s
Οι ξελογιάστρες φίλες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 55
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ

Οι ξελογιάστρες φίλες

Η φιλία είναι ένας ιερός δεσμός ο οποίος δημιουργείται από ανθρώπους που έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους. Όμως πολλές φορές δημιουργείται και μια "ασυνείδητη"’ κόντρα μεταξύ τους, ιδίως όταν η μια έχει τα πάντα ( π.χ τους πιο όμορφους άνδρες να την ποθούν) και η άλλη τίποτα. Εκεί είναι που ξυπνά το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και η φίλη κοιτάζει να σας αρπάξει τον άνδρα. Τελικά μήπως πρέπει να πάρετε τα ,μέτρα σας?
    Πες μου το ζώδιο της φίλης σου να σου πω τι είναι !!!!

ΚΡΙΟΣ: Είναι από τις φίλες που γίνονται θυσία για την φίλη τους . Τόσο θυσία που επιχειρούν να δοκιμάσουν τον φίλο της φίλης τους . Άτομα με περίεργη ψυχολογία ιδίως στα ερωτικά θέματα μιας και αναζητούν την "ερωτική αποκλειστικότητα" από πολλούς. Χρειάζονται προσοχή μιας και για αυτές ισχύει ο νόμος της ζούγκλας. Αποφύγετε να εκθειάζεται τις ερωτικές επιδόσεις του συντρόφου σας ( στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί !!!).

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι και από τις φίλες που θα σας έκαναν τέτοιο κακό. Όχι όμως γιατί σκέφτονται εσάς για το τι θα πάθετε ή για το τι θα πει ο κόσμος αλλά γιατί έχοντας μέσα τους έντονο το κτητικό στοιχείο θα αρρώσταιναν μόνο και μόνο στην ιδέα του ότι μοιράζονται με άλλη ( έστω και αν είστε εσείς ) κάποιον σύντροφο. Όμως για να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον κίνδυνο αποφεύγετε να μιλάτε για την οικονομική επιφάνεια του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χάρις στο μοναδικό χαρακτηριστικό της απόκρυψης συναισθημάτων μπορεί η επιστήθια φίλη σας να μεταμορφωθεί σε Ιούδα που φιλούσε υπέροχα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και αιφνιδιάζει εύκολα ενώ δεν διστάζει να πει στον καλό σας αποκυήματα της φαντασίας της για το ποιον σας . Αποφύγετε να μιλάτε για προσωπικά σας γιατί όπως λέει και ο λαός … φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχοντας βιωματική εμπειρία στον πόνο στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά δύσκολα να σας την κάνουν εκτός και αν πέσετε στην περίπτωση. Είναι καλά άτομα αν και πολλές φορές προσπαθούν να σας τα φτιάξουν με κάποιον που ενδεχομένως τον θεωρούν καλό παιδί. Το μειονέκτημα τους είναι πως τους αρέσει να κανακεύουν την φίλη τους και ότι έχουν μεγάλες ψυχολογικές μεταλλαγές.

ΛΕΩΝ: Εδώ έχουμε τα άτομα που θεωρούν πως όλα τους ανήκουν . Είναι από τις φίλες οι οποίες χάρις στην υπεροψία τους μπορεί να σας πουν ΄΄ …ΕΛΑ μωρέ με τον χάλια τι του βρίσκεις ???’’ και μετά από τρεις ώρες να τους πετύχετε σε τρυφερό τετ α τετ . Ίδιος αν ο ερωτικός σας σύντροφος είναι από αυτούς που ντύνονται χλιδατα και με αρώματα και με ακριβά ρολόγια και τέτοια, τότε προσέξτε γιατί η λιονταρίνα καραδοκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εδώ η φιλενάδα σας θα σας πει τόσα πολλά για τον καλό σας ότι έχει αυτό το κακό , κάθετε έτσι στραβά , είναι αμόρφωτος και τέτοια που ενδεχομένως να τον ΄΄ στείλετε ΄΄ μόνη σας . Όλα αυτά όμως δεν τα κάνει εκ του πονηρού αλλά η υπέρ – αναλυτική ικανότητα της την κάνει κάτι σαν τον Μουρατιδη του ζωδιακού. Δεν θα σας κάνει μπαμπεσιά εκτός και αν είναι τρομερά μορφωμένος και του κλείσει κανένα ΄΄ πρόστυχο ΄΄ ραντεβού σε κανένα τρομερό …(μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό ) βιβλιοπωλείο.

ΖΥΓΟΣ: Είναι από τις έντιμες φίλες όμως η γοητεία η οποία βγάζουν ίσως στείλουν τον καλό σας προς αυτές. Αρκετά καλές και σοβαρές θα προσπαθήσουν να σας σταθούν σε μια δύσκολη στιγμή. Όμως θα πρέπει να ξέρετε πως είναι από τα άτομα που αν εσείς αναζητήσετε κάτι άλλο ερωτικά αυτές θα κάνουν τότε κίνηση σε εκείνον , εάν και εφόσον τον θεωρούν ιδανικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχθρός προ των πυλών. Η φίλη για την οποία δεν πρέπει να βάζετε και το χέρι σας στην φωτιά ( γιατί θα καείτε ολοσχερώς). Δυστυχώς όμως την καταλαβαίνετε μετά την καταστροφή . Το παίζει σκληρή , φιλική με εσάς , θα την ακούσετε να κάνει κήρυγμα για αυτές τις ανήθικες που τρώνε τον καλό της φίλης τους. Εάν δείτε τέτοια συμπτώματα τότε μάλλον έχει βάλει στο μάτι το αγόρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι χαρακτηριστικό πως η φιλενάδα σας είναι η εξομολογήτρια σας και ξέρει όλα σας τα μυστικά. Η Τοξοτινες έχοντας μια ιδιαίτερη φιλοσοφία μπορούν να σας κάνουν να αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε κατάσταση εκτός όμως από την προδοσία τους ( όταν γίνει και εάν γίνει). Εάν όμως βάλλουν στόχο τον ΄΄ δικό σας΄΄ θα φροντίσουν να έχει γίνει πρώην σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι πιστές φιλενάδες πλην όμως γκρινιάρες φροντίζουν να σας κάνουν να νιώθετε άνετα και συνάμα να σας σκληρύνουν μιας και η φιλοσοφία τους όπως την αντιλαμβάνονται τους υπαγορεύει πως ο οίκτος είναι για τους αδύναμους. Εάν όμως σας την κάνουν αυτομάτως θα είσαστε ορκισμένες αντίπαλες με ανυπολόγιστες συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εδώ αν σας την κάνουν θα σας την κάνουν με τέτοια μαεστρία που θα αναρωτιέστε πως την πατήσατε. Ιδανικές για φίλες αλλά στα ερωτικά θέματα είναι λιγάκι απάτες. Δεν θα σας πουν ποτέ στα ίσα ότι θέλουν κάτι ενώ το μάτι τους γυαλίζει . Προσέξτε γιατί πολλές φορές διαστρεβλώνουν την αλήθεια και τα λόγια.

ΙΧΘΕΙΣ: Οι πλέον ακίνδυνες γιατί δεν τους αρέσει να μπαίνουν σε τέτοιες καταστάσεις . Σαν φίλες χαλιούνται άσχημα όταν σας βλέπουν να είστε στεναχωρημένες ενώ δεν διστάζουν να κάνουν τον Κοφι Αναν προκειμένου να τα βρείτε μεταξύ σας. Εάν σας την κάνουν τότε ίσως μεταξύ τους υπάρχει κάποιο μεταφυσικό φαινόμενο.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την κατανόηση της Αστρολογίας από τα μέλη τα οποία βρίσκονται σε εμβρυϊκά επίπεδα γνώσης της Αστρολογίας θα παραθέσουμε μια σειρά άρθρων που είναι πιο φιλικά και κατανοητά στον κάθε αρχάριο σπουδαστή της Αστρολογίας.
    Προσωπικά δεν υιοθετώ πλήρως τις παρούσες θέσεις μιας και είναι στο πλαίσιο μιας γενικότερης θεώρησης και όχι της εκτενούς μελέτης ενός προσωπικού χάρτη.
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

Re: Οι ξελογιάστρες φίλες

Μπράβο κε Αντωνίου!!! Μέσα στο μυαλό μας είστε τελικά! Μας βοηθάτε πολύ με αυτό το άρθρο και νομίζω ότι είναι και έγκυρο/αξιόπιστο κρίνοντας από τον εαυτό μου. Παρόλο που δεν το έχω κάνει ποτέ ως τώρα (να πάρω ξένο άντρα), αν το έκανα πιστεύω ότι έτσι ακριβώς όπως περιγράφεται στο ζώδιο μου θα το έκανα. Είμαστε τρομερές εμείς οι γυναίκες τελικά! Να τολμήσω να προτείνω και ένα αντίστοιχο άρθρο για τους άντρες φίλους; Οι άντρες κάνουν πιο αληθινές και μακρόχρονες φιλίες βέβαια αλλά θα είχε ενδιαφέρον να ξέρουμε πως θα λειτουργούσαν σε μια παρόμοια περίπτωση

Όνομα:
    Αντωνία

Εγώ πάλι , γέλασα πολύ.

Καλύτερα να κάνετε συνδιασμό ζωδίου και ωροσκόπου για καλύτερα αποτελέσματα...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Θα συμφωνήσω μερικώς με την sagimoon....
    Αυτή η ανάλυση στέκει περισσότερα στους "κατώτερους" τύπους των ζωδίων...
    (by the way δεν καραδοκώ τον χλιδάτο τύπο )

Όνομα:
    Φωτεινή

Το αρθρο ειναι απλο, κατανοητο και αρκετα ενδιαφερον !
    Ταυτοχρονα με εβαλε και εμενα σε σκεψεις κοριτσια.
    Καταληγω στο οτι ολοι εχουμε κατι και απ΄τα 12 ζωδια!Εγω θα ελεγα να δινουμε βαση και στο σεληνιακο ζωδιο,αφου δειχνει τα συναισθηματικο μας κοσμο!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    ΑΚΗΣ

Quote Originally Posted by Marilam
    Θα συμφωνήσω μερικώς με την sagimoon....
    Αυτή η ανάλυση στέκει περισσότερα στους "κατώτερους" τύπους των ζωδίων...
    (by the way δεν καραδοκώ τον χλιδάτο τύπο )
    Αληθεια εσυ ποιους θεωρεις ''ανωτερους'' τυπους ζωδιων??? Και απο ποια ακτινα και ανω?

Ακης Αντωνιου
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

Όνομα:
    Παρασκευή

Ως Υδροχοίνα που είμαι, αν και δεν με τιμάει καθόλου θα το παραδεχτώ, ισχυεί οτι "αν την κάνουμε την κάνουμε με μαεστρία"

Raingirl
    Η ελπίδα είναι ένα όνειρο που ξυπνά. (Αριστοτέλης)

'Ακη εννοούσα τους "μη εξελιγμένους" τύπους. Αυτούς που εκφράζουν περισσότερο τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου και όχι τα θετικά...κυρίως για το δικό μου ζώδιο :emb
    Φιλικά

Ππολύ καλό το άρθρο. κι αν και πολύ γενικό έχει μια σοβαρή βάση αλήθειας

Τα γραφόμενα του Κου Αντωνίου έστω και γενικευμένα με βρίσκουν σύμφωνη.Ως Τοξοτίνα και ως χαρακτήρας δεν προδίδω έυκολα όντως.
    Αλλα παρόλα αυτά έχασα μια κολλητή φίλη Δίδδυμη που χωρίς να μου έχει πει ποτέ τυχόν προβλημά της με μένα μίλησε στο τότε αγόρι μου που τον γνώριζα τότε μόλις ένα μήνα.Εντελώς ξεκάρφωτα.Δεν νομίζω να το έκανε απο κακία αλλα εγώ σίγουρα έχασα την εμπιστοσύνη μου σε εκείνη.

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)