s
Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 57
  1. #1

    Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Είναι παλιά γνώση ότι τα ζώδια δεν διαμορφώνουν μονάχα ένα σημαντικό κομμάτι του εσωτερικού κόσμου των ανθρώπων αλλά και την εξωτερική τους εμφάνιση. Εξάλλου η ίδια η ονομασία των ζωδίων θεωρώ ότι οφείλεται όχι τόσο στους ουράνιους σχηματισμούς όσο στην ομοιότητα που φέρει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων με το αντίστοιχο ζώο του ηλιακού (ή και ωροσκοπικού) ζωδίου όπου ανήκουν. Βέβαια, στο σύγχρονο αυτί μάλλον ακούγεται φαιδρό το ότι πχ. ένας Λέων στο ζώδιο μπορεί όντως να φέρει κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά του ομώνυμου ζώου, του βασιλιά της ζούγκλας, όμως η μεθοδική παρατήρηση το επιβεβαιώνει περίτρανα!

    Η παρατήρηση των εξωτερικών χαρακτηριστικών των ζωδίων με έχει οδηγήσει σε κάποια γενικά συμπεράσματα λόγω της στατιστικής τους σημαντικότητας. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι κάθε ζώδιο σχετίζεται με πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά τα οποία συχνά είναι και αντικρουόμενα! Για παράδειγμα, ενώ πολλοί Ταύροι είναι υπέρβαροι ταυτόχρονα αρκετοί Ταύροι είναι υπερβολικά αδύνατοι! Το ζώδιο αυτό φημίζεται, επίσης, για το βαρύ φωνητικό του μέταλλο γιΆαυτό και στην αστρολογία της ιατρικής ο Ταύρος αντιστοιχεί στο λαιμό. Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι -τα παιδιά του Ερμή- συχνά είναι μικροκαμωμένοι αλλά μερικές φορές είναι υπερβολικά ψηλοί. Οι Λέοντες έχουν ξανθά μαλλιά, οι Κριοί έχουν μαγνητικό πρόσωπο (ο Κριός αντιστοιχεί στο κεφάλι), οι Τοξότες έχουν ευρεία χαρακτηριστικά (πλατύ μέτωπο, μακρύ πρόσωπο κοκ), οι Σκορπιοί έχουν έντονο, διαπεραστικό βλέμμα και μελαχρινά χαρακτηριστικά, οι Αιγόκεροι έχουν φαεινά μάτια και οι Ζυγοί έχουν αρμονικά χαρακτηριστικά και μελωδική φωνή. Αυτές είναι κάποιες γενικές τάσεις οι οποίες βέβαια δεν ισχύουν πάντα. Οι εξαιρέσεις είναι άπειρες διότι ο Ήλιος δεν είναι η μοναδική επιρροή στους ανθρώπους (πχ. ένας Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό ενδεχομένως να έχει κάποια «Σκορπίσια» εξωτερικά χαρακτηριστικά και όχι Λιονταρίσια). Αλλά και εκτός αυτού η αστρολογία δεν αρκεί από μόνη της να εξηγήσει την εξωτερική εμφάνιση η οποία διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από τη γονιδιακή προδιάθεση η οποία δεν είναι πάντα ορατή στον αστρολογική χάρτη.

    Με την ευκαιρία της Πανσέληνου στο Ζυγό θα αναλύσουμε λιγάκι το χαρακτηριστικό της μελωδικής φωνής που αποδίδεται στο Ζυγό. Μερικές από τις ωραιότερες φωνές του πενταγράμμου, ανεξαρτήτως μουσικού είδους, όπως ο John Lennon, ο Sting, ο Julio Iglesias, ο Lucianno Pavarotti, ο Giovanni Martinelli, αλλά και οι Έλληνες Γιώργος Νταλάρας, Νανά Μούσχουρη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, ¶λκηστις Πρωτοψάλτη και Σωκράτης Μάλαμας εκτός από σπουδαίοι τραγουδιστές έχουν το κοινό ότι ανήκουν στο ηλιακό ζώδιο του Ζυγού. Κάποιος μπορεί να το θεωρήσει σύμπτωση και να αντιτείνει ότι και σε άλλα ζώδια θα βρούμε πολλούς γνωστούς τραγουδιστές. Όντως, εάν ψάξουμε θα βρούμε πολλούς τραγουδιστές και στο ζώδιο του Λέοντα. Επίσης, θα βρούμε πολλούς τραγουδιστές και στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο φαίνεται να διαθέτει μία δυνατή, μπάσα και γήινα αισθησιακή φωνή (πχ. Eric Burdon), καθώς και στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη. Η ουσιώδης διαφορά, όμως, είναι ποιοτική και όχι ποσοτική. Οι Λέοντες τραγουδιστές για παράδειγμα διακρίνονται πιο συχνά για την προσωπικότητα, το δυναμισμό, την εκρηκτική σκηνική παρουσία, την εκφραστικότητα της φωνής και όχι τόσο για την ποιότητα φωνής τους καθαυτής (πχ. Μick Jagger, Madonna). Από την άλλη, όλοι οι διάσημοι Ζυγοί που αναφέραμε μπορεί να μην ανταποκρίνονται στο γούστο όλων, όμως -αντικειμενικά- διαθέτουν το ευγενέστερο φωνητικό μέταλλο, σπάνια λαρύγγια εξαιρετικής ποιότητας.

    Αν κάνουμε ένα μυστικό πέρασμα στον αρχαίο μύθο θα ανακαλύψουμε ότι το ζώδιο του Ζυγού έχει από τότε συνδεθεί με το φυσικό χάρισμα της μαγικής φωνής. Ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής μυθολογίας ουσιαστικά αποτελεί αστρολογικούς κώδικες. Οι αρχαίοι σοφοί είχαν εμβαθύνει πολύ στην αστρολογική παρατήρηση και γιΆαυτό δεν όρισαν τίποτα στην τύχη παρέχοντας μέσω των μύθων ολοκληρωμένες περιγραφές των ζωδίων και πλανητών. Οι αρχετυπικοί συμβολισμοί τους δεν βασίζονταν μονάχα σε αφηρημένες ιδέες αλλά σε μακραίωνες παρατηρήσεις των ανθρώπινων χαρακτηριστικών και του κόσμου! Για παράδειγμα οι 12 Θεοί του Ολύμπου αντιστοιχούν στα 12 ζώδια του ουρανού, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους 12 άθλους του Ηρακλή. Εκτός, όμως, από τους θεούς είναι και οι μεγάλοι ήρωες του μύθου που ταυτίζονται με τα ζώδια. Ο αρχετυπικός υπερήρωας που δάμασε την άγρια φύση, ο Ηρακλής, συμβολίζει το ζώδιο του Λέοντα. Η λεοντή ήταν το σύμβολό του, ο Όμηρος τον αποκαλεί «λεοντόκαρδο» στη λ 268, ένας εκ των Ομηρικών Ύμνων είναι εξΆολοκλήρου αφιερωμένος στο «Λεοντόκαρδο Ηρακλή», ενώ η αρχετυπική αθλητική του πορεία συμβολίζει το πέρασμα του Ήλιου (του κυβερνήτη του Λέοντα) από το ζωδιακό. Οι αχώριστοι Διόσκουροι, ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης, συμβολίζουν το διπολικό ζώδιο των Διδύμων (ο ένας ήταν θνητός και ο έτερος αθάνατος), ενώ ο τελευταίος ηλιακός ήρωας των θρησκειών, ο Χριστός, συμβολίζει τους Ιχθείς, το ζώδιο του μυστικισμού, της αγάπης και λυτρωτικής αυτοθυσίας (ο Ιησούς είχε για σύμβολο το ψάρι, επέλεξε κυρίως φτωχούς ψαράδες για μαθητές και αποκαλούνταν από τους πρώτους χριστιανούς «Ι.Χ.Θ.Υ.Σ», κωδικό όνομα που σήμαινε Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ).

    Ο γνωστότερος ήρωας που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ζυγού είναι ο Ορφέας. Ο περίφημος μουσικός ήξερε να παίζει εκπληκτική λύρα και σε συνδυασμό με τη θεϊκή του φωνή μπορούσε να μαγεύει ολόκληρη τη φύση. Τόση ήταν η μαγεία που εξέπεμπε το τραγούδι του ώστε ακόμα και τα αγριότερα ζώα όταν τον άκουγαν μαζεύονταν γύρω του και άκουγαν γαληνεμένα!! (Ο Ζυγός θεωρείται το ζώδιο της αρμονίας διότι εκπέμπει μία αρμονική ενέργεια, έλκεται από αυτή και, γενικώς, φαίνεται να γνωρίζει ενστικτωδώς τα μυστικά της αρμονίας και του συντονισμού). Ο Ορφέας ήταν φύση μειλίχια και ειρηνική γιΆαυτό και ήταν ο μόνος από τους Έλληνες ήρωες που δεν πολέμησε ποτέ. Συμμετείχε και στην Αργοναυτική εκστρατεία αλλά σε ρόλο ειρηνοποιού, για να λύνει τις έριδες των Αργοναυτών και να τους ηρεμεί με το τραγούδι του (ίσως λοιπόν δεν είναι τυχαίο που ο πιο γνωστός σύγχρονος «ειρηνοποιός», ο Γκάντι, ήταν Ζυγός!). Ο μεγάλος έρωτας του Ορφέα ήταν η Ευρυδίκη η οποία,όμως, βρήκε τραγικό τέλος από το δάγκωμα ενός φιδιού. Ο Ορφέας από τη στιγμή που έχασε το άλλο του μισό έπεσε σε κατάθλιψη και το τραγούδι του έγινε σκοτεινό και μελαγχολικό. Ύστερα από πολύ σκέψη πήρε τη μεγάλη απόφαση να κατέβει στον Κάτω Κόσμο για να ζητήσει πίσω την αγαπημένη του. Ο Πλούτων ήταν ανένδοτος, όμως όταν ο Ορφέας έπαιξε μουσική για να τον συγκινήσει εκείνος λύγισε και του επέτρεψε να πάρει πίσω την Ευρυδίκη με την προϋπόθεση να μην κοιτάξει πίσω να τη δει μέχρι να επιστρέψουν στη Γη. Ο Ορφέας δυστυχώς δεν άντεξε μέχρι τέλους διότι τη στιγμή που έβγαινε πάνω στη Γη και μην ακούγοντας τα βήματα της Ευρυδίκης γύρισε από ενστικτώδη ανασφάλεια να κοιτάξει και είδε το φάντασμα της αγαπημένης να πετάει πίσω στις σκιές...



    Πηγές

    «Αργοναυτικά», Απολλώνιου Ρόδιου
    «Οδύσσεια», Ομήρου
    «Ομηρικοί Ύμνοι»



    και λίγη μουσική....
    YouTube - Kima to Kima
    YouTube - Γιώργος Νταλάρας - Θα 'ρθω να σε βρω / Giorgos Ntalaras
    Dailymotion - The Police - Walking On The Moon, une vidΓ©o de ThePolice. the, police, walking, moon, jun

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Όνομα:
    Τονια
    Location
    Πολλές ζωές στη Λεμουρία
    Posts
    148

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Ευχαριστούμε και για το άρθρο και για την μουσική.

    Είμαι πάνω σε ένα πλοίο, το οποίο πλοίο είναι, σε πορεία είναι...όσο να πεις κουνιέται.
    Αν γράψω τίποτα παράξενο κρατείστε την ψυχραιμία σας...οι δραμαμίνες φταίνε.

    Το θέμα της επίδρασης των άστρων στην εξωτερική εμφάνιση είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

    Κατά την γνώμη μου εξετάζουμε; α) ωροσκόπο, κυβερνήτη ωροσκόπου
    β) πρώτος οίκος - τι κυκλοφορεί μέσα σε αυτόν
    γ) ζώδιο - κυβερνήτη ζωδίου Με αυτή τη σειρά...

    Ας δώσω μερικές νομίζω συνηθισμένες παρατηρήσεις.

    - Κριός σε ωροσκόπο, ή ¶ρης σε 1ο Οίκο δίνει ανδροπρεπή εμφάνιση και στις γυναίκες
    - Οι Ταύροι εκτός από ωραία φωνή με μια λίγο προσεγμένη Αφροδίτη είναι όμορφοι. Έχουν δυνατο λαιμό επίσης, πως να το πω ....δεν έχουν μπούστο κύκνου.
    - Οι δίδυμοι 'οείναι λεπτοί και έχουν νεανική εμφάνιση. Ακατάσχετη πολυλολογία, ασχέτως πολυγνωσίας. Πολλές φορές έχουν λίγο βραχνή φωνή. Το βλέμμα τους σαρρώνει τον χώρο. Νομίζω πως εκεί ακριβώς το καταλαβαίνεις το δίδυμο....
    - Καρκίνοι με ωροσκόπο καρκίνο; αποκλείεται να μην είναι όμορφοι, σε βαθμό κακουργήματος, με λακάκι στο πηγούνι ή στις άκρες του στόματος.
    - Οι λέοντες έχουν χαίτη, επίσης χοντρο λαιμό και κάθονται σε κεντρικά τραπέζια ή πρώτο τραπέζι πίστα.
    - Ποτέ μου δεν κατάφερα να αναγνωρίσω έναν παρθένο -σε βασικά αστρολογικά- χαρακτηριστικά από την εμφανισή του.
    - Μερικοί Πλουτώνιοι ξεχωρίζουν ακόμα και σε πλοίο με 2500 νοματαίους. Φορούν συνήθως μαύρα και εκτός απο τα διάσημα βλέματα που φονεύουν σφίγγουν τα χείλη.
    - Δεν θα πω τίποτα για τους ζυγους. Συνήθως τους αντιλαμβάνομαι από τον τρόπο που στρίβουν σε έναν καυγά, σε μια δύσκολη ώρα. Είναι κομψοί
    - Οι Αιγόκεροι είναι οστεόδους κατασκευής, πολλές φορές όμορφοι αλλά απο μια ηλικία και έπειτα έχουν αθροιτικά.
    - Οι τοξότες έχουν δυνατά πόδια και συχνά φαρδιές πλάτες και λεκάνη.
    - τα μάτια των υδροχόων είναι σαν ένα κομμάτι απο το σύμπαν. Βλέπεις άστρα. δεν λέω ότι έχουν γαλανά μάτια, αλλά ότι υπάρχει κάτι που δεν είναι γήινο στο βλέμα τους. Συχνά κοιτάζουν ψηλά, είναι λεπτοί και "μακρυοι", μακριά άκρα μακρόστενο κεφάλι...


    Η σύνοδος ωροσκόπου και Νότιου Δεσμού τονίζει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά στην υπερβολη
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

    Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

  3. #3

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Ώστε κουνάει το καράβι ε? Συμφωνώ ότι αν ένας πλανήτης είναι κοντά στον ωροσκόπο πιθανόν να διαμορφώνει και την εξωτερική του εμφάνιση. Ξέρω πχ. άτομο που έχει τον Ερμή ακριβώς πάνω στο AC και το πρόσωπο και η εμφάνισή του είναι αυτό που θα λέγαμε "Ερμαϊκά", δηλαδή αδύνατη, νεανική, νευρώδης και ευκίνητη. Αλλά στο υπόλοιπο του 1ου Οίκου δεν νομίζω να είναι και τόσο σημαντικό. Δηλαδή αν έχεις έναν πλανήτη στα μέσα ή τέλη του 1ου σπιτιού δεν νομίζω να επηρεάζει ιδιαίτερα την εξωτερική εμφάνιση.

  4. #4

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ κάποια πράγματα... σύμφωνα πάντα με παρατηρήσεις μου...:embarrest
    -οι ΠΑΡΘΕΝΟΙ είναι πάντα εκνευριστικά λεπτολόγοι και τελειομανείς...!!! τα ψειρίζουν όλα στο μέγιστο βαθμό! φαίνεται από τον τρόπο που κινούνται, που μιλάνε, πώς κρατάνε τα πράγματά τους, πώς κανονίζουν τις υποθέσεις τους (για να κανονίσουν π.χ.ένα ραντεβού -οποιοδήποτε- θα επαναλάβουν εκατό φορές την ώρα για να σιγουρευτούν. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη) κτλ. κτλ...
    -οι ΚΡΙΟΙ επίσης είναι τελειομανείς (δεν ξέρω από πού απορρέει αυτό) και, πολλές φορές, φοβούνται να ξεκινήσουν πράγματα γιατί νομίζουν πως δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα!!!... (αυτό το φόβο όμως δεν τον έχουν οι παρθένοι!!!)
    Φυσικά είναι και πολύ νευρικοί και αγχώδεις. Περπατούν γρήγορα. Πάντα βιάζονται και δεν διαθέτουν διόλου υπομονή! Και, τέλος, πάντα έχουν πονοκέφαλο!!!!!!!!!!!!!
    -Οι ΥΔΡΟΧΟΟΙ (και οι ΖΥΓΟΙ θα έλεγα) νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Είναι, κατά τη γνώμη μου, οι "φιλόσοφοι" του ζωδιακού.
    -Οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ κι οι ΙΧΘΕΙΣ είναι φοβερά ενορατικοί, διαισθητικοί και προφητικοί!!! όλοι !!! ό,τι βλέπουν στο όνειρό τους, γίνεται... ή αν είσαι δίπλα τους (την έχω πάθει πολλές φορές) ξέρουν -ή καλύτερα- νιώθουν τί σκέφτεσαι και τί νιώθεις! έχω χίλιες-δυο αποδείξεις για αυτό...!!!
    -Οι ΛΕΟΝΤΕΣ, τρομερά περίφανοι, δεν αναγνωρίζουν και δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους...

    Δέν είναι βέβαια απόλυτα όλα όσα γράφω... Είμαι ανοιχτή σε κάθε συζήτηση και θα ήθελα να ακούσω και μια διαφορετική άποψη!:bigsmile:
    Αναστασία
    Πέτραν κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    Εκεί που είσαι ήμουνα...
    Posts
    66

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Αγαπητή annakriari,

    αν και Αιγόκερως, νιώθω σε αρκετές περιπτώσεις περισσότερο Κριός (έχω τον ωροσκόπο μου στην 2η μοίρα του Κριού), οποτε νομίζω ότι μπορώ να προτείνω κάτι σχετικά με την τελειομανία που λες. Είναι απλό: θέλουμε να είμαστε σε όλα οι πρώτοι, οι καλύτεροι, να μην υπάρχει άλλος σαν εμάς:nuts:
    Χμμμ...και τώρα που το σκέφτομαι και οι Αιγόκεροι δεν πάνε πίσω...τουλάχιστον έχουν περισσότερη υπομονή! Πωπω... δεν γλιτώνω από πουθενά!!!

  6. #6
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Καλησπερα, καποιες επιπροσθετες πληροφοριες. οσοι εχουν ωροσκοπο-ζωδιο Κριο συνηθως ειναι ανοιχτοχρωμοι με ροζ μαγουλακι που μπορει να χρειαζεται κ αφαιμαξη,οι Ταυροι εχουν επιπλεον βαρος με βημα αργο κ σταθερο,( παρεμπιπτοντος οι πιο παραφωνοι ανθρωποι που εχω γνωρισει ειναι Ταυροι) οι Διδυμοι αεικινητοι, λεπτοι, σκουροχρωμοι κ νεανικοι, οι Καρκινοι στρογγυλοπροσωποι με μαγουλάκια κ κοιλιτσα ενω φημιζονται για την γλυκα τους,οι Λεοντες ανοιχτοχρωμοι με ροδοκοκκινη επιδερμιδα σε σημειο να νομιζεις οτι εχουν παντα πιεση,οι Παρθενοι συνηθως ειναι ευγενικοι με χαμηλο βλεμμα, λεπτοι με καστανες ανοιχτες αποχρωσεις με σχετικα λεπτη σιλουετα,οι Ζυγοι λεγεται οτι ειναι ανοιχτοχρωμοι με γαλανα ματια αν κ οι περισσοτεροι που εχω δει εγω δεν θα ελεγα οτι ειναι ετσι αλλα κοινο χαρακτηριστικο τους ειναι η σικατη εμφανιση.
    Οι Σκορπιοι συνηθως ειναι σκουροχρωμοι με εντονα σμιχτα φρυδια κ βλεμμα τοσο μαγνητικο που σε καθηλωνει, οι Τοξοτες συνηθως ειναι χαμογελαστοι με επιπλεον κιλακια στην περιφερεια κ τους μηρους σε αντιθεση με τους Αιγοκερους που συνηθως εξεχουν αρκετα τα γονατακια τους κ ειναι ψιλολιγνοι με ευαισθητο δερμα κ δοντια ενω τις περισσοτερες φορες θα τους δειτε μαυροντυμενους
    Οι Υδροχοοι ιδιατερα τραβηχτικοι κ ομορφοι,με αρκετα γυαλιστερα ματια,που λαμπουν κ μονο σκεπτομενοι την εγκεφαλικοτητα τους που συνηθως προερχεται απ την λογικη του παραλογου ενω οι Ιχθυες εχουν τοσο απλανες βλεμμα( το λεγομενο αγελαδινο) που καλο ειναι οταν τους απευθυνετε τον λογο να ειστε σιγουροι οτι το εχουν καταλαβει.
    Απο εκει κ περα νομιζω πως παιζουν σημαντικο ρολο οι μοιρες που βρισκονται ο Ωροσκοπος κ ο Ηλιος,σε ποιο δεκανο, σε ποιο δωδεκατημοριο κτλ.



    Υγ. -οι ΚΡΙΟΙ επίσης είναι τελειομανείς (δεν ξέρω από πού απορρέει αυτό) και, πολλές φορές, φοβούνται να ξεκινήσουν πράγματα γιατί νομίζουν πως δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα!!!...


    Οι Κριοι δεν ειναι τελειομανεις κ σπανια θα φοβηθουν ωστε να μπλοκαριστουν κ να μην κανουν ξεκινηματα,αντιθετως ενα απ τα μεγαλυτερα ελαττωματα τους ειναι οτι παντα ξεκινουν πραγματα κ στην πορεια αφηνουν τους αλλους να τα ολοκληρωσουν γιατι αυτοι εναι καπου αλλου κ ξεκινουν κατι αλλο, οσο για την τελειομανια, πραγματι στα ματια καποιων φαινονται τελειομανεις αλλα αυτο εχει να κανει περισσοτερο με την πρωτια κ τον εγωισμο τους.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2008
    Όνομα:
    vana
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    34

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    χμμμ και δεν ήθελα να βάλω τη φωτογραφία μου...

  8. #8
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Φωτεινή
    Location
    thessaloniki
    Posts
    3,068

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Aν και έχει ξανασυζητηθεί το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης, να δηλώσω ακόμα μια φορά την αποψή μου, ότι τα γενικά χαρακτηριστικά που αποδίδονται στα ζώδια δεν έχουν απολυτη εφαρμογή στην εξωτερική εμφάνιση κάποιου, καθώς πρέπει να εξεταστεί και η θέση-οψεις του κυβερνήτη του ωροσκόπου, οι όψεις του Ήλιου επίσης όπως εχω παρατηρήσει και σίγουρα επηρεάζει και το εάν έχουμε πλανητη κοντά στον ωροσκόπο.

    Με αυτή την έννοια και μια και οι παράγοντες που πρέπει να εξετάσουμε είναι πολλοί, νομίζω δεν μπορούμε να γενικεύσουμε και να πούμε ότι όλοι όσοι έχουν για παράδειγμα ωροσκόπο Λέοντα έχουν την άλφα εμφάνιση.

    Προσωπικά, το μόνο χαρακτηριστικό που θεωρώ ας πούμε εμφανές σε ανθρώπους με ωροσκόπο σε σταθερό ζώδιο και ειδικά στο δίπολο Ταύρου -Σκορπιού, είναι ο χαρακτηριστικός...σβέρκος και τα επίσης χαρακτηριστικά σταθερά πόδια που ΔΕΝ μετακινούνται με τίποτα αν δεν το θελήσουν.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

    Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

    'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

  9. #9

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    roadrunner φυσικά και δεν έχουν απόλυτη εφαρμογή, κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο, απλά αναφέρουμε κάποιες γενικές τάσεις. Συμφωνώ ότι παίζουν ρόλο και οι πλανήτες που συνοδεύουν Ήλιο και Ωροσκόπο καθώς και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου.

    Έρση έχεις απόλυτο δίκιο για το ροδοκόκκινο χρώμα Κριών και Λιονταριών. Τι πράγμα είναι αυτό? Τι χρώμα και τι ζωτικότητα είναι αυτή...ζωή να έχουν οι άτιμοι?? άσε που οι περισσότεροι Λέοντες που ξέρω κοιμούνται μόνο 3-4 ώρες τη μέρα, τους είναι υπεραρκετές...σε αντίθεση με τους Ιχθείς που ξέρω που του δίνουν και καταλαβαίνει στον ύπνο...

  10. #10
    Join Date
    Dec 2004
    Όνομα:
    Σοφία
    Posts
    342

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Καλησπέρααα!

    Είναι αυτό που λέμε ότι καμιά φορά μερικά πράγματα είναι όπως τα βλέπει ο καθένας..

    Ανοιχτόχρωμα τα λιοντάρια???:weird:
    Τι να σας πω βρε παιδιά..όσα έχω γνωρίσει στη ζωή μου, με εξαίρεση μια κοπέλα μόνο, είναι μελαχρινά μα και καραμελαχρινά θα λεγα με χοντρά μαύρα φρύδια, πυκνό σκούρο μαλλί συνήθως (το μαλλί είναι στάνταρ), γεροδεμένα άτομα, με ωραία κορμοστασιά! Και μάλιστα οι 3 περιπτώσεις εξ αυτών Λέων με ωροσκόπο Λέων! Μάλλον επειδή έχουν κυβερνήτη τον ήλιο είναι μελαχρινοί για να προστατεύονται...έτσι λέω εγώω..:toung:

    Και οι Σκορπιοί προσεγγίζουν κάποιες φορές στο πιο πάνω προφίλ, μόνο που αυτοί ξεχωρίζουν απο το βλέμμα!! Είναι το μοναδικό ζώδιο που ξεχωρίζω πάντα μα πάαντα όμως!

    Οι Παρθένοι όπως είπε και η Τόνια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..παλιά δεν μπορούσα να τους καταλάβω με τίποτα! όχι ότι σήμερα τα καταφέρνω καλάαα..δεν θα λεγα ότι τους αντιπροσωπεύει κάποιο συγκεκριμένο και καραμπινάτο χαρακτηριστικό, όπως συνηθίζεται να ακολουθεί άτυπα τα υπόλοιπα ζώδια..αλλά έχουν ένα ιδιαίτερο χιούμορ όσοι γνωρίζω εκτός απο την αναλυτικότητά τους.

    Οι Ιχθείς όσο να ναι ξεχωρίζουν κάπως απο το βλέμμα. Αλλά και πάλι είναι ζώδιο που μπερδεύει..Εμμ τόσα είδη είμαστε! Τι να πρωτοπείς! Ξεκινάς απο ζαργάνα βελονίδα, λαυράκι και φτάνεις μέχρι φάλαινα! Και άντε στον βυθό τα ξεχωρίζεις..στη στεριά πως ντε?
    Ναι ένα απλανές το έχουμε αλλά περισσότερο ψιλοφευγάτο θα το χαρακτήριζα..

    Το περισσότερο απλανές βλεμματάκι το απονέμω στους αγαπητούς ζυγούς, οι οποίοι μια έντονη ομορφάδα οο ναι την έχουν οι περισσότεροι και το πρόσωπό τους βγάζει μια απίστευτη ηρεμία !

    Μάλλον δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο ωροσκόπο έχω να πω...και παίζουν ρόλο και οι όψεις που κάνει ο κύριος Asc προφανώς!
    Να πούμε για 1-2 χαρακτηριστικά ναι σε κάποια ζώδια αλλά να είμαστε σίγουροι δύσκολο!

    Πάντως η όλη διαδικασία παρατήρησης και ψαξίματος έχει τον χαβαλέ της δε λέω!:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

 

 
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads