s
Ήλιος και Δεσμοί της Σελήνης σε όψη.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Ήλιος και Δεσμοί της Σελήνης σε όψη.

Καλημερα,
    οταν ο trans Ηλιος κανει συνοδο με γενεθλιο Β.Δεσμο και αντιστοιχα αντιθεση με Ν.Δεσμο αυτο λεει κατι??? φερνει κατι??ή γενικα οταν οι trans πλανητες κανουν οψεις με τους γενεθλιους δεσμους!
    Ευχαριστω.

Re: Ήλιος και Δεσμοί της Σελήνης σε όψη.

Quote Originally Posted by nilia View Post
    Καλημερα,
    οταν ο trans Ηλιος κανει συνοδο με γενεθλιο Β.Δεσμο και αντιστοιχα αντιθεση με Ν.Δεσμο αυτο λεει κατι??? φερνει κατι??ή γενικα οταν οι trans πλανητες κανουν οψεις με τους γενεθλιους δεσμους!
    Ευχαριστω.
    Καλησπερα,
    παρομοια και η δικη μου απορια: σεληνη, ηλιος συνοδος κανουν τετραγωνο με τον βορειο και τον νοτιο δεσμο.

Σιγουρα κατι απο παρελθον??
    παντως οτι και να ειναι στα ξαφνικα χθες συναντησα μια συμμαθητρια απο το δημοτικο και σημερα καποιον παλι απο τα παιδικα μου χρονια. Απλως γνωστοι, τιποτε το ιδιαιτερο.

Quote Originally Posted by nilia View Post
    Καλημερα,
    Ευχαριστω.
    Αυτές οι εποχές δίνουν την ευκαιρία στο άτομο να "βιώσει" τα του βόρειου δεσμού του. Πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στο ζώδιο που βρίσκεται ο βόρειος δεσμός Σελήνης. Οι σκληρές γωνίες του βόρειου δεσμού προκαλούν εμπόδια να ζήσει κανείς τον βόρειο δεσμό του (τις επιταγές του ζωδίου του). Την φάση που ο βόρειος δεσμός κάνει σύνοδο με 'Ηλιο γενικά εμφανίζονται ευκαιρίες αναγνώρισης και το άτομο πλησιάζει κυρίως άντρες ποιυ έχουν χαρακτηριστικά ή ιδιότητες Λέοντα, π.χ κάποιο ηγετικό πρόσωπο αλλά και κάποιο πρόσωπο αναγνωρισμένο κοινωνικά ή δημιουργικό. Θεωρείται ευνοική εποχή λόγω υποστηρικτικών επαφών με άτομα εξουσίας ή κύρους.

edit : και συγνώμη, έκανα ένα λάθος, έγραψες για σύνοδο από διελ. 'Ηλιο σε β.δ. (τα παραπάνω που έγραψα αφορουν κυρίως σε σύνοδο διελαύνοντος βορείου δεσμού με γενέθλιο 'Ηλιο). Το ανάποδο, όταν δηλ.ο 'Ηλιος έρχεται σε σύνοδο με βόρειο δεσμό γενέθλιου, συχνά δίνει και αναγνώριση μέσα σε ομάδα.

καλησπέρα

να ρωτήσω κάτι ? όταν ο τρανς βδ κάνει τετράγωνο με γενέθλιο ερμή, σελήνη, αφροδίτη, κρόνο είναι πολύ άσχημα τα πράγματα? γιατί τουλάχιστον εγώ βιώνω κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή!!

Όνομα:
    Μαρία

Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τους Δεσμούς της Σελήνης αλλά γνωρίζω ότι οι διελεύσεις τους αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις, εφόσον και οι ίδιοι οι Δεσμοί της Σελήνης εκφράζουν τη σχέση Ήλιου-Σελήνης. Κατά συνέπεια, οι διελεύσεις τους αφορούν πρόσωπα που εμφανίζονται στη ζωή σου, όχι απαραίτητα καινούργια πρόσωπα, απλώς οι όψεις τετραγώνου στις διελεύσεις εκφράζουν καταστάσεις στις οποίες νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο, ότι τα νήματα τα κινεί κάποιος άλλος, γι' αυτό και αισθανόμαστε περίεργα. Δοκίμασε να χαλαρώσεις και να αφεθείς για να δεις πού σε οδηγεί αυτό που περνάς αυτήν την περίοδο.
    :bigsmile:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

σε ευχαριστω για την απάντηση. πραγματικά έτσι νιώθω τον τελευταίο καιρό. τώρα το πόσο μπορώ να χαλαρώσω είναι άλλο θέμα.

Γειά χαρά!

Δηλαδή σύνοδος βόρειου Δεσμού με Ήλιο στον Ταύρο και 8ο οίκο πως ερμηνεύεται?

ξέχασα να συμπληρώσω ότι η σύνοδος αφορά στο γενέθλιο χάρτη, όχι σε διελεύσεις...

Για σασ !!! Και εγω αυτο το διαστημα εχω το διελαυον Β.Δ. σε συνοδο με την γεν. Σεληνη στον 4-ο οικο στον Αιγοκερω , σε τετραγονο με τον γεν Ηληο στον 7-ο οικο στον Κριο, σε τριγονο με τον γεν. Ποσείδωνα στον 2-ο οικο στον Σκορπιο, σε τριγονο με γεν . Κρονο, Χειρωνα και Ερμη στον 6-ο οικο στουσ Υχθεισ και τριγονο με τον γεν.Β.Δ. στον 8-ο οικο στον Ταυρο. Μπορει καποιοσ να μου αναλυσει ουτο το βουκετο με οψεισ ??? Γιατι εγω τωρα αισθανομαι οτι ειμαι περικυκλομενη απο κατι καρμικο και δεν μπορο να κανω τιποτα για να το αποφυγω !!!Ειναι οντοσ ετσι, η μου φαινεται ? τι λετε και εσεισ ???

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)