s
Ωροσκόπος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Ωροσκόπος

Καλημέρα!!Μόλις σήμερα έγινα μέλος και θα ήθελα παρακαλώ να μάθω για τον ωροσκόπο μου.Γεννήθηκα 04-01-1987 ξημερώματα Κυριακης 02:15΄.Στα Γιαννιτσά κ αν και μεγάλωσα Θεσσαλονίκη τώρα μένω Πειραιά!Μπέρδεμα ε?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: Ωροσκόπος

Quote Originally Posted by kyriaki! View Post
    Καλημέρα!!Μόλις σήμερα έγινα μέλος και θα ήθελα παρακαλώ να μάθω για τον ωροσκόπο μου.Γεννήθηκα 04-01-1987 ξημερώματα Κυριακης 02:15΄.Στα Γιαννιτσά κ αν και μεγάλωσα Θεσσαλονίκη τώρα μένω Πειραιά!Μπέρδεμα ε?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
    :welcome:

Γεια σας,

Ονομαζομαι Xρίστα και εχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 24/08/1977 στις 14,00 ..θα μπορούσατε να μου πείτε τον ωροσκόπο μου???

Γειά σου Χρίστα....

γιατί δεν πας στην επιλογή Δωρεάν Ωροσκόπιο...και εν συνεχεία στους χάρτες...να βάλεις τα στοιχεία σου και θα δεις ότι δε θα βρεις μόνο τον ωροσκόπο σου αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια...
    αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε...

Quote Originally Posted by christa_l2007 View Post
    Γεια σας,

Ονομαζομαι Xρίστα και εχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 24/08/1977 στις 14,00 ..θα μπορούσατε να μου πείτε τον ωροσκόπο μου???

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)