- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 34
-
11-04-2009, 05:43 AM #1
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ........??
Καλημερα σε ολους!
Σε ολα τα αθρα γινοταν λογος οτι αυτη θα ειναι η χρονια μας, επιτελους λεγαμε, ηρθε κ η δικη μας ωρα..Σημερα λοιπον συζητουσα με μια πολυ καλη μου φιλη Υδροχοο.. Αναρωτιομασταν τι εχει κανει ο Διας για εμας ως τωρα... Αρκετα ταλαιπωρηθηκαμε τα τελευταια χρονια.. κ δυστυχως, αυτο συνεχιζεται.. Θα μου πειτε, ειναι ακομα νωρις! Εχουμε 8 μηνες κ βαλε μπροστα μας.. Θα συμφωνησω. Ευελπιστουμε για το καλυτερο.. Ομως, θα ηθελα, αν μου επιτρεπετε κ εσεις, να ρωτησω ολα τα μελη-Υδροχοους.. να κανω μια δημοσκοπηση, για το πρωτο 3μηνο.. να μας πουν, αν ειδαν καποιο φως στο τουνελ... Δε μπορει να ειναι ολα τα ωροσκοπια χτυπημενα.. Θελω να πιστευω οτι κατι καλο θα διαβασω για καποιον απο εμας..
Αναμενω.........:blink:Piensa que tal vez manana yo ya estare lejos, muy lejos de aqui....
-
11-04-2009, 01:46 PM #2
Re: ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ........??
Καλημέρα και απο μένα. Επίσης Υδροχόος και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκα πολύ σε πολλούς τομείς, αλλά για μένα τον τελευταίο χρόνο κάποια πράγματα μπήκαν σε κάποια τάξη, κάποια άλλα παραμένουν σε άσχημη κατάσταση, αλλά σίγουρα το πρώτο τρίμηνο του 2009 δεν είχα καμία ιδιαίτερη μεταβολή. Έχω όμως ακούσει ότι ο Δίας κυρίως είναι επέκταση, δηλαδή στην κατάσταση που σε βρίσκει αυτό επεκτείνει. Όσο για τα δώρα πρέπει να ενεργοποιεί κάποια όψη στον χάρτη σου. Φιλλάκια πολλά και κουράγιο!!!
-
11-04-2009, 02:38 PM #3
καλημερα! εγω γεννηθηκα με δια στον υδροχοο στις 5 μοιρες. Ξερω οτι σε καθε
επιστροφη δια ανοιγει μια νεα σελιδα στη ζωη μας. Ο δικος μου συμμετειχε και
στην ολικη ηλιακη εκλειψη του φεβρουαριου! Μεχρι τωρα τιποτα δεν εχει αλλαξει
στην καθημερινοτητα μου. Δεν ξερω αργοτερα αλλα προς το παρον ολα
χαλια ηταν και παλι χαλια ειναι.
-
11-04-2009, 05:43 PM #4
Καλησπερα, θεωρω σκοπιμο να ξεκαθαρισω κατι για τα αρθρα που μαλλον απ τους περισσοτερους δεν εχει γινει κατανοητο, συνηθιζεται να γραφεται κ να λεγεται οτι "εφετος ειναι η χρονια του Υδροχοου"κτλ. οταν ο Διας μπαινει στο συγκεκριμενο ζωδιο, ο ευεργετης δηλαδη του ζωδιακου, ο οποιος εχει την ταση να φερνει ευκαιριες, επεκτασεις κ ολα οσα φερνει. Ενα πρωτο που παιζει ρολο ειναι, σε ποιο δεκαημερο βρισκεται ο Ηλιος σας κ οι λοιποι πλανητες αν υπαρχουν, επισης σημαντικο ειναι, τι ενεργοποιει στον γενεθλιο χαρτη σας,αν για παραδειγμα ο Ηλιος στον Υδροχοο κανει ενα ταυ τετραγωνο με τον Αρη κ τον Δια, τι νομιζετε οτι θα φερει? ευκαιριες κ επεκταση? το πιθανοτερο ειναι να φερει τοση σπαταλη ενεργειας που ακομη κ αν παρουσιαστουν καποιες ευκαιριες η δεν θα ξερετε πως να τις χειριστειτε κ μαλλον θα δειξετε επιπολαιοτητα η θα ειστε τοσο παρορμητικοι κ νευρικοι που θα χασετε τα αυγα κ τα πασχαλια.
Συν τοις αλλοις φιλοι Υδροχοοι ξεχνατε μαλλον οτι η 1η ηλιακη εκλειψη του χρονου εγινε στο ζωδιο σας τον Ιανουαριο ενω η επομενη εκλειψη(σεληνιακη) τον Φεβρουαριο εγινε στον Λεοντα, στον ιδιο αξονα δηλαδη. Το γεγονος οτι καποιοι δεν ειδαν τα χειροτερα ολη αυτην την περιοδο ειναι ακριβως γιατι ο Διας κραταγε τα "μποσικα."
-
13-04-2009, 12:09 AM #5
Καλησπερα. δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους υδροχοουσ παντως η νεα χρονια το πρωτο διμηνο τουλαχιστον ηταν πολυ καλη αλλα μετα....αρχισαν τα οργανα!!!!!!! ασυδωτες σπαταλες συναισθηματικα σκαμπανεβασματα ανασφαλειες ....και ποιος ξερει τι αλλο θα προκυψει!!!!!!!
ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑ ΝΑ ΧΑΘΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥ....
-
13-04-2009, 07:34 PM #6
ο Δίας στον Υδροχόο το μεγαλύτερο διάστημα που θε βρίσκεται εκεί , συνοδεύεται απο χείρωνα και ποσειδώνα και σαν να το ξεχνάτε νομίζω
-
13-04-2009, 10:34 PM #7
Γιατί είναι πρόβλημα ο ποσειδώνας όταν κάνει σύνοδο με τον ήλιο από διέλευση…;;;;
Ίσα ίσα που μας ευαισθητοποιεί πιο πολύ απέναντι στους άλλους. Αφήνουμε την εγωιστική συμπεριφορά μας και τις μονόπλευρες πεποιθήσεις μας και αφουγκραζόμαστε καλυτέρα το κοινωνικό σύνολο…
Βάζουμε καινούργια ιδανικά και αρχίζουμε την αυτοανάλυση..
Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο ποσειδώνας ,ούτε ο δίας …αλλά τι όψεις κάνει ο ήλιος και πως εμείς έχουμε «λειτουργήσει» και αναπτύξει τον χάρτη μας..
Το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις…
Μην τα ρίχνουμε στους άλλους και στην «κακή» μας τύχη!!!!!!Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
22-04-2009, 09:58 PM #8
Εγω ειμαι Υδροχοος στην 29η μοιρα... Οι 2 πρωτοι μηνες του χρονου ηταν πανω -κατω, ο Μαρτης το ιδιο κι ο Απριλιος παει χαλια...Φως στο τουνελ; Δεν βλεπω...
-
22-04-2009, 10:44 PM #9
Τι να κανει κ ο Διας για τους απανταχου υδροχοους...Καποιους θα ευνοησει κ βοηθησει κ αλλους οχι.
Κανενας αλλωστε υδροχοος δεν ειναι ιδιος αστρολογικα με εναν αλλο υδροχοο,ουτε ταυτιζεται απολυτα με το χαρτη του αλλου,οποτε..
Ο Διας θα μας βοηθησει αν προηγουμενως,εχουμε φροντισει εμεις τα του οικου μας:bigsmile::bigsmile:Use it before lose it ''May West''
-
22-04-2009, 10:45 PM #10
Περίμενα πως και πως τον Δία ......και τελικά ήρθε....ας έκανε κ αλλιώς....:toung:....Βέβαια ακόμα τα δώρα του δεν έχω δει....ίσα ίσα κάποιες καταστάσεις λήξανε...και θα μου πείτε ότι ήταν για το καλό μου..όπως λέμε "κάθε εμπόδιο για καλό"....Εντάξει και για να μην είμαι και τελείως αχάριστη...δε μπορώ να πω υπήρξαν στιγμές που πραγματικά απλόχερα η τύχη συντρόφευε τα βηματά μου τουλάχιστον πέρναγα τις δυσκολίες αναίμακτα:unsure:. Για να δούμε από τον Μάη και μετά τι θα γίνει.....
Ίδωμεν....η ελπίδα πάντα ζει μέσα μας....αρκεί ο Ποσειδώνας να μη μας ρίξει πέπλο βαρύ γύρω μαςσκοπός μου η εξερεύνηση...για την αλήθεια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.