- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 41
Thread: θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
-
01-05-2007, 10:20 AM #1
θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
Καλημέρα.
Καταλαβαίνω πως η ερώτηση που θα κάνω είναι προσωπική και έτσι δεν έχω την απαίτηση για μία απάντηση από τους αστρολόγους του site.
Είμαι γεννημένη 10 Σεπτεμβρίου 1975 ώρα 11και30 το πρωί Αθήνα.
Πέρασα μία περίοδο 2002-2005 που ήταν πραγματικά ΠΟΛΥ άσχημη και ειδικά στον ερωτικό τομέα έκανα ΠΟΛΥ ακραίες ενέργειες. Δεν κρύβω πως υπήρχαν στιγμές που δεν είχα τον έλεγχο των πράξεών μου και ένιωθα έντονα πως με είχε κυριέψει...το κακό (!). Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τι ακριβώς γινόταν εκείνη της περίοδο. Σύγχυση, φόβος, έντονη ερωτική επιθυμία, αλόγιστη σπατάλη χρημάτων....οδηγούσα στον δρόμο και χανόμουν για πλάκα!!! Και ένα ωραίο πρωί ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ !!!!
Υπάρχει κάτι στον χάρτη μου που να αποδίδεται αυτή η συμπεριφορά ??
Ειλικρινά θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση.Marilena
-
01-05-2007, 12:01 PM #2
Re: θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
Eίναι δύσκολο να εκφράσεις τι ακριβώς γινόταν εκεί την περίοδο έγραψες, και αυτό είναι πολύ φυσικό γιατί από το 2002 που ανέφερες μπήκες σε μια μακρόχρονη διαδικασία βαθειών εσωτερικών αλλαγών που δεν γίνονται άμεσα ορατές, παρά μόνο όταν πια έχει περάσει καιρός. Πλουτώνειες αλλαγές ολοφάνερα. Θεωρώ από μια ματιά που έριξα ότι τις μεγάλες δοκιμασίες που ανέφερες τις προκάλεσε η διέλευση του Πλούτωνα το 2002 που τότε επηρρέαζε τους Παρθένους του β' δεκαημέρου. Ο Πλούτων έκανε τότε τετράγωνο με τον γενέθλιο 'Ηλιο σου, αντίθεση με τον γενέθλιο 'Αρη σου στον 8ο οίκο, μισό τετράγωνο με τον Ουρανό σου στον 12ο και οπωσδήποτε αιτιολογείται μια τέτοια μακρά φάση ψυχικών δοκιμασιών και ακραίων ενεργειών. Κι ύστερα μπορεί η κρίση να άγγιξε και τα αισθηματικά σου και τα οικονομικά σου αρνητικά όταν ο Ουρανός έκανε αντίθεση με την Αφροδίτη σου το 2003 (είναι αυτή η έντονη ερωτική επιθυμία και η έλλειψη αυτοελέγχου και στα οικονομικά που ανέφερες). Και φυσικά ο Ποσειδώνας που τετραγώνισε τον Ωροσκόπο σου το 2003 και το 2005 ήρθε σε αντίθεση με το Μεσουράνημά σου, έβαλε το χεράκι του κι αυτός (σύγχιση, φόβος, αδυναμία να επιβληθείς στο περιβάλλον και σε σχέσεις, έλλειψη προσανατολισμού και αδυναμία επίτευξης στόχων).
-
01-05-2007, 12:24 PM #3
Marilena
-
01-05-2007, 12:46 PM #4
-
01-05-2007, 02:40 PM #5
Από που είναι η ανασφάλεια αυτή ? Πότε θα σταματήσει????
{ρωτάω πολλά???}Marilena
-
01-05-2007, 04:05 PM #6
-
01-05-2007, 04:26 PM #7
Jimmy, Ο Ποσειδώνας είναι στον Υδροχόο μέχρι το 2012..σωστά?? Πως τελειώνει "ο τετραγωνισμός" με την σελήνη μου τέλος της χρονιάς??? ))))
Marilena
-
01-05-2007, 04:42 PM #8
Σημασία έχει πότε είναι ακριβές όμως το τετράγωνο. Γίνεται μερικές φορές μέσα στο 2007 ακριβές και μετά πάπαλα. :bigsmile: Ποσειδώνας διελαύνων στις 20 μοίρες Υδροχόου έχει απόσταση 90 μοίρες (τετράγωνο) από όσους έχουν γενέθλιους πλανήτες και σημεία στις 20 -21 μοίρες Σκορπιού ή του Ταύρου. Εκεί δεν έχεις τη Σελήνη σου ? Περαστικά σε όλους μας :toung:
-
04-05-2007, 03:13 PM #9
Γειά σου Rilena! Η ερώτηση που εξέφρασες πριν μου έκανε τρομερή εντύπωση... Δεν είσαι η μόνη...
Κι αυτό γιατί κι εγώ γενικά τα τελευταία χρόνια η προσωπική μου ζωή είναι πολύ χάλια... Μα πολύ χάλια.... τίποτα δεν μου πήγαινε καλά στην προσωπική μου ζωή κι εκεί που όλα έδειχναν ότι όλα πήγαιναν καλά πάντα κάτι στράβωνε... και ειδικά ολόκληρο το 2006. Αυτό το χρόνο προσπαθώ ακόμα να τον ξεχάσω... Τι γίνεται τελος πάντων;;;;;;;; Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα τελειώσει όλη αυτή η κακοτυχία που με κυνηγάει;;;;; Ειλικρινα... έχω απογοητευτεί!
-
04-05-2007, 08:04 PM #10
Γειά σου Uniqorn Είναι αρκετοί που νιώθουν έτσι τελικά...
Πότε έχεις γενέθλια?Marilena
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.