλά ένα σου λέω, η συνειδητοποίηση του πώς λειτουργούμε είναι η αρχή για βρούμε και τον τρόπο να λειτουργήσουμε καλίτερα και ισορροπημένα. Καλή διαμονή και καλή χρονιά!
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Καλημέρα και Καλή Χρονιά!!
    Συμπάσχω και εγώ με Ηλιο - Λέων (φωτια) κσι Σελήνη - Σκορπιο (νερό).
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα το διχασμό της προσωπικότητας και
    την αναποφαστικότητα στην λήψη αποφάσεων διότι τη μία λειτουργείς σαν φωτιά, δυναμικά και αισιόδοξα, και απο την άλλη λειτουργείς σαν νερό, υπουλα, συναισθηματικά και με ανασφάλεια.

[QUOTE=Ag.Pagkaki;93801]Καλημέρα και Καλή Χρονιά!!
    Συμπάσχω και εγώ με Ηλιο - Λέων (φωτια) κσι Σελήνη - Σκορπιο (νερό).
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα το διχασμό της προσωπικότητας και
    την αναποφαστικότητα στην λήψη αποφάσεων διότι τη μία λειτουργείς σαν φωτιά, δυναμικά και αισιόδοξα, και απο την άλλη λειτουργείς σαν νερό, υπουλα, συναισθηματικά και με ανασφάλεια.[/QUOTE]

Αυτό το "ύπουλα" νομίζω έχει αρνητική έννοια και υπονοεί κίνηση με δόλο εναντίον άλλου. Δεν είναι πάντα έτσι. Υπάρχει μια κριψύνοια και μια μυστικότητα ως προς τις σκέψεις και τις προθέσεις που πολλές φορές ούτε η ίδια η σελήνη στον Σκορπιό το γνωρίζει. Αν είναι δυνατόν, κι όμως συμβαίνει! Σαν αποτέλεσμα ο παραπάνω συνδιασμός Λέοντα-Σκορπιού στέλνει αντικρουόμενα μηνύματα στο περιβάλλον, οι άλλοι δεν καταλάβαίνουν τι πραγματικά θέλει (αφού κι ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει), τον προσπερνούν ή τον αγνοούν. Και φυσικά παίζεται ένα δράμα με την πληγωμένη ματαιοδοξία του Λέοντα και την εκδικητική ευαισθησία του Σκορπιού που κλείνει το άτομο στον εαυτό του μέχρι να ξελαμπικάρει. Δεν φταίνε οι άλλοι, δεν φταίνε τα άστρα, δεν φταίει κανείς. Όλα αυτά είναι προκλήσεις για αυτοενδοσκόπηση, αυτοβελτίωση, ωρίμανση και προσωπική εξέλιξη.
    Καλά κουράγια, καλή δύναμη, είθε το φως να υπερισχύει πάντα του σκοταδιού!
    Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α!!!
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Quote Originally Posted by parkat View Post
    .............
    .................................................. ......
    Δεν φταίνε οι άλλοι, δεν φταίνε τα άστρα, δεν φταίει κανείς. Όλα αυτά είναι προκλήσεις για αυτοενδοσκόπηση, αυτοβελτίωση, ωρίμανση και προσωπική εξέλιξη.
    Καλά κουράγια, καλή δύναμη, είθε το φως να υπερισχύει πάντα του σκοταδιού!
    Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α!!![/COLOR]
    ¶σχετο, αλλά ο όρος είναι "ενδοσκόπηση" και αφορά την εξέταση από μέσα (του εαυτού μας, του σώματός μας), τουτέστιν το συνθετικό "αυτό" περισσεύει. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο " αυτοπαρατηρησία".
    Παρεμβαίνω γιατί οι φωστήρες της ελληνικής αστρολογικής σκηνής αλλά και των άλλων εναλλακτικών προσεγγίσεων, εκτός του ότι δεν γνωρίζουν καλά την αγγλική (από την οποία συνήθως αντιγράφουν τα "πρότυπα" και "αυθεντικά" τους πονήματα) δεν γνωρίζουν ούτε την ελληνική, με αποτέλεσμα να βρίθουν τα κείμενά τους από γλωσσολογικούς βαρβαρισμούς, οι οποίοι με τη σειρά τους αναπαράγονται και από όσους τους διαβάζουν, χωρίς φυσικά να έχουν μερίδιο ευθύνης :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βίκη

Εκτός αυτου, Μητσάκο, πιστεύω ότι η αστρολογία, μέχρι εκεί μπορεί να βοηθήσει δραστικά, τη διάγνωση δηλαδή του προβλήματος, που νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο βήμα.Το πώς θα το αντιμετωπίσει ο καθένας για να βελτιωθεί σαν άνθρωπος είναι δικό του θέμα, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό.. Και όταν νοιώσουμε ανεπαρκείς να διαμορφώσουμε το χαρακτήρα μας κατά το δοκούν, ή να προσαρμόσουμε το θεμιτό στο χαρακτήρα μας και να τον αποδεχτούμε, τότε είναι σειρά των ψυχολόγων να βοηθήσουν. Μην αναζητούμε όμως μασημένη τροφή για τέτοια θέματα.Ψαχνόμαστε, συζητάμε, μελετάμε (λογοτεχνία, ψυχολογία, αστρολογία) και βρίσκουμε μόνοι μας τις ισορροπίες μας...
    Μεταξύ μας, μια χαρά ισορροπημένη σε βρίσκω. ¶σε τη φωτιά να σε πάει μπροστά και το νερό από πίσω κρατάει λίγο τα γκέμια για να μην έχουμε καταστροφές ;)
    [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
    Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
    με άγγελους και δαίμονες..

Κι η έκβασις αμφίρροπος..

Όνομα:
    Γωγώ

Καλησπέρα!Εχω ήλιο Καρκίνο, σελήνη Αιγοκερω και ωροσκόπο Ζυγό, όχι απλά νιώθω διχασμένη αλλά τελείως ανίκανη να πάρω απόφαση. Αφού βάλω κάτω τα υπερ κ τα κατά της μίας και της άλλης επιλογής και το σκεφτώ και το ξανασκεφτώ η απόφαση που θα πάρω τελικά δεν βασίζεται στην λογική αυτή επεξεργασία για την οποία έχω καταναλώσει ώρες αλλά στο ένστικτό μου.

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Agapaki, και εγώ με Ήλιο Υδροχόο και Σελήνη στο Ζυγό, και μάλιστα σε τέλειο τρίγωνο, τι κατάλαβα? Στα άκρα και την αφελή ειλικρίνεια με σπρώχνει ο ένας, στην ευγένεια και τους καλούς τρόπους ο άλλος...και να'ταν μόνο αυτό...γενικά, κανένα ωροσκόπιο δεν είναι ομοιογενές, παντού θα βρεις ετερόκλητα στοιχεία...

Το σωστό επίσης είναι "γλωσσικοί βαρβαρισμοί" και όχι "γλωσσολογικοί"...λαθάκια όλοι κάνουμε...αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι τα καταραμένα greeklish και οι "φράγκικοι" χαρακτήρες, που λέτε κι εσείς....τα σιχαίνομαι ολόψυχα...και σε τόσους πολλούς δυστυχώς έχουν γίνει συνήθεια.....

Quote Originally Posted by Κώστας View Post
    Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Το σωστό επίσης είναι "γλωσσικοί βαρβαρισμοί" και όχι "γλωσσολογικοί"...λαθάκια όλοι κάνουμε...αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι τα καταραμένα greeklish και οι "φράγκικοι" χαρακτήρες, που λέτε κι εσείς....τα σιχαίνομαι ολόψυχα...και σε τόσους πολλούς δυστυχώς έχουν γίνει συνήθεια.....
    Καλή η παρατήρηση, στην περίπτωση όμως που αναφερόμουν στο "γλωσσικό" (= που αναφέρεται στη γλώσσα) και όχι στο "γλωσσολογικό" (= που αναφέρεται στη γλωσσολογία) :wink2:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

"¶σε τη φωτιά να σε πάει μπροστά και το νερό από πίσω κρατάει λίγο τα γκέμια για να μην έχουμε καταστροφές ;)[/QUOTE]"

Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ, γιατί είμαι Λέων με ωροσκόπο και σελήνη στον Καρκίνο, κι από κει κι ύστερα έχω : Αφροδίτη, ¶ρη, Ερμή και Λίλιθ στο Λέοντα.
    Δία και Μεσουράνημα στον Κριό
    Κρόνο και Ουρανό στον Τοξότη
    οπότε νομίζω σ΄εμένα υπερισχύει το στοιχείο της φωτιάς, δε μπορώ να κάνω και διαφορετικά..αλλά παρ'όλα αυτά, πολλές φορές, ακόμα και με τέτοιες θέσεις νιώθω αυτό το διχασμό που λέτε...:unsure:

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)