s
Κρόνος στον 8ο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    Αντζελα

Κρόνος στον 8ο

Θέλω να αναφερθώ γενικότερα στον Κρόνο που βρίσκεται στον 8ο είτε είναι γενέθλιος, είτε σε συναστρία είτε από διέλευση...Δεν θέλω να φανώ υποκειμενική ή προκατελειμένη, απλά φαίνεται οτι έχω ένα θέμα με τον συγκεκριμένο Κρόνο.
    Πρώτον. Όσες φορές κάποιο άτομο έχει τον γενέθλιο Κρόνο του στον 8ο οίκο μου, σε πρώτη φάση μόνο τα μαχαίρια που δεν βγάζουμε... Φανταστείτε οτι αυτό δεν το γνωρίζω πριν να δω τον χάρτη του. Ακόμα και με τον άντρα μου, στην αρχή της γνωριμίας μας, τον αισθανόμουνα απειλητικό. Δεινοπάθησε μέχρι να με καταφέρει να μιλήσουμε για πάνω από δέκα λεπτά. Αλλά και αργότερα, δεν μπορούσα να αισθανθώ την οικειότητα που θα έπρεπε. Και δεν είναι ο μόνος. Συμβαίνει με όσα άτομα έχουν Κρόνο στους Διδύμους (8ος για μένα)
    Δεύτερον. Την ίδια αίσθηση έχω και για όσους έχουν γενέθλιο Κρόνο στον 8ο. Λες και έχουν τον ανθρωποδιώχτη. Όχι οτι το κάνουν επίτηδες οι άνθρωποι. Απλά, δεν βγάζουν οικειότητα.
    Τρίτον. Τι να πω για την διέλευση...; Αν βάλουμε στην άκρη τις οικονομικές δυσκολίες (του συντρόφου) και τα σχετικά, την περίοδο 2001-2003 ο ειρηνικός και διπλωματικός μου χαρακτήρας (έχω φορτωμένο 7ο) είχε εξαφανιστεί!!! Τους έβλεπα όλους με καχύποπτο "μάτι", με πείραζαν ξαφνικά καταστάσεις που πριν δεν με απασχολούσαν, όλα μαύρα, όλα του γάμου δύσκολα. Ευτυχώς όμως επανήλθα...
    Είμαι τελικά προκατελειμένη ή υπάρχει κάποια βάση;

Όνομα:
    Μάντεψε...

Re: Κρόνος στον 8ο

Δε γνωρίζω ούτε για τη συναστρία ούτε για γενέθλιο χάρτη με κρόνο σε 8ο απο πείρα μόνο θεωρητικά..οπότε δε θα αναφερθω... Παντως όσο αφορά τη διέλευση, ενιωσα κι εγώ αναλογα συναισθήματα με αυτά που περιγράφεις τους τελευταίους μήνες που ο κρόνος περνούσε πάνω από τον ήλιο μου στον 8ο και μάλιστα κάνοντας τη γνωστή αντίθεση με τον ουρανό.......δε θέλω να μπω σε λεπτομέριες με τραυματικές εμπειρίες που έζησα το τελευταίο χρόνο με σχέσεις φιλικές, ερωτικες και γενικά πάσης φύσεως συνεργασίες(σημειωτέον ο ήλιος είναι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου μου...)αλλά σίγουρα έχω σοβαρευτεί παρα πολύ τον τελευταίο καιρό και ώρες ώρες η δυσπιστία και η καχυποψία μου πλέον στο ανθρωπινο είδος να ξεπερνά τα φυσιολογικά πλαίσια... ελπίζω να μου περάσει σιγά σιγά...(φοβαμαι μόνο οταν θα επιστρέψει ανάδρομος πάνω από τον ήλιο μου....)
    Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους

Re: Κρόνος στον 8ο

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Θέλω να αναφερθώ γενικότερα στον Κρόνο που βρίσκεται στον 8ο είτε είναι γενέθλιος, είτε σε συναστρία είτε από διέλευση...Δεν θέλω να φανώ υποκειμενική ή προκατελειμένη, απλά φαίνεται οτι έχω ένα θέμα με τον συγκεκριμένο Κρόνο.
    Πρώτον. Όσες φορές κάποιο άτομο έχει τον γενέθλιο Κρόνο του στον 8ο οίκο μου, σε πρώτη φάση μόνο τα μαχαίρια που δεν βγάζουμε... Φανταστείτε οτι αυτό δεν το γνωρίζω πριν να δω τον χάρτη του. Ακόμα και με τον άντρα μου, στην αρχή της γνωριμίας μας, τον αισθανόμουνα απειλητικό. Δεινοπάθησε μέχρι να με καταφέρει να μιλήσουμε για πάνω από δέκα λεπτά. Αλλά και αργότερα, δεν μπορούσα να αισθανθώ την οικειότητα που θα έπρεπε. Και δεν είναι ο μόνος. Συμβαίνει με όσα άτομα έχουν Κρόνο στους Διδύμους (8ος για μένα;
    Εάν έχεις τον Κρόνο του άλλου στον 8ο σου είναι πράγματι ένα σοβαρό εμπόδιο στη συναστρία από την άποψη ότι αυτός μπορεί να σε μπλοκάρει τελείως ψυχολογικά, ακριβώς αυτό που περιέγραψες πολύ εύστοχα, μια αίσθηση είτε απόστασης είτε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις. Το γεγονός όμως ότι ο Κρόνος του είναι στους Διδύμους κυρίως δίνει την εξήγηση. Εδώ μπλοκάρεται η επικοινωνία μαζί σου, γιατί το ζώδιο των Διδύμων συμβολίζει την επικοινωνία. Πολλά ζευγάρια με αυτό το συνδυασμό έχουν ακόμα και προβλήματα σ'αυτό που λέμε σεξουαλική επικοινωνία. Μπορεί ο κάτοχος του Ωροσκοπίου με τον Κρόνο στους Διδύμους να μην μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα για τόσο λεπτά ζητήματα, να ντρέπεται, να δυσκολεύεται να αστειευθεί, να πειραματιστεί, και γενικά να νοιώσει ελεύθερος. Χρειάζεται πολύ ενθάρυνση και η οικειότητα είναι κάτι που κατακτιέται με τον καιρό και με την βοήθεια και την πρωτοβουλία κυρίως της συντρόφου του, όχι του ίδιου. Θα έλεγα όμως ότι γενικότερα ο Κρόνος στους Διδύμους δείχνει ειδικά όταν συνδέεται με πολύ προσωπικά σημεία ή πέφτει σε ζωτικούς οίκους του χάρτη, μια φοβερή δυσκολία επικοινωνίας. 'Ενα παράδειγμα από τη δική μου ζωή είναι αυτός ο Κρόνος στους Διδύμους στο χάρτη της μητέρας μου που πέφτει στον 5ο οίκο της και είχαμε πάντα ένα σοβαρότατο πρόβλημα στην επικοινωνία, ακριβώς λόγω του ότι έχει πολύ ανεπτυγμένα μέσα της τα "πρέπει", το "νόμο", την "τάξη", και γενικά ό,τι εκπροσωπεί ο Κρόνος. 'Ατομα με Κρόνο στους Διδύμους μπορεί ακόμα να νοιώθουν ότι δεν πρέπει να μιλήσουν για το ένα ή το άλλο θέμα, σαν να φοβούνται ότι θα τιμωρηθούν ή ότι θα χάσουν την αξιοπρέπειά τους, ιδίως όταν ο Κρόνος σχηματίζει όψη με Ερμή αυτή η υπερβολική σοβαρότητα και αυστηρότητα τους κάνει απωθητικούς.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)