s
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ J.F. Kennedy
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    271

    Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ J.F. Kennedy

    O J.F.Kennedy ήταν ένας πολιτικός με όραμα. Ένας πολιτικός από μια οικογένεια με έντονη πολιτική δραστηριότητα. Γεννημένος στις 29 Μαίου 1917 στις 3 το μεσημέρι στο Brookline. O Ωροσκόπος Ζυγός στις 20ο με μια "μεταφυσική" ανάλυση του Ωροσκοπίου του, βλέπει κάποιος πως η μοίρα τον επίλεξε για ένα "μοιραίο" ρόλο. Ας δούμε διεξοδικά τι συνέβη:

    Ο Πρόεδρος Kennedy μετά της συζύγου του Jackie με το προεδρικό αεροπλάνο «AIR FORCE ONE» προσγειώνονται στο Dallas του Texas για να κάνουν μια προγραμματισμένη επίσκεψη. Επιβιβάζονται σε μια ανοιχτή "LINCOLN CONTINENTAL". Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί (και αυτό είναι προσωπική θέση του υπογράφοντος) πως η CIA είχε "ελέγξει" τους χώρους, είχε προγραμματίσει την διαδρομή (η οποία παραδόξως ενώ ήταν με διαβάθμιση TOP-SECRET, βρέθηκε με σχεδιάγραμμα σε δυο τοπικές εφημερίδες η πορεία της μοιραίας LINCOLN) ενώ βλέποντας την ηλιόλουστη μέρα δεν τοποθετεί τον ειδικό πλαστικό θόλο που προστατεύει από κακοκαιρία, ήλιο και απόπειρες δολοφονίας.

    <div align=left><img src=http://www.myhoroscope.gr/articles/images/jf1.jpg align=left hspace=2 vspace=2>Ώρα 12:30 το μεσημέρι και η Κάντιλακ μπαίνει στην Elm str. Η ώρα των σκιών έχει φθάσει και ο Πλούτωνας (ο πλανήτης του θανάτου) βρίσκεται πάνω από το Texas!!!! O Ουρανός σε αντίθεση με τον κλήρο του θανάτου. Στα δεξιά το TEXAS SCHOOL BOOK DEPOSITORY και αριστερά το Dealay Plaza. O επικεφαλής της συνοδείας αναφέρει μέσω ραδιοασυρμάτου πως η αυτοκινητοπομπή του Προέδρου Κεννεντυ φθάνει σε 5 λεπτά. Ξαφνικά ένας πυροβολισμός, ο Πρόεδρος Κεννεντυ δέχεται την σφαίρα, πιάνει ενστικτωδώς τον λαιμό του, ενώ το σώμα του πέφτει μπροστά. Ο Κυβερνήτης Κόννελυ ο οποίος ήταν συνοδηγός ακούει ένα ξερό κρότο. Επιχειρεί να γυρίσει να δει αλλά η κίνηση του "κόβεται" από έναν οξύ πόνο και ένα κάψιμο στην πλάτη. Μπήκε στην δεξιά ωμοπλάτη περνάει από την δεξιά μασχάλη, διαπέρασε τον θώρακα, σπάει το 5ο παιδί, διαπερνά τον καρπό και τραυματίζει ελαφρά τον αριστερό μηρό. Άλλη μια σφαίρα χτυπά τον Πρόεδρο Κέννεντυ στη πίσω πλευρά του κρανίου του και καταστρέφει τον εγκέφαλό του. Διακομίζεται στο Parkland Memorial Hospital όπου διαπιστωθεί ότι Πρόεδρος Κεννεντυ κατέληξε.
    Εδώ αρχίζει όμως η συνομωσία του Αιώνα!!!! Τα μυστήρια & τα παράξενα. Που είναι η πραγματικότητα & που η ίντριγκα;;;

    Εξετάζονται μάρτυρες, πειστήρια, συστήνεται και επιτροπή. Αλήθεια γιατί όμως η CIA δημοσίευσε το TOP-SECRET σχέδιο της πορείας που θ’ ακολουθούσε η αυτοκινητοπομπή. Όμως η δολοφονία του Κεννεντυ έγινε από μακρινή απόσταση πράγμα που δηλώνει ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι είχαν ειδική στρατιωτική εκπαίδευση αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Το πασίγνωστο βίντεο του ράφτη στο επάγγελμα, Ζαμπρουντερ που τράβαγε κατά τύχη εκείνη την στιγμή, αποδεικνύει, σε συνδυασμό με δεκάδες μάρτυρες αλλά και με δειγματοληψία της βαλλιστικής υπηρεσίας πως υπήρχαν 3 σφαίρες. Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Ο Κεννεντυ δέχτηκε δυο σφαίρες και ο Κονναλυ μια ή μια πέτυχε τον Πρόεδρο Κενεντυ, η άλλη αστόχησε και η άλλη βρήκε τον Κονναλυ;;;

    Ο δολοφόνος (αυτός που "κατασκεύασαν" οι Αστυνομικές Αρχές του Ντάλας) ο Lee Harvey Oswald "το έσκασε" από το Dealay Plaza όπου γνώριζαν ότι από εκεί έπεσαν οι πυροβολισμοί και λόγω της κατεύθυνσης που χτύπησε το βλήμα τον Κεννεντυ αλλά και λόγω ότι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες είδαν σμήνος από περιστέρια να φεύγουν από το κτήριο λόγω του εκκωφαντικού ήχου του πυροβολισμού. Το πόρισμα της επιτροπής Ουόρεν ήταν πως για να ρίξει ένα τέτοιο όπλο χρειάζεται ένα μέσο χρόνο της τάξεως 2,3 δευτερολέπτων. Άρα πέφτοντας τρεις πυροβολισμοί έχουμε: 2,3Χ3= 7,9 δευτερόλεπτα. Πάντα όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο εκτελεστής είναι δεινός σκοπευτής. Βέβαια ο Όστβαλντ ήταν «μπουμπούκι» αλλά δεν πρέπει να χρεωθεί απαραίτητα και το προπατορικό αμάρτημα. Τον συλλαμβάνουν, του αποδίδουν κατηγορίες τις οποίες τις αρνείται, καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες αλλά η αστυνομία κάνει το «λάθος» και δεν κρατάει πρακτικά (για να μην λέμε μόνο για την δική μας). Ζητά δικηγόρο όπου αρνούνται όλοι να τον υπερασπιστούν, μιας και είναι πλέον ο πιο μισητός άνθρωπος στην Αμερική. Ετοιμάζεται η μεταγωγή του όπου "υποτίθεται" ότι είναι μυστική, αλλά τα κανάλια γνωρίζουν και τι ώρα θα φύγει η κλούβα. Κανονίζουν να περπατήσει από το υπόγειο μέχρι την κλούβα, όπου μέσα στο πλήθος ο Τσακ Ραμπυ με ένα Κολτ 38mm τον πυροβολεί στο υπογάστριο, παρουσία 70 αστυνομικών, 300 δημοσιογράφων καθώς και πλήθος κόσμου. Συλλαμβάνεται, δικάζεται σε μια παρωδία δικής και του επιβάλλεται η θανατική ποινή μέσω ηλεκτρικής καρέκλας, αλλά τον πρόλαβε ο καρκίνος στον φάρυγγα. Όμως εδώ υπάρχουν απίστευτα στοιχεία:
    - Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως οι πυροβολισμοί έπεσαν από το δενδρόφυτο ύψωμα απέναντι από το αυτοκίνητο του Κεννεντυ.
    - Κάποια αυτόπτης μάρτυρας ονόματι Τζούλια Μπεηκερ καταθέτει ότι είδε ένα καμιόνι, στο εν λόγω ύψωμα, να παρκάρει παράνομα και ο οδηγός του να βγάζει κάτι που έμοιαζε με θήκη τυφεκίου. Όλως παραδόξως όμως δεν την καλεί για κατάθεση η επιτροπή Ουόρεν, ενώ αργότερα εξαφανίσθηκε (στο όνομα της Δημοκρατίας, της Θρησκείας και της Δικαιοσύνης έχουν γίνει τα πιο αποτρόπαια πράγματα).
    - Κάποιος υπάλληλος σιδηρόδρομου ονόματι Λη Μπαουερς καταθέτει στην αστυνομία πως είδε δυο άτομα στο εν λόγω δενδρόφυτο ύψωμα, και με τον πυροβολισμό είδε την λάμψη (φλόγα) να βγαίνει από εκείνο ακριβώς το σημείο. Δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την κατάθεσή του.
    - Ο αυτόπτης μάρτυρας που ήταν πλησιέστερα στον Κεννεντυ ήταν ο Τσαρλς Μπρεμ, είδε το κεφάλι του Κεννεντυ να πηγαίνει προς τα πίσω και αριστερά, μια αντίδραση φυσιολογική αν βάλλονταν από μπροστά!!!
    Το παράδοξο είναι πως το φιλμ που έβγαλε στην δημοσιότητα η Επιτροπή Ουόρεν ως ‘’αποδεικτικό’’ στοιχείο, είναι ελαφρώς «επεξεργασμένο» και σε σχέση με το πρωτότυπο του Ζαπρουντερ, έχουν αλλάξει την σειρά των frames, δηλαδή βάζοντας τα από το σημείο που χτυπήθηκε ο Κενεντυ με σειρά από το τέλος προς την αρχή!! Δηλαδή αν ένας περπατάει με κατεύθυνση μπροστά, με αυτήν την αλλαγή φαίνεται σαν να περπατάει προς τα πίσω!! Ένα όμως επίσης άξιο επισήμανσης είναι πως από το φιλμ του Ζαπρπυντερ προκύπτει πως ο χρόνος που μεσολαβεί από το τραυματισμό του Κόννελυ σε σχέση με το χτύπημα που δέχτηκε ο Κέννεντυ είναι 1,8 δευτερόλεπτα. Άρα σε σχέση με τα στοιχεία που δίνουν οι «ειδικοί» της Αστυνομίας είναι μόλις μισό δευτερόλεπτο κάτω από τον μεσο χρόνο που δίνουν ότι το εν λόγω τουφέκι μπορεί να ρίξει. Άρα έχουμε δυο όπλα να ρίχνουν από διαφορετικές κατευθύνσεις και κατά συνέπεια 2 ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!!!
    Το πόρισμα της επιτροπής ΟΥΟΡΕΝ λέει πως τον Πρόεδρο Κεννεντυ αλλά και τον Κυβερνήτη Κόννελυ τους χτύπησε Η ΙΔΙΑ ΣΦΑΙΡΑ !!!!!!!!! Δηλαδή η σφαίρα χτυπά τον Κέννεντυ, μπαίνει από τον αυχένα, βγαίνει από το λαιμό του, μπαίνει στην πλάτη του Κοννελυ, σπάζει το πλευρό του, περνά από την μασχάλη, τρυπά την θήλυ, του τρυπά τον καρπό και του κάνει και ένα επιπόλαιο θλαστικό τραύμα στον μηρό!!! Αυτή δεν ήταν σφαίρα αλλά μπάλα από φλιπερ!!

    Ο Αστυνομικός που ήταν στο αμάξι του Κεννεντυ, ακούει τον Κέννεντυ να λέει:΄΄ Θεέ μου, με χτύπησαν!΄΄. Αν όμως είχε χτυπηθεί στον λαιμό ήταν βεβαία η καταστροφή των φωνητικών του χορδών άρα και κατά συνέπεια ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, όπως και το ίδιο αν είχε ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΥΧΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!!! Σε εργαστηριακή εξέταση της βαλλιστικής & της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που διεξήγαγαν από κοινού, προκύπτει πως η γωνία κλίσης που είχε το παράθυρο σε σχέση με το αυτοκίνητο ήταν +20ο (μοίρες). Η μοιραία Καντιλακ ήταν σε κατηφορικό οδόστρωμα με κλίση –3ο (μοίρες). Είναι αδύνατο μια σφαίρα να μπει με κατηφορική κλίση, να βγει με κατακόρυφη και να χτυπήσει τον Κόννελυ αν δεν υπήρχε εξοστρακισμός από κόκαλο στο κρανίο του Κέννεντυ πράγμα που δεν έγινε ποτέ όπως λένε οι ιατροδικαστές μιας και η σφαίρα μπήκε κατέστρεψε ότι βρήκε στο πέρασμά της (το κρανίο και τον εγκέφαλο) και βρέθηκε εντός του αυτοκίνητου!!

    Από την άλλη τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όπλο που σκότωσε τον Κέννεντυ είναι μόνο σε ένα σημείο που το έπιασε ακόμα και άνευ όπλισης. Αντιθέτως τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στην σκανδάλη είναι κάποιου αλλού!!! Η αστυνομία αναφέρει πως το όπλο ήταν ένα ΜΑΟΥΖΕΡ Γερμανικής Κατασκευής διαμετρήματος 7,65mm. Αργότερα «ανακάλυψαν» πως ήταν Ιταλικό και διαμετρήματος 6,5mm, ρίχνοντας το φταίξιμο της λανθασμένης αναφοράς στον Βαουσμαν έναν αστυνομικό «ειδικό» στα όπλα!!! Η διαφορά είναι πως το ένα (ΜΑΟΥΖΕΡ) είχε προσθήκη τηλεσκοπικού φακού!! Μήπως ο Lee Harvey Oswald ήταν παιδί της CIA;

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ»
    • Ερλεν Ρομπερτς: Είχε επινοικιασει το σπίτι στο Lee Harvey Oswald. Δηλώνει ότι ο Οσβαλντ έφθασε σπίτι της στις 13:00 και έφυγε λίγο αργότερα όταν του κόρναρε ένα περιπολικό!! Χάνει την δουλειά της, δεν την ξαναπροσλαμβανουν ποτέ, πεθαίνει από καρδιακή προσβολή, αλλά δεν πραγματοποιούν νεκροψία!!
    • Χανκ Κιλλαμ (ο σπιτονοικοκύρης του Lee Harvey Oswald) όταν άρχισε η δική είπε στην γυναίκα του να πάει να τον συναντήσει στην Φλόριντα. Τελικά από κει περνούσε ο Joe Black (o Χάρος από την ταινία με τον Brad Pitt) όπου μια βιτρίνα έπεσε πάνω του και του έκοψε τον λαιμό (η επίσημη θέση της αστυνομίας).
    • Γουίλιαμ Ηανλεν που μετέφερε τον Οσβαλντ σπίτι του, μετά την δολοφονία του Κεννεντυ. Στην αναγνώριση είπε πως αυτός που έκανε τον φόνο και τον μετέφερε ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΣΒΑΛΝΤ!!! Είναι ο μοναδικός ταξιτζής που σκοτώθηκε σε τροχαίο από το 1937!!!
    • Τζιμ Καιθε δημοσιογράφος της HERALD DALLAS TIMES, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του με σπασμένο λαιμό, ενώ ετοίμαζε βιβλίο με το θάνατο του Κέννεντυ, γιατί πίστευε πως ήταν συνομωσία (άντε καλέ δεν το πιστεύω), ενώ μαζί την με την ψυχή του ‘’έφυγαν’’ και οι σημειώσεις του (ο δολοφόνος ήταν βιβλιοφάγος).
    • Τομ Χαουαρντ δικηγόρος του Τσακ Ραμπυ αλλά έπαθε έμφραγμα και δεν έγινε αυτοψία.
    • Ντομιγκο Μπεναβιντες, οδηγός φορτηγού ο αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΠΠΙΤ (που τον έφαγε και καλά ο Οσβαλντ την ώρα που πήγαινε να τον συλλάβει) υποστήριζε πως δεν ήταν ο Οσβαλντ ο φονιάς. Ο αδερφός του βρέθηκε με μια σφαίρα στο μέτωπο απλά γιατί είχε την ατυχία να μοιάζει στο αδελφό του Ντομιγκο, ενώ το σπίτι έγινε πεδίο βολής και σώθηκε εκ θαύματος.
    • Ντόροθυ Κιλκγκαλεν δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από τον Τσακ Ραμπυ και όπως έλεγε θα κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για την συνομωσία του αιώνα. Βρέθηκε νεκρή από βαρβιτουρικά χάπια.
    • Λη Μπάουερς ο σιδηροδρομικός υπάλληλος που είδε από τον δενδρόφυτο λόφο 2 άνδρες να πυροβολούν, πέθανε ενώ οδηγούσε καινούργιο αμάξι και το έριξε σε μια μάνδρα χωρίς να φρενάρει. Μάλλον καρδιακή προσβολή!!!

    Ο Lee Harvey Oswald ήταν κακός σκοπευτής (φαίνεται από το βιβλιάριο εκπαίδευσης στο σώμα των ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ) αλλά και από την απόπειρα δολοφονίας που έκανε ενάντια στον Διοικητή του που ήταν αντί-κομμουνιστής, και τον έτρεχε ακατάπαυστα λόγω ιδεολογίας (ο ΟΣΒΑΛΝΤ ήταν Κομουνιστής). Ο Οσβαλντ ήταν ένα άτομο αλλοπρόσαλλο, πάει στην Ρωσία για να μείνει παντρεύεται μια Ρωσίδα,αποκτά ένα παιδάκι, ξαναγυρίζει στην Αμερική το παίζει οπαδός του Fidel Castro. Το σίγουρο είναι πως ο Όσβαλντ δεν ήταν ο δολοφόνος!!!


    ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ J.F.Kennedy

    <div align=left><img src=http://www.myhoroscope.gr/articles/images/jf2.gif align=right hspace=2 vspace=2>Ο Κέννεντυ ήταν ένα άτομο το οποίο είχε απίστευτο όραμα. Ο χάρτης του όμως ΄΄έγραφε΄΄ πως αυτός ο άνθρωπος ήταν ο ΄΄εκλεκτός ΄΄ της Μοίρας. O Ωροσκόπος Ζυγός στις 20ο με μια ΄΄μεταφυσική΄΄ ανάλυση του Ωροσκοπίου του, βλέπει κάνεις πως η μοίρα τον επίλεξε για ένα ΄΄μοιραίο΄΄ ρόλο. Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε κρίσιμες μοίρες. Την ημέρα της δολοφονίας ο Πλούτωνας ήταν πάνω από το Texas (σημείωση πως ο Πλούτωνας ήταν κυβερνήτης του 2ου οίκου και η δολοφονία είχε οικονομικά κίνητρα έστω μη εμφανή σε εμάς τους κοινούς θνητούς) όπου μέσα από τον 11ο έκανε τετράγωνο με την Αφροδίτη του 8ου (θάνατος) και που δείχνει ότι κάτι ύποπτο υπήρχε εκείνη την περίοδο (ο Πλούτωνας στον 11ο έδειχνε τις ύποπτες φιλίες ή αλλιώς χορταροφιλιες), ο Κρόνος μέσα από τον 4ο σε τετράγωνο με τον Άρη του 7ου (συνεργασίες, αλλά και οι φανεροί εχθροί) που δείχνει ότι τον έφαγαν οι εχθροί του οι οποίοι ήταν ομοϊδεάτες (προσωπική άποψη μου μάλλον η CIA ), ενώ ο Ουρανός σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο του 11ου δηλαδή η απρόσμενη ανατροπή των ιδανικών. Παράλληλα χρησιμοποιώντας και τους Αραβικούς Κλήρους (που κατά την γνώμη μου είναι απίστευτο εργαλείο) ο Ουρανός σε Αντίθεση με τον Κλήρο του Κινδύνου (Part of Danger & Peril) ενώ η Αφροδίτη του 8ου αλλά και ο Άρης (το μέταλλο) μέσα από τον 3ο ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον Κλήρο του Θανάτου (Part of Death) δηλαδή ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!!!!!

    Ο Ουρανός στο Γενέθλιο θέμα (ΝATAL) κάνει τετράγωνο με τον Άρη (Άρης το μέταλλο δηλαδή το βλήμα, ο Ουρανός η έκρηξη δηλαδή η πυρίτιδα) ενώ η ακμή του 8ου είναι στο ζώδιο του Ταύρου και δείχνει πως θα χτυπιόταν στην περιοχή του Λαιμού (σημείο όπου εξουσιάζει ο ΤΑΥΡΟΣ, Άστρο-ιατρικά), ενώ το stellium (ή νεφέλωμα στα ελληνικά) μέσα στο ζώδιο του Ταύρου δείχνουν (κατά την γνώμη μου και δεν σας ζητώ και να την ασπαστείτε) τα άτομα που πήραν μέρος σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Όνομα:
    Τζένη
    Location
    αθήνα
    Posts
    50

    Re: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ J.F. Kennedy

    Οφείλω να ομολογήσω πως το άρθρο σου είναι ίσως ένα απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει! Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση οι λεπτομέρειες που ξέρεις και γράφεις για τη δολοφονία του Kennedy καθώς βέβαια και η αστολογική ανάλυση - ερμηνεία....
    Ελπίζω να ακολουθήσουν κι αλλα τέτοια άρθρα γιατί πραγματικά γράφεις πολύ ωραία! :clapping:
    Ενας συνειδητοποιημένος συμβιβασμός είναι καλύτερος από μια αναγκαστική υποχώρηση...Είναι μια έξυπνη τακτική που ενισχύει μια δυναμική επανατοποθέτηση.....

  3. #3
    Join Date
    May 2005
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    271

    Re: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ J.F. Kennedy

    Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλα αναλογα αλλα ...πιο καυτα

    σε ευχαριστω πολυ
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads