s
ηλιακη εκλειψη 22/7 πανω στην γενεθλια αφροδιτη?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

ηλιακη εκλειψη 22/7 πανω στην γενεθλια αφροδιτη?

αγαπητα μελη γεια σας!οσοι θα μπορουσαν κ ειχαν τη διαθεση παρακαλω να μου απαντησουν στην εξης ερωτηση που αφορα την εκλειψη ηλιου στις 22/7.η εκλειψη πραγματοποιητε στην τελευταια μοιρα του καρκινου που βρισκεται κ η γενεθλια αφροδιτη μου.τι επιδραση μπορει να εχει αυτο το γεγονος για μενα??διευκρινιζω για οποιον ασχοληθει οτι η γενεθλια αφροδιτη μ βρισκεται στον 8ο οικο του ωροσκοπιου μου.ευχαριστω!φιλια σε ολους.

Re: ηλιακη εκλειψη 22/7 πανω στην γενεθλια αφροδιτη?

Quote Originally Posted by teetyna View Post
    αγαπητα μελη γεια σας!οσοι θα μπορουσαν κ ειχαν τη διαθεση παρακαλω να μου απαντησουν στην εξης ερωτηση που αφορα την εκλειψη ηλιου στις 22/7.η εκλειψη πραγματοποιητε στην τελευταια μοιρα του καρκινου που βρισκεται κ η γενεθλια αφροδιτη μου.τι επιδραση μπορει να εχει αυτο το γεγονος για μενα??διευκρινιζω για οποιον ασχοληθει οτι η γενεθλια αφροδιτη μ βρισκεται στον 8ο οικο του ωροσκοπιου μου.ευχαριστω!φιλια σε ολους.
    Αν και οι εκλείψεις είναι συνδυασμένες στη συνείδησή μας ως σημάδια αρνητικών γεγονότων, αυτό ίσως και να μην είναι και τόσο αντικειμενικό. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, που λέγανε και οι πρόγονοί μας, και για να το λέγανε κάτι θα ξέρανε.:bigsmile:

Στην προκειμένη έκλειψη υπάρχει και η συμμετοχή του Ουρανού, με θετική όψη εξαγώνου, οπότε μπορούμε να προσδοκούμε και θετικές εκφράσεις από αυτήν και όχι μόνο αρνητικές.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση, τα στοιχεία που δίνονται από την φίλη μας teetyna είναι ελλιπή. Θα πρέπει πρώτα πρώτα να ελεγχθεί η Αφροδίτη από τη γενέθλια θέση της και οι ενδεχόμενες όψεις που κάνει εκεί, καθώς ο συνδυασμός αυτών των όψεων + οι όψεις του διελ. Ουρανού και οι ενδεχόμενες ενεργοποιήσεις άλλων σωμάτων από αυτόν θα μας δίνανε κάποια εικόνα. Αν, για παράδειγμα, υπάρχουν στον γενέθλιό της πλανήτες στον 5ο ή στον 11ο που σχηματίζουν τετράγωνα με την Αφροδίτη είναι άλλο πράγμα από το να υπάρχουν κάποιοι πλανήτες έναν Οίκο πριν ή μετά και να σχηματίζουν θετικές όψεις.

Όπως και να έχει, από κάθε γεγονός που ενεργοποιεί έντονα έναν τομέα της ζωής μας, αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες που θα αποκομίσουμε, προκειμένου να διαχειριστούμε καλύτερα τις επόμενες προκλήσεις που θα συναντήσουμε. Είτε αυτές είναι από εκείνες που χαρακτηρίζονται "καλές" είτε είναι από εκείνες που χαρακτηρίζονται "κακές".:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ουδέν κακόν αμιγές καλού, που λέγανε και οι πρόγονοί μας, :

αγαπημενο μελος
    σε αυτο ευελπιστω αυριο........:blink:

με αγαπη κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλημέρα,

στην περίπτωση που η εκλειψη γίνεται πάνω στον γενέθλιο Δία μου (29η μοιρα καρκίνου) στον 7ο οίκο σε αντίθεση με διέλευση βόρειου δεσμού... είναι μάλλον κάτι παρόμοιο με την παραπάνω περίπτωση...?

..ευχαριστώ

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αν και οι εκλείψεις είναι συνδυασμένες στη συνείδησή μας ως σημάδια αρνητικών γεγονότων, αυτό ίσως και να μην είναι και τόσο αντικειμενικό. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, που λέγανε και οι πρόγονοί μας, και για να το λέγανε κάτι θα ξέρανε.:bigsmile:

Στην προκειμένη έκλειψη υπάρχει και η συμμετοχή του Ουρανού, με θετική όψη εξαγώνου, οπότε μπορούμε να προσδοκούμε και θετικές εκφράσεις από αυτήν και όχι μόνο αρνητικές.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση, τα στοιχεία που δίνονται από την φίλη μας teetyna είναι ελλιπή. Θα πρέπει πρώτα πρώτα να ελεγχθεί η Αφροδίτη από τη γενέθλια θέση της και οι ενδεχόμενες όψεις που κάνει εκεί, καθώς ο συνδυασμός αυτών των όψεων + οι όψεις του διελ. Ουρανού και οι ενδεχόμενες ενεργοποιήσεις άλλων σωμάτων από αυτόν θα μας δίνανε κάποια εικόνα. Αν, για παράδειγμα, υπάρχουν στον γενέθλιό της πλανήτες στον 5ο ή στον 11ο που σχηματίζουν τετράγωνα με την Αφροδίτη είναι άλλο πράγμα από το να υπάρχουν κάποιοι πλανήτες έναν Οίκο πριν ή μετά και να σχηματίζουν θετικές όψεις.

Όπως και να έχει, από κάθε γεγονός που ενεργοποιεί έντονα έναν τομέα της ζωής μας, αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες που θα αποκομίσουμε, προκειμένου να διαχειριστούμε καλύτερα τις επόμενες προκλήσεις που θα συναντήσουμε. Είτε αυτές είναι από εκείνες που χαρακτηρίζονται "καλές" είτε είναι από εκείνες που χαρακτηρίζονται "κακές".:bigsmile:
    Αγαπητε Μητσακο,σε ευχαριστω για την απαντηση σου αν κ για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορεσα να προσδιορισω τελικα την γενικοτερη επιδραση της εκλειψης στον γενεθλιο μου.Μπορω να σ πω πως η γενεθλια αφροδιτη μου δεν κανει καμμια οψη εκτος απο μια χιαστι με τον ουρανο αποκλισης 3 μοιρων απο τον 1ο οικο μου.Σου παραθετω τα στοιχεια γεννησης σε περιπτωση που θα ηθελες να ριξεις μια ματια..28/6/1989, ωρα:19:20,Αθηνα.θα χαιρομουν πολυ να εχω την γνωμη σου πανω σε αυτο.ευχαριστω οπως κ να'χει!

Quote Originally Posted by teetyna View Post
    Αγαπητε Μητσακο,σε ευχαριστω για την απαντηση σου αν κ για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορεσα να προσδιορισω τελικα την γενικοτερη επιδραση της εκλειψης στον γενεθλιο μου.Μπορω να σ πω πως η γενεθλια αφροδιτη μου δεν κανει καμμια οψη εκτος απο μια χιαστι με τον ουρανο αποκλισης 3 μοιρων απο τον 1ο οικο μου.Σου παραθετω τα στοιχεια γεννησης σε περιπτωση που θα ηθελες να ριξεις μια ματια..28/6/1989, ωρα:19:20,Αθηνα.θα χαιρομουν πολυ να εχω την γνωμη σου πανω σε αυτο.ευχαριστω οπως κ να'χει!
    Αρχικά να σου πω ότι η απόκλιση της χιαστί δεν είναι 3 αλλά 4 μοίρες σχεδόν, τουτέστιν αδύναμη. ¶ρα, κομμάτι χλομό να παίξει ενεργοποίησή της. Η άλλη με τον Β.Δ. που έχεις, είναι πιο στενή, αλλά εκεί έχουμε ζήτημα με την ερμηνεία όχι της όψης και της συνάφειάς της με την έκλειψη μόνο, αλλά και γενικότερα με τις ερμηνείες των Δεσμών, που είναι ...κάμποσες: από καρμικές προσεγγίσεις μέχρι ...κληρονομικότητας και DNA, ....μονοπατιών και σκοπών ζωής κ.α. Έτσι λοιπόν, πολύ εύκολα μπορούμε να χαθούμε σε έναν κυκεώνα ασάφειας και δοξασιών που κανέναν δεν ωφελούν

Αν την αφήσουμε και αυτήν, στη χειρότερη το πιο πιθανό που μπορεί να σου φέρει αυτή η έκλειψη είναι κάποια απώλεια είτε σε οικονομικό επίπεδο είτε σε συναισθηματικό επίπεδο, μέσω μιας διαπίστωσης που θα κάνεις. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάποιες υπερβολές από την πλευρά σου σε θέματα Αφροδίτης στον 8ο ( ) που ξεκινάνε από τη γενετήσια λειτουργία και καταλήγουν στην συμπεριφορά σου απέναντι σε εκπροσώπους του γυναικείου φύλου.
    Φυσικά, αυτά που σου γράφω είναι τελείως ενδεικτικά, επιδέχονται διορθώσεων και σίγουρα δεν είναι θέσφατα.

(μεταξύ μας, δεν πιστεύω ότι θα γίνει και τίποτα :bigsmile: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)