- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 41
Thread: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
-
11-03-2009, 10:08 AM #1
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Καλημέρα σας
αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε γι αυτή την ανάδρομη Αφροδίτη το εξής:
(το έχω ψάξει όσο μπόρεσα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά)
Το διάστημα αυτό που είναι ανάδρομη, σε κάποιον ταύρο (29° 32') με ωροσκόπο ζυγό στον 12ο οίκο, τι μπορεί να περιμένει;
ευχαριστώ πολύ
-
11-03-2009, 03:23 PM #2
Re: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
κανείς;;;
ή έστω απλά, ανάδρομη στο 12 τι μπορεί να λέει αυτό;
ευχαριστώ!!!!
-
11-03-2009, 03:54 PM #3
Αρχικά πρέπει να καταλάβεις ότι η μοίρα στην οποία βρίσκεται ο ωροσκόπος είναι και η αρχή του 1ου Οίκου. Δεν νοείται ωροσκόπος στον 12ο Οίκο. Ο ωροσκόπος σηματοδοτεί τον 1ο Οίκο.
Σε γενικές γραμμές πάντως, και εφόσον η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη θεωρητικά στον 7ο Οίκο του, είναι πιθανό να απασχολήσουν το άτομο αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος, ή να χρειαστεί να αναθεωρήσει κάποιες απόψεις του σχετικά με συνεργασίες, και τα δύο όμως υπό το πρίσμα μιας ασαφούς αντίληψης για τα πράγματα. Οπότε, καλό είναι να μην βιαστεί να πάρει αποφάσεις για αυτά τα ζητήματα πριν τις 17 Απριλίου. Στις αρχές δε του Απριλίου, μπορεί και να χρειαστεί να κάνει και κάποιες υποχωρήσεις σε ενδεχόμενες προκλήσεις που θα δεχθεί, ή να χρειαστεί να περιορίσει κάπως τον ευέξαπτο τρόπο με τον οποίο μπορεί να εκφραστεί.
Αν τώρα κινείται στο 6ο του Οίκο, μπορεί να αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα κάτω όμως από ευνοϊκές για αυτόν συνθήκες.
Και μια και τα έχεις μπερδεμένα και αναφέρεις και τον 12οή έστω απλά, ανάδρομη στο 12 τι μπορεί να λέει αυτό;Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-03-2009, 04:23 PM #4
μάλλον δεν το διατύπωσα εγώ σωστά.
( και ξέρεις μέχρι να ξεκαθαρίσω αυτά τα βασικά, με πήρε πολύ διάβασμα εδώ)
Εννοούσα αυτό ακριβώς που μου απάντησες, δηλ. ανάδρομη αφροδίτη στον 12ο οίκο τι μπορεί να σημαίνει.
Κακώς ανέφερα και ωροσκόπους και άλλα στοιχεία
σ' ευχαριστώ πάντως
Δηλαδή μιλάμε ότι επηρρεάζει μόνο το οικονομικό κομμάτι, υπογραφές κλπ.
ευχαριστώ και πάλι
-
11-03-2009, 04:28 PM #5
Οχι δεν αφορά μονο το οικονομικό κομματι.........αλλα που να παει το μυαλό του οτι ρωτας για το αισθηματικό
-
11-03-2009, 04:47 PM #6
ε βέβαια μια γυναίκα ζυγός μπορεί να τα πιάσει αυτά.
Εγώ ρώτησα επειδή διάβασα διάφορα γι αυτό το θέμα και τελικά καταμπερδεύτηκα και απλά ήθελα να διευκρινήσω τι μπορεί τελικά να σημαίνει να κινείται ανάδρομη στο 12ο οίκο.
Επειδή για τον 12ο διάβασα ότι αφορά συνείδηση, υποσεινήδητο, ψυχισμό και διάφορα δύσκολα.
Πάντως ότι άλλο γνωρίζετε, ευπρόσδεκτο.
-
11-03-2009, 05:33 PM #7
Δηλαδή μιλάμε ότι επηρρεάζει μόνο το οικονομικό κομμάτι, υπογραφές κλπ.
Οχι γλυκια μου , δεν επηρεαζει μονο το οικονομικο,αλλα κ το αισθηματικο καθως η Αφροδιτη ειναι ο κατεξοχην πλανητης των αισθηματικων σχεσεων κ οχι μονο.
Αναδρομη συνηθως,φερνει προβληματα σ αυτα που εξουσιαζει,αλλα ειναι κ αυτη που φερνει σχεσεις στο προσκηνιο απο το παρελθον η χρηματα που μπορει να μας χρωστουν.
Περνωντας απο τον 12ο οικο ειναι πιθανον να φερει επανεξεταση σε αισθηματικες σχεσεις που μας ταλαιπωρουν οι οποιες κατα πασα πιθανοτητα ειναι κρυφες η παρανομες με αποτελεσμα να επικρατει ενας χαος για το αν η σχεση ειναι αυτη που μας αξιζει η οχι χωρις ομως να ειμαστε αντικειμενικοι κ να μην μπορουμε να καταληξουμε σε σωστα συμπερασματα.
Γενικα οταν ειναι αναδρομη η κινησης της αποφευγουμε να παιρνουμε σημαντικες αποφασεις αφου υπαρχει ο κινδυνος να το μετανιωσουμε κ να αλλαξουμε γνωμη.
-
11-03-2009, 06:02 PM #8
Αγαπητή έρση,
Θα μπορούσα να παραθέσω ένα χάρτη, ή όψεις του που βρίσκω ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον, να μου πεις τη γνώμη σου...??
Διελαύνων Πλανήτης Όψη Γενέθλιος Πλανήτης Ανοχή
Σελήνη Χιαστί Σελήνη 1.44
Σελήνη Τρίγωνο Χείρων 0.86
Ερμής Τρίγωνο Κλήρος Τύχης 0.74
Αφροδίτη Αντίθεση Κρόνος 0.91
Αφροδίτη Τετράγωνο Β. Δεσμός 1.63
Αρης Σύνοδος Σελήνη 1.51
Αρης Τετράγωνο Χείρων 0.93
Δίας Τρίγωνο Αφροδίτη 1.98
Δίας Τρίγωνο Κρόνος 0.89
Δίας Χιαστί Β. Δεσμός 1.65
Κρόνος Εξάγωνο Ήλιος 0.93
Κρόνος Τετράγωνο Αφροδίτη 1.19
Ουρανός Χιαστί Πλούτωνας 1.60
Ποσειδώνας Σύνοδος Σελήνη 0.76
Ποσειδώνας Εξάγωνο Ποσειδώνας 0.14
Ποσειδώνας Τρίγωνο Πλούτωνας 0.81
Ποσειδώνας Τετράγωνο Χείρων 1.34
Πλούτωνας Σύνοδος Λίλιθ 1.03
Πλούτωνας Αντίθεση Κλήρος Τύχης 0.62
Χείρων Εξάγωνο Ποσειδώνας 1.84
Χείρων Τρίγωνο Πλούτωνας 0.89
Λίλιθ Τρίγωνο Βέρτεξ 0.61
Β. Δεσμός Χιαστί Βέρτεξ 0.57
-
11-03-2009, 06:46 PM #9
water μου,το θεμα ειναι η αναδρομη Αφροδιτη,επομενως θα σου πω την γνωμη μου για τις οψεις της Αφροδιτης,ετσι λοιπον, σε οψη δυσκολη με τον Κρονο, δειχνει προβληματα αισθηματικα,κυριως απο το παρελθον,ειναι μια οψη που μας δινει τασεις μοναξιας,συνηθως νιωθουμε ιδιατερα ανασφαλεις ειτε λογω συνθηκων που μας επιβαλλουν οι αλλοι(αντιθεση) ειτε γιατι νιωθουμε οτι δεν μας αγαπουν η δεν μας εκτιμουν οσο αξιζουμε.
Η Αφροδιτη σε τετραγωνο με τον Β.δεσμο μπορει να δειχνει οτι τα αισθηματικα μοιαζουν ανεκπληρωτα παρολο που υπαρχει μεγαλη αναγκη για αγαπη κ τρυφεροτητα.
Παντως δεν αποκλειεται να φερει λεφτα που μας χρωστουν απο το παρελθον η να χρειαστει να δωσουμε λεφτα που θα επρεπε να εχουμε δωσει κατα το παρελθον.
Καλο ειναι να θυμομαστε,οτι οι διελευσεις της Αφροδιτης κρατουν λιγο, γιατι ειναι γρηγορος πλανητης γι αυτο δινουμε κυριως βαρος στην διελευση απο οικο.
-
12-03-2009, 03:00 AM #10
Διαβάζοντας εδώ μου γεννήθηκε η εξής απορία: Η Αφροδίτη κατά την τελευταία εβδομάδα της ανάδρομης πορείας της θα βρεθεί στο ζώδιο τον ιχθυών. Στο ζώδιο αυτό η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση. Το γεγονός ότι ακολουθεί ανάδρομη πορεία μεταβάλλει τις ιδιότητές της στς συγκεκριμένο ζώδιο; Τα "προτερήματά" της ως πλανήτης σε έξαρση εκεί, ισχύουν το ίδιο;
Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
----------------
Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.