s
Διέλευση Κυβερνήτης στον ωροσκόπο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

Διέλευση Κυβερνήτης στον ωροσκόπο

Πολύ καλησπέρα σε όλους.

Κοιτώντας όψεις ηλιακού τόξου βλέπω ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου μου θα έρθει σε σύνοδο με το γεν.AC μου, όταν συγχρόνως στο γενέθλιο ωροσκοπιο μου θα υπάρχει διέλευση Δια στο ζωδιό μου, σύνοδος με πολλούς γενέθλιους και προοδ. πλανήτες μου καθώς και εξαγ. με το γεν. AC μου και τρίγωνο με γενέθλιο Δία μου.
    Ο ποσειδώνας απο μόνος του μου ακούγεται λίγο βαρύς... αλλά στην περίπτωση μου είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου μου. Κυβερνήτης ζωδίου πάνω στον ωροκόπο.. μήπως ερμηνευεται ως κάτι που αφορά το σώμα??

Παράλληλα ο προοδ. ΒΔ στο ηλιακό τόξο συναντά τον Πλούτωνα (κυβερνήτης MC)

Ευχαριστώ
    water

Re: Διέλευση Κυβερνήτης στον ωροσκόπο

Quote Originally Posted by water View Post
    Πολύ καλησπέρα σε όλους.

Κοιτώντας όψεις ηλιακού τόξου βλέπω ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου μου θα έρθει σε σύνοδο με το γεν.AC μου, όταν συγχρόνως στο γενέθλιο ωροσκοπιο μου θα υπάρχει διέλευση Δια στο ζωδιό μου, σύνοδος με πολλούς γενέθλιους και προοδ. πλανήτες μου καθώς και εξαγ. με το γεν. AC μου και τρίγωνο με γενέθλιο Δία μου.
    Ο ποσειδώνας απο μόνος του μου ακούγεται λίγο βαρύς... αλλά στην περίπτωση μου είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου μου. Κυβερνήτης ζωδίου πάνω στον ωροκόπο.. μήπως ερμηνευεται ως κάτι που αφορά το σώμα??

Παράλληλα ο προοδ. ΒΔ στο ηλιακό τόξο συναντά τον Πλούτωνα (κυβερνήτης MC)

Ευχαριστώ
    water
    Το ηλιακό τόξο δεν λειτουργεί έτσι. Οι πλανήτες που κάνουν όψεις στο ηλιακό τόξο φέρνουν γεγονότα που σχετίζονται με το τι σημειοδοτούν ως πλανήτες και γεγονότα ανάλογα με τους οίκους που κυβερνούν.

Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να επαληθεύσεις την ώρα γέννησής σου. Αν μέσα στην χρονιά σου έχεις Ποσειδώνια γεγονότα ή γεγονότα του οίκου που κυβερνά ο Ποσειδώνας στον χάρτη σου, θα ξέρεις ότι είναι σωστή η μοίρα του ωροσκόπου σου.

Καλημέρα κα.Μόζορα

Και πάλι εγώ..!! Μάλιστα..δηλαδή το ηλιακό τόξο δεν ερμηνευεται όπως οι το προοδευτικο ωροσκόπιο? Σωστα?
    Θέλω δουλεια...
    Που μπορώ να βρώ κάποιο αρχείο να μελετήσω σχετικά με Ηλιακό τόξο? Εχετε κάτι να μου προτείνετε?
    (Νομίζω πως πρέπει μάλλον να παρακολουθήσω τα μαθήματα):blink:

ευχαριστώ
    water

Καλημέρα κα.Μόζορα

Και πάλι εγώ..!! Μάλιστα..δηλαδή το ηλιακό τόξο δεν ερμηνευεται όπως οι το προοδευτικο ωροσκόπιο? Σωστα?
    Θέλω δουλεια...
    Που μπορώ να βρώ κάποιο αρχείο να μελετήσω σχετικά με Ηλιακό τόξο? Εχετε κάτι να μου προτείνετε?
    (Νομίζω πως πρέπει μάλλον να παρακολουθήσω τα μαθήματα):blink:

ευχαριστώ
    water
    Το ηλιακό τόξο ερμηνεύεται όπως το προοδευτικό. Αυτό που λέω είναι ότι ο Ποσειδώνας πάνω στον ωροσκόπο σου δεν θα λειτουργήσει ως κυβερνήτης του Ήλιου σου αλλά ως κυβερνήτης κάποιου οίκου στο ωροσκόπιό σου (του οίκου που έχει ακμή στους Ιχθείς) και στα θέματα που σημειοδοτεί. Αυτός ο Ποσειδώνας φυσικά θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου αφού ο ωροσκόπος δεν είναι ένα μεμονωμένο σημείο αλλά άξονας 1ου/7ου.

Στα ελληνικά δεν ξέρω κάποιο βιβλίο να σου προτείνω, στα αγγλικά όμως υπάρχει αρκετή βιβλιογραφία. Αν θέλεις μπορώ να κοιτάξω τίτλους και να σου πω.

Αν βρισκατε το χρόνο θα ήμουνα υποχρεη αν μου προτείνετε τίτλους.

Το ξέρω ότι πρέπι να αξιολογήσουμε και άλλες όψεις αλλά.. κάπου είχα διαβάσει ότι ο Ποσειδώνας σε AC, MC σημειοδοτεί χωρισμούς... θα μπορουσε να σημαίνει και αυτό?

Ευχαριστώ πολύ!!

Αν βρισκατε το χρόνο θα ήμουνα υποχρεη αν μου προτείνετε τίτλους.

Το ξέρω ότι πρέπι να αξιολογήσουμε και άλλες όψεις αλλά.. κάπου είχα διαβάσει ότι ο Ποσειδώνας σε AC, MC σημειοδοτεί χωρισμούς... θα μπορουσε να σημαίνει και αυτό?

Ευχαριστώ πολύ!!
    Τον Ποσειδώνα στο MC δεν τον έχω δει να λειτουργεί και τόσο στα συναισθηματικά θέματα. Ο Ποσειδώνας όταν αγγίζει δείκτες των συναισθηματικών σχέσεων σ΄ένα χάρτη (είτε από κατευθύνσεις είτε από διέλευση) φέρνει συνήθως μια περίοδο ασάφειας, αβεβαιότητας και ανασφάλειας στις σχέσεις. Το άτομο δεν ξέρει ποια είναι τα θεμέλια, τα όρια, οι όροι, το μέλλον της σχέσης, τα συναισθήματα τα δικά του ή του άλλου προσώπου.

Συχνά μπορεί να δείξει και διχασμό των συναισθημάτων ή τρίτα άτομα που μπαίνουν στην σχέση. Μπορεί επίσης να δείξει μια συναισθηματική απογοήτευση που να μην μπορεί το άτομο να ξεπεράσει εύκολα και την συνεχίζει στο μυαλό του. Πάνω στον άξονα του ωροσκόπου μπορεί να φέρει και μια περίοδο κλεισίματος, μελαγχολίας, εσωστρέφειας και ανικανοποίητου.

Σ΄αυτή την περίοδο σύγχυσης, συνήθως το άτομο δεν μπορεί εύκολα να πάρει αποφάσεις κι αυτό παρατείνει την περίοδο της αβεβαιότητας. Μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό μπορεί και όχι. Αν τα δυο άτομα δεν κρύψουν τα προβλήματα της σχέσης "κάτω από το χαλί" όπως συνηθίζει να κάνει ο Ποσειδώνας και τα συζητήσουν ανοικτά τότε είναι και πιο εύκολο να ξεπεραστούν ή να βρεθούν λύσεις.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)