- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 17
Thread: Χτυπημενος απο διελευσεις Αρης
-
04-08-2009, 12:47 AM #1
Χτυπημενος απο διελευσεις Αρης
Γειααα σας!!!
Ο γενεθλιος Αρης στο ζυγο στον 5ο οικο χτυπιεται απο τον διελαυνωντα Πλουτωνα, o οποιος βρισκεται στον 7ο, με οψη τετραγωνου απο αρχες Νοεμβρη θα υπαρχει και συνοδος διελαυνωντα Κρονου με τον Αρη μου....ush:
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις για το τι μπορει να φερει ολο αυτο...οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
04-08-2009, 09:58 AM #2
Re: Χτυπημενος απο διελευσεις Αρης
Ενα τετοιο τετραγωνο περιεχει εξαιρετικα ποσα ενεργειας. Η λεξη κλειδι , για αυτο το τετραγωνο ειναι η ενεργεια. Αυξανονται τα ποσα της και ο Πλουτωνας την υπερφορτιζει. Ο Αρης εκφραζει την κατα μετωπο επιθεση και ο Πλουτωνας φερνει στην επιφανεια οτιδηποτε ειναι κρυφο. Ετσι λοιπον , στην επιφανεια θα εμφανιστουν πολλα κρυμμενα πραγματα. Σκεψου αυτο το τετραγωνο σαν ενα οπλο , στο οποιο εχεις το δακτυλο στην σκανδαλη ...και τρεμει... Το τετραγωνο αυτο υποδηλωνει πολλα καταπιεσμενα συναισθηματα. Θα πρεπει εκεινη την περιοδο να μαθεις να εκφραζεις αυτο που νιωθεις χωρις να παρατραβας τα πραγματα. Mεσα απο αυτο το τετραγωνο θα σου δωθει η ευκαιρια να μαθεις να κουλαρεις την ενεργεια. Θα πρεπει να κατευνασεις συναισθηματα θυμου , οργης ή και ακομα βιας. Η εντονη προκληση της ενεργειας που ανεφερα προηγουμενως δεν θα ειναι και τοσο αντιληπτη. Περισσοτερο θα την νιωθεις απο οτι θα την βλεπεις γυρω σου. Και φυσικα θα αφορα θεματα του 7ου και του 5ου. Συνεργασιες και Ερωτικα θεματα. Θα πρεπει να μαθεις επισης να κανεις υπερβαση , διοτι μεσα απο αυτο τον πλανητικο σχηματισμο ερχονται στην επιφανεια , συμπλεγματα , φοβιες και φυσικα εμμονες. Η ψυχολογικη υγεια ειναι επισης κατι που θα πρεπει να εισαι προσεκτικη. Διοτι αυτο το τετραγωνο θα μπορουσε πολυ απλα να μεταφραστει σαν "νευροσπασμα" :bigsmile:
Ο ελεγχος ειναι επισης θεμα. Προσπαθησε να αποφυγεις την χειραγωγηση τοσο στις επαφες σου με αλλους , οσο και σε θεματα ερωτικα. Ασε τα θεματα ελεγχου στο νεκρο εκεινη την περιοδο μιας και δεν θα ειναι οτι καλυτερο για τους αλλους. Σαν τελευταιο πραγμα θα ηθελα να καταθεσω οτι αυτη η περιοδος ειναι ιδανικη για να κατακτησεις οποιο στοχο θες. Μονο ομως οταν καταφερεις να συγκεντρωσεις την ενεργεια σου προς ενα στοχο καθε φορα , χωρις να την σπαταλας...
Θεωρω οτι ο Κρονος εκεινη την περιοδο σε συνοδο με τον Αρη θα ειναι οτι πρεπει για να σε κοντρολαρει και να σε κανει να σκεφτεις αν αξιζει η σπαταλη ενεργειας. Μαλλον εκεινη την περιοδο θα μαθεις να πειθαρχεις πολυ καλα στον παρορμιτισμο. Επισης μεσα απο αυτο τον συνδιασμο , θα μαθεις να αφηνεις λιγο τα πραγματα να ακολουθουν την δικη τους ροη χωρις να εκβιαζεις τις καταστασεις. Πιστευω οτι ο Κρονος πανω στον Αρη σου ειναι οτι πρεπει για να κοντρολαρει τον συνδιασμο Αρη - ΠΛουτωνα...
με εκτιμηση
Cancerian
-
04-08-2009, 02:50 PM #3
Σ ευχαριστω πολυ αν και νομιζω οτι μου το ωραιοποιησες λιγακι....Μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες....Αν και μ αρεσει να ακουω τα χειροτερα για να μαι προετοιμασμενη χεχε!
Θεωρω οτι μεχρι τωρα το τετραγωνακι το παλευω αν και αυτες οι οψεις δεν φαινονται παντα αμεσως οποτε τα αποτελεσματα της ακομα ισως να μην εχουν φανει ειναι εν εξελιξει ουτως ή αλλως .......Αυτο που λες με την ενεργεια ισχυει αν και δεν μπορω να τη διοχετευω παντα ετσι οπως θελω εγω και με εκνευριζει αυτο, εχω παρατηρησει επισης οτι εχω μεγαλυτερη αντοχη στο πονο, χτυπαω και δεν καταλαβαινω τιποτα....οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
04-08-2009, 09:53 PM #4
Στο ωραιοποιησα ε ? :weird: Απλα ξερεις την αποψη μου περι καταστροφολογιας οσον αφορα την Αστρολογια και μπλα μπλα μπλα... Θεωρω οτι ειναι μια απο τις σκληροτραχηλες οψεις, αν θα μπορουσαμε να περιγραψουμε μερικες οψεις με αυτο τον χαρακτηρισμο. Ειναι ιδαιτερα ενδιαφερον αυτο που περιγραφεις με την φυσικη αντοχη στον πονο.
-
05-08-2009, 12:05 AM #5
γεια σας. να υποθεσω οτι τα ιδια ισχυουν κ για το τετραγωνο
του προχωρημενου αρη με τον γενεθ. πλουτωνα?
-
05-08-2009, 11:41 AM #6
Να υποθέσω ότι αναφερόμενη στον "προχωρημένο" ¶ρη εννοείς την θέση του ¶ρη βάσει του συστήματος των δευτερευουσών προόδων.
Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι οι προβλέψεις μέσω των διελεύσεων έχουν να κάνουν περισσότερο με εξωτερικά γεγονότα που μας επηρεάζουν (για αυτό και είναι πιο δημοφιλείς και επειδή φαντάζουν πιο εύκολες), ενώ οι προβλέψεις μέσω των προόδων έχουν να κάνουν με μακροχρόνιες καταστάσεις και εξελίξεις που δεν προέρχονται τόσο από το εξωτερικό περιβάλλον όσο από εμάς τους ίδιους και τις ενέργειες στις οποίες εμείς πρέπει να προβούμε.
Σκέψου ότι ο διελαύνων ¶ρης με κάποιον γενέθλιο πλανήτη σχηματίζει όψη που μπορεί να διαρκέσει κάμποσες μέρες, ενώ ο προοδευμένος ¶ρης μπορεί να σχηματίζει την αντίστοιχη όψη για κάνα δυο χρόνια. Και αντικειμενικά να το δεις δλδ, δεν μπορεί να έχουν την ίδια ερμηνεία.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-08-2009, 03:01 PM #7
Εγώ τον έχω σε αντιθεσούλα με τον Πλούτωνα τον Αρούλη στο ηλιακό εδώ και καιρό..
Θέλω να ρωτήσω για Σύνοδο ¶ρη Ουρανού που έχω με ακρίβεια αυτή την περίοδο. Όταν γυρνά ανάδρομος ο πλανήτης θεωρούμε ότι μπορεί να βγάλει και αρνητικά αρκετά την ενέργεια του μέσω της συνόδου ?Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
05-08-2009, 03:47 PM #8
Aρνητικα , οταν ειναι αναδρομος δεν θα ελεγα... Απλα η ενεργεια εξαιτιας της αναδρομης κινησης θα στραφει εσωτερικα και οχι εξωτερικα.Αναλογα με την θεση του στο ωροσκοπιο θα φερει παλι θεματα που ισως δεν λυθηκαν την τελευταια φορα. Θα γινουν αναθεωρησεις και θα σε κανει να στραφεις προς τα μεσα...
-
05-08-2009, 11:55 PM #9
-
06-08-2009, 12:18 PM #10
Καλημέρα και από εμένα!Ο διελαύνων Πλούτωνας έκανε μία αντιθεση και στον δικό μου γενέθλιο ¶ρη όταν ήταν στον Τοξότη.Επειδή είδα πως εκδηλ'ωθηκε αυτό σε 'ολα τα περάσματά του (3) από την μοίρα μου θέλω να ρωτήσω το εξής: πόσες φορές περνάει από την ίδια μοίρα, 4?Κ αν θα φτάσει γύρω στο 27' του Τοξότη κινούμενος ανάδρομα, να περιμένω πάλι ότι έγινε τα προήγουμενα 3 χρόνια?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.