- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών

Διά - Προσωπικά

Ένα αστρολογικό blog που σκοπό έχει την ανάλυση των ανθρωπίνων σχέσεων μέσα απο αστρολογικό, ψυχολογικό και κοινωνιολογικό πρίσμα.
Αγαπητοί Φίλοι στο Πλαίσιο της εφταετούς ζωής του site θεώρησα ότι θα έπρεπε να αυξήσουμε με κάποιο τρόπο την επικοινωνία μου μαζί σας. Το πρώτο βήμα έγινε με τη ραδιοφωνική εκπομπή Αστρό - Λογιμοί, μία εκπομπή που έχει σαν σκοπό την γενικότερη αστρολογική ενημέρωση. Το συγκεκριμένο blog όμως έχει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα και καλείτε να βοηθήσει κόσμο και ανθρώπους να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα προβλήματα και καταστάσεις που όλοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουμε υπάρξει θύματα. Το blog διαπροσωπικά έχει σκοπό την μετάδωση της επιστημονικής γνώσης της ψυχολογίας και κοινωνιολογίας σε ότι αφορά της διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και βέβαια την πρόταση της αστρολογία στα πολυσύνθετα φαινόμενα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν έχετε προσέξει την αρθρογραφία μου στο myhoroscope θα έχετε ήδη παρατηρήσει ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ιδιαίτερες σημαντικές για εμένα και αποτελούν σημείο προβληματισμού. Μέσα απο αυτό το blog όμως δεν θα παραμείνουμε μόνο στις ερωτικές σχέσεις. Θα προσπαθήσουμε να εμβαθύνουμε στις οικογενειακές, φιλικές, επαγγελματικές και άλλου είδους σχέσεις και πως λειτουργούν στην καθημερινότητα μας. Σαφώς ο έρωτας, η σεξουαλικότητα και συναφή ζητήματα θα έχουν σημαντικό ρόλο στην ανάλυση μας. Δεν θα σταθούμε όμως σε φθηνές pop - psychology θεωρίες που περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό. Θα εμβαθύνουμε, μέσα απο άρθρα και μέσα απο έρευνες που έχουν παρουσιαστεί στα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα journal αυτή τη στιγμή στο κόσμο.
Σας καλοσωρίζω λοιπόν σε αυτή μας τη συζήτηση και νέα αναφορά πάντα απο το αστρολογικό πρίσμα και θα χαρώ πολύ να σας δώ να συμμετέχετε ενεργά στη θεματολογία του blog μας.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος Άρχος
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.