s
Ερμηνεία διελεύσεων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 12 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 118

Ερμηνεία διελεύσεων

καλημέρα σας. θέλω να ρωτήσω πολύ συγκεκριμένα πραγματα, όχι για τη θέση πλανητών στο χάρτη μου, αλλά ερμηνεία διελεύσεων. το πρόβλημα έιναι ότι δεν ξέρω που να τα γράψω, το σάιτ είναι χαώδες ακόμα και μετά την αναβάθμιση, και δεν έχω καταλάβει ακόμα πως ανεβάζω νέο θέμα, καθώς με πετάει έξω όταν το προσπαθώ.
    είμαι γεννημένος 16/03/75 Αρτα, 17.50. ο ήλιος ξεκίνησε και κάνει σύνοδο με διελαύνων ουρανό και ο ωροσκόπος ξανακάνει σύνοδο με ανάδρομο κρόνο, στον 1ο οίκο για την ώρα και αργότερα στον 12ο. Στο λινκ με τις πλανητικές διελεύσεις δε λέει τίποτα για τον ωροσκόπο, οκ, αλλά δε λέει ούτε για τους εξωκρόνιους. θα μπορούσατε παρακαλώ να πείτε δύο κουβέντες??
    κι αν δε μπορείτε ή δεν είμαι εδώ σωστά, μπορείτε να με καθοδηγήσετε
    που να απευθυνθώ??

σας ευχαριστώ πολύ!!

Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Καλησπέρα,

Μπαίνω και γω σε αυτό το topic γιατί δε βρίσκω αλλο καταλληλο.

Α) Transit Δίας σε σύνοδο με προοδευμένη Σελήνη
    Β) και Transit Ουρανός πάνω σε προοδευμένο ωροσκόπο

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να δίνουν αυτες οι όψεις ?

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλησπέρα,

Μπαίνω και γω σε αυτό το topic γιατί δε βρίσκω αλλο καταλληλο.

Α) Transit Δίας σε σύνοδο με προοδευμένη Σελήνη
    Β) και Transit Ουρανός πάνω σε προοδευμένο ωροσκόπο

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να δίνουν αυτες οι όψεις ?

Αγαπητη water η διευλευση του Δια σε συνοδο με την προοδευμενη Σεληνη δειχνει οτι θα ειναι για εσενα μια περιοδος συναισθηματικης ευφοριας αφου θα νιωθεις αρκετα αισιοδοξη να διεκπεραιωσεις οτιδηποτε σχετιζεται με την οικογενεια κ τον οικειο χωρο.Πλουσιος ο συναισθηματικος σου κοσμος με διαθεση να προσφερεις την καλοπροαιρετη σταση σου σε προσωπα κ καταστασεις..Ειναι μια διελευση που θα μπορουσε να φερει ευκαιριες ειτε για αγορα σπιτιου η και την ανακαινηση του σπιτιου ενω δεν αποκλειεται να δεχτεις καθε μορφη ευνοιας απο την μητερα σου η μια αλλη γυναικα.Γενικα θα λεγαμε οτι προσφερει καποιες ευκαιριες τις οποιες αν αξιοποιησεις καταλληλα και χωρις υπερβολες, θα ειναι προς οφελος σου, βεβαια να πουμε αν σε ενδιαφερει η διαιτα σου, οτι ειναι μια φαση που πιθανον να πρεπει να την προσεξεις, γιατι τα κιλα ερχονται με πολλη ευκολια.
    Ο Ουρανος δειχνει απ την μερια του, να ευθυνεται για τυχον αλλαγες στην αυτοεκφραση σου μεχρι κ στις σχεσεις με τους αλλους, ετσι λοιπον θα σου ελεγα οτι αν εισαι ατομο που δεν φοβασαι τις αλλαγες τοτε την διελευση αυτην πιθανον να την περασεις πιο ηπια απ οτι, αν τις φοβασαι με λιγη προσοχη στις προχωρημενες ιδεες που μπορει να εχεις η στις αντιδρασεις σου γενικοτερα,οι οποιες μπορει να ειναι ακρως σπασμωδικες η εκκεντρικες.

Ευχαριστώ Ερση,

Αν και δεν αφορά δικό μου χάρτη αλλά κάποιου άλλου φίλου που παρατηρούσα...
    Αυτή ή σύνοδος Δία Σελήνης θεωρειται Δυνατή ?
    Το λέω επειδή Ο transit Διας δεν μένει και πολύ πάνω στην σελήνη, κρατάει λιγο...

Ψάχνω γενικά άρθρα για προοδευμένες διελευσεις... αν έχεις κάτι να προτείνεις

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by water View Post
    Ευχαριστώ Ερση,

Αν και δεν αφορά δικό μου χάρτη αλλά κάποιου άλλου φίλου που παρατηρούσα...
    Αυτή ή σύνοδος Δία Σελήνης θεωρειται Δυνατή ?
    Το λέω επειδή Ο transit Διας δεν μένει και πολύ πάνω στην σελήνη, κρατάει λιγο...

Ψάχνω γενικά άρθρα για προοδευμένες διελευσεις... αν έχεις κάτι να προτείνεις
    Οποιαδηποτε οψη με τα φωτα ειναι δυνατη ακομη κ αν κρατησει λιγο, μην ξεχνας οτι οι μακρινοι πλανητες εχουν την ταση να αναδρομουν συχνα πυκνα.
    για αρθρα τωρα καλο ειναι να δωσει την βοηθεια του καποιο αλλο μελος γιατι εγω ακομη κ να βρω δεν ξερω πως να τα επισυναψω.

Καλησπερα φιλοι μου!!!! εχω αναδρομο ποσειδωνα στον 5ο οικο μου [19ο 59΄ στο σκορπιο] ο οποιος κανει συνοδο με το βερντεξ[21ο27'] και αντιθεση με την αφροδιτη που βρησκεται στον 11ο οικο[ταυρος 14ο23΄] . Ξερω τι σημαινει ο αναδρομος ποσειδωνας την αντιθεση και τη συνοδο δεν μπορω να εξηγησω.Αν μπορειτε να μου δωσετε εξηγηση η καθοδηγηστε με που θα ενημερωθω.Σας ευχαριστω!!!!

Quote Originally Posted by maktoy View Post
    Καλησπερα φιλοι μου!!!! εχω αναδρομο ποσειδωνα στον 5ο οικο μου [19ο 59΄ στο σκορπιο] ο οποιος κανει συνοδο με το βερντεξ[21ο27'] και αντιθεση με την αφροδιτη που βρησκεται στον 11ο οικο[ταυρος 14ο23΄] . Ξερω τι σημαινει ο αναδρομος ποσειδωνας την αντιθεση και τη συνοδο δεν μπορω να εξηγησω.Αν μπορειτε να μου δωσετε εξηγηση η καθοδηγηστε με που θα ενημερωθω.Σας ευχαριστω!!!!
    Θα μπορουσε να ειναι μια σχεση που δεν θα ταιριαζει με το περιβαλλον σας???:embarrest
    transparente...

Όνομα:
    Μαρία

Καλημέρα σε όλα τα μέλη και όλους τους επισκέπτες!!!
    Θα ήθελα να υποβάλλω μια ερώτηση σχετικά με το χάρτη των διελεύσεων που έκανα για την 6η Μαϊου, γιατί εκείνη την ημέρα δίνω εξετάσεις και έχω μπερδευτεί λίγο με τις αναλύσεις που δίνει ο χάρτης.Εχω λοιπόν εκείνη την ημέρα τετράγωνο Ηλιου- Ηλιου, αντίθεση Ερμή Διελαύνοντα με Ποσειδώνα γενέθλιο και τρίγωνο Ουρανού διελαύνοντα με γενέθλιο Δία.Οι αναλύσεις δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικές και μάλιστα αναφέρουν συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα μου(πόσο μάλλον την ημέρα των εξετάσεων).Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν θα πρέπει να κοιτάξω και κάτι άλλο, ή ν' αρχίσω να κλαίω από τώρα;
    Στα ωροσκόπια των παιδιών μου που είναι μικρά, υπάρχουν εκείνο το διάστημα μόνο τρίγωνα Πλούτωνα, Δία με τη γενέθλια Σελήνη τους.Μήπως αφορούν εμένα,οπότε ίσως έχω ελπίδες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα:
    Μαρία

Re: ¶λλος τρόπος πρόβλεψης;

Επειδη μάλλον κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει, μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από τις διελεύσεις για να προβλέψεικάποιος κάτι;Θα ήμουν ευγνώμων ,εάν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει.Θα ήθελα να δω για την 6η Μαϊου τι εύνοια έχω!!!

Ευχαριστώ:weird:

Όνομα:
    Σωκράτης

Re: ¶λλος τρόπος πρόβλεψης;

Επειδή μάλλον κανείς δεν ειναι ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ για να σου απαντήσει σε ένα ποστ πρέπει να χαίρεσαι.
    ¶λλο ξέρω, άλλο αντιμετωπίζω σοβαρά μια σοβαρή ερώτηση που θέλει σωστή εξέταση όχι μόνο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, αφού γνωρίζει κομμάτια της ζωής σου, και κατόπιν 2 έως 3 συστήματα πρόγνωσης.

Καλή επιτυχία :bigsmile:

Quote Originally Posted by 3bit View Post
    Επειδη μάλλον κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει, μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από τις διελεύσεις για να προβλέψεικάποιος κάτι;Θα ήμουν ευγνώμων ,εάν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει.Θα ήθελα να δω για την 6η Μαϊου τι εύνοια έχω!!!

Ευχαριστώ:weird:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Page 1 of 12 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)