- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Προοδευμένος Χάρτης- Ερώτηση
-
25-12-2010, 12:42 AM #1
Προοδευμένος Χάρτης- Ερώτηση
Κοιτάζοντας προοδευμένο χάρτη διαπίστωσα ότι μέσα στο 2011 ο Δίας θα κάνει σύνοδο με την προοδευμένη Αφροδίτη μου και ταυτόχρονα με την γενέθλια Σελήνη μου (Σελήνη κυβερνήτης του 5ου μου οίκου που είναι ο Καρκίνος). Ταυτόχρονα ο διελαύνων Ουρανός κάνει σύνοδο με τον προοδευμένο Ήλιο μου και τον προοδευμένο μου Ερμή και οι 3 αυτοί μαζί τέλειο τρίγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα, που πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ερμής είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου μου και ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου μου. Επίσης ταυτόχρονα η προοδευμένη Σελήνη περνάει από τον 7ο οίκο. Όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν κάτι ευχάριστο στα αισθηματικά?? Τί καταλαβαίνετε?? Δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
27-12-2010, 12:41 AM #2
Re: Προοδευμένος Χάρτης- Ερώτηση
Το εχουμε πει πολλες φορες αλλα επειδη εισαι καινουργιο μελος και γυναικα (και σε καταλαβαινω απολυτα γιατι σαν γυναικα τρωγομαι και εγω με τα αισθηματικα :bigsmile.Εχω να πω οτι με τις οψεις που μας δεις η απαντηση γερνει στο να ειναι θετικη .Τυπου "ναι θα γινει κατι ευχαριστο στα αισθηματικα"
ΑΛΛΑ
Θα ηταν λαθος να πιστευψεις κατι τετοιο κοιταζωντας εναν προοδευτικο χαρτη μονο.
Πρεπει να κοιταξεις πρωτα τον γενεθλιο ,να δεις αν υπαρχουν οψεις των πλανητων που ανεφερες κοντρα σε αυτες τις καλες οψεις.
Επειτα να κοιταξεις αν το γεγονος επιβεβαιωνεται και απο αλλα προγνωστικα συστηματα και οχι μονο απο τον προοδευτικο.Τοτε η "προβλεψη" γινεται πιο ισχυρη.
Επισης στο πισω μερος του μυαλου σου πρεπει να υπαρχουν και τα αλλα θεματα που αφορουν 5ο και 7ο οικο .Μπορει οντως να συμβει ενα ευχαριστο γεγονος οχι απαραιτητα ομως καθαρα ερωτικο.
-
27-12-2010, 03:54 PM #3
Re: Προοδευμένος Χάρτης- Ερώτηση
Σε ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή με τις διελεύσεις ενεργοποιούνται οι όψεις που υπάρχουν και στον γενέθλιο? Δηλαδή αν κάποιος έχει απαίσιο γενέθλιο χάρτη, είναι καταδικασμένος??? :unsure: Τέλος πάντων, ας είμαστε αισιόδοξοι!!! Καλή χρονιά σου εύχομαι και όλα τα καλά!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.