s
απλανείς αστέρες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    κατερινα

απλανείς αστέρες

Τι θα λέγατε αν κάποιοι απλανείς ΄βρίσκονται σε ακμές οίκων; δίνετε σημασία ή όχι;

Όνομα:
    κατερινα

Re: απλανείς

:weird::embarrest

Όνομα:
    Χρήστος

Re: απλανείς αστέρες

Όταν είναι σε σύνοδο μικρότερη των 40 λεπτών της μοίρας του δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν δίνουν μόνο στοιχεία για τον χαρακτήρα του ατόμου αλλά και για την πρόβλεψη.

Συγκεκριμένα με τον ωροσκόπο εκτός απο τα χαρακτηριστικά λένε ότι δίνει στοιχεία των πρώτων χρόνων της ζωής. Με το MC δίνουν στοιχεία για το πρώτο μέρο.
    Το Κατερχόμενο το 2ο μέσο της ζωής και το ναδίρ το τέλος.

Για τις άλλες ακμές τις κοιτάμε κυρίως όταν είναι Koch σύστημα οικοθεσίας με ανοχή 20-30 λεπτά της μοίρας.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    κατερινα

Εκ πρώτοις ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ψάχνω καιρό το ρόλο στις ακμές που έχω την αίσθηση (και όχι τη γνώση) ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο. Να αναφέρω κάποιο παράδεογμα, το κατερχόμενό μου βρίσκεται στις 13.30 του καρκίνου και ο 8ος στις 29.50 του λέοντα. Δεν ξέρω αν ίσχύουν οι σύνοδοι. Γνώριζα ότι η ανοχή είναι στη 1 ΄μοίρα.
    Καλή σας μέρα.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by chandramani View Post
    Εκ πρώτοις ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ψάχνω καιρό το ρόλο στις ακμές που έχω την αίσθηση (και όχι τη γνώση) ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο. Να αναφέρω κάποιο παράδεογμα, το κατερχόμενό μου βρίσκεται στις 13.30 του καρκίνου και ο 8ος στις 29.50 του λέοντα. Δεν ξέρω αν ίσχύουν οι σύνοδοι. Γνώριζα ότι η ανοχή είναι στη 1 ΄μοίρα.
    Καλή σας μέρα.

Αγαπητή Chandramani
    Στις περισσότερες περιπτώσεις αν διαβάσεις πηγές θα δείς 1 μοίρα ανοχή αλλά σαν σύνολο αυτό το έχουν παρεξηγήσει αρκετοί και το μετέφρασαν ώς ανοχή +- 1 μοίρα ενώ είναι +30 λεπτά - 30 λεπτά της μοίρας που σαν σύνολο κάνουν 1 μοίρα.
    Παρόλα αυτά σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν διάφορες ανοχές αλλά επειδή μιλάμε για σώματα που είναι έτη φωτός καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε πολύ μικρές ανοχές. Αν για παράδειγμα στις Διέλευσεις του Πλούτωνα χρησιμοποιούμε μία μοίρα που είναι κοντά στις 1 με 2 (φανταστείτε ότι ο Πλούτωνας αν είναι 3 μέτρα απο εμάς ο πιο κοντινός απλανής είναι 50 μέτρα μακρύτερα) πόσο λιγότερο ανοχή μπορεί να έχουμε για ένα τόσο απομακρυσμένο σώμα;

Με σεβασμό και εκτίμηση
    Χρήστος ¶ρχος
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    κατερινα

δηλαδή τα παραδείγματα που παρέθεσα δεν αποτελούν συνόδους;;;ή μάλλον η 1η περίπτωση

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)