- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
-
23-12-2009, 01:55 PM #1
Μεσουράνημα στο Γενέθλιο και Πλανήτες
Στην αρχή διαβάζοντας το θέμα έκανα την τοποθετήσή μου καθώς εξέφρασα και τις απορίες αλλά σε λάθος μέρος τελικά!!! Ανοίγω το θέμα μου με τις απορίες για το Μεσουράνημα! Το Μεσουράνημα και η σημασία του
δημοσιεύτηκε από friary http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F4%EF%F5.htmlΟι αστρολόγοι υποστηρίζουν πως ο 10ος οίκος σε σύνοδο με το MC τείνει να εκφραστεί επαρκέστερα, σε σύγκριση με μία σύνοδό του με τον 9ο, επειδή έχει πιο συγκεκριμένη και συμπυκνωμένη συγκέντρωση ενέργειας μέσα στη ζωή. Στον αστρολογικό χάρτη, ο δέκατος οίκος και το MC συνδέoνται με τον πλανήτη Κρόνο και το ζώδιο του Αιγόκερω.
- Ή μία τέτοια θέση του Κρόνου στον 9ο και σε σύνοδο με το Μεσ. μπορεί να φέρει αρκετές δυσκολίες, εμπόδια και πολύ δουλειά όσον αφορά θέματα και τομείς του 9ου (ανώτερες σπουδές, εξωτερικό) κτλ.:unsure: Π.χ. προσωπικά πήγα στο εξωτερικό είχα αποφασίσει να μείνω και να δουλέψω αλλά διάφορες συγκυρίες ζωής δεν μου το επέτρεψαν!! Μπορεί λοιπόν να το συνδέσουμε και έτσι;;;
2. Πως μπορεί να επηρεάσει η αντίθεση Κρόνου/Μεσουράνημα με αντίθεση Σελήνη/Ποσειδώνα (σύνοδος) στον 4ο;;;; Όπως βλέπω τον χάρτη μου έχω έναν Κρόνο και με εποπτεύει γενικότερα από ότι βλέπω αλλά εδώ τώρα κάνει αντίθεση!! (σαφώς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες). Θα μπορούσαμε να πούμε εδώ ότι κάποια εμπόδια - προβλήματα προέρχονταν μέσα από το σπίτι και συγκεκριμένα από έναν από τους δύο γονείς;;; (εδώ επειδή είναι η Σελήνη μπορούμα να πούμε κυρίως από μητέρα);;; βέβαια ξέρω υπάρχουν και άλλοι παράγοντες εντάξει αλλά μία αντίθεση Σελήνης/Κρόνου δεν είναι και ότι το καλύτερο:weird:
3. Με έναν Ποσειδώνα επίσης στον 4ο και αντίθεση με Μεσουράνημα το άτομο (στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ) θα πρέπει να προσέχει τυχόν εξαπατήσεις όχι μόνο μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον αλλά και μέσα από τον επαγγελματικό χώρο;; Θα μπορούσαμε να πούμε κάτι τέτοιο;;;
ευχαριστώ"Να μην αφήσω στο χάρο τίποτα να μου πάρει, μονάχα λίγα κόκαλα" Ν. Καζαντζάκης
-
23-12-2009, 02:07 PM #2
Re: Μεσουράνημα στο Γενέθλιο και Πλανήτες
Να συμπληρώσω την επεξήγησή μου για τον Ποσειδώνα (αχ αυτός ο ποσειδώνας): ένα άτομο με Σελήνη/Ποσειδώνα (εγώ) θα λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και λόγω της συνόδου του με τη Σελήνη αυτό μπορεί να είναι υπερβολικό;;;;
- επειδή διαβάζω ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η πολικότητα, το άτομο θα λειτουργεί με υπερβολίκο συναίσθημα όχι μόνο σε ότι αφορά τομείς του 4ου (οικογένεια) αλλά και του 10ου (επαγγελματικά);;;;
Αυτή η όψη γενικότερα θα συντροφεύει το άτομο;;;;;"Να μην αφήσω στο χάρο τίποτα να μου πάρει, μονάχα λίγα κόκαλα" Ν. Καζαντζάκης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.