- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 16
Thread: Ανεύρεση χαμένου αντικειμένου
-
04-03-2009, 08:27 PM #1
Ανεύρεση χαμένου αντικειμένου
Πριν αρκετές μέρες ο φίλος μου έχασε το πορτοφόλι του και αφού έψαξε σε κάθε πιθανό μέρος χωρίς αποτέλεσμα, μου ζήτησε να τον βοηθήσω μέσω της ωριαίας..
Βέβαια οι γνώσεις μου δεν επαρκούν για κάτι τέτοιο και έτσι κι εγώ ζητάω με τη σειρά μου τη δική σας βοήθεια!
Όταν κατέστρωσα το χάρτη με την ώρα και το μέρος είδα πως υπάρχουν δυο προειδοποιητικοί κανόνες. Ωροσκόπος στις πρώτες μοίρες και στην κεκαυμένη οδό. Οπότε παρόλο τα υπόλοιπα πολύ θετικά σημάδια δεν έλαβα υπ'όψιν μου το χάρτη. Αυτό είναι σωστό;;
Επειδή βέβαια το πορτοφόλι περιέχει πολύ σημαντικά πράγματα για εκείνον, μου ξαναέθεσε το ίδιο ερώτημα την επόμενη μέρα: ''Πού είναι το πορτοφόλι μου;''
Είναι έγκυρος ένας δεύτερος χάρτης σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;
Στον 2ο χάρτη δεν υπάρχει κάποιος απαγορευτικός κανόνας.
Όι σημειοδότες δεν έχουν κάποια υποδοχή και πριν σχηματίσουν τρίγωνο μεταξύ τους, η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Η Σελήνη παρόλα αυτά βρίσκεται στον
1ο οίκο (κανόνας των 5ο) και οι σημειοδότες κάτω από την ίδια τριπλότητα.
Οπότε;;;;;;;; Το πορτοφόλι θα βρεθεί μεν αλλά δύσκολα (στον χώρο που συχνάζει περισσότερο) ή καθόλου;.......''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
04-03-2009, 08:36 PM #2
Re: Ανεύρεση χαμένου αντικειμένου
Ξέχασα να επισυνάψω το 2ο χάρτη για να δείτε το σύνολο
ευχαριστώ!:bigsmile:''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
04-03-2009, 08:38 PM #3
Καλησπερα, σωστα επραξες κ δεν ελαβες τον χαρτη υποψιν σου, οχι τοσο γιατι εγω προσωπικα ακολουθω τους προειδοποιητικους κανονες αλλα γιατι αυτοι οι προειδοποιητικοι ειναι ακριβως για τους αρχαριους της ωριαιας.
Γνωμη μου ειναι να ψαξεις αρκετα καλα τον χαρτη κ το πιθανοτερο ειναι να παρεις απαντηση, αλλωστε για εσενα θα ειναι κ μια καλη πρακτικη.
Ομως σε καμμια περιπτωση δεν ισχυει ο δευτερος χαρτης γιατι για να ξανατεθει το ιδιο ερωτημα θα πρεπει να περασουν τουλαχιστον δυο με τρεις μηνες
-
04-03-2009, 09:18 PM #4
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
04-03-2009, 10:17 PM #5
ο ωροσκόπος στην κεκαυμένη οδό δείχνει και την ψυχολογία του ερωτώντος που δεν πρέπει να ήταν και καλή
-
05-03-2009, 06:42 AM #6
Συμφωνώ με την girl για τον ωροσκόπο στην καμενη ζωνη. Δειχνει την κακή ψυχολογία του ερωτώντα.
Ο ωροσόπος στις πρώτες μοίρες λέει "ειναι νωρις για ναπιστεψεις ότι το έχασες, γιατι απλά δεν το έχεις χάσει, νομίζεις ότι το έχεις χάσει". Ο πρώτος χάρτης δινει τις απαντήσεις. Ο δευτερος θα δειξει μόνο άν ο πρώτος έχει δώσει κάποια εξέλιξη. Εδω έβαλες δευτερο γιατι δεν διάβασες ή δεν πίστεψες τον πρώτο.
Αν πούμε ότι ισχύει ο δευτερος μας επιβεβαιώνει σύμφωνα με αυτα που λες τον πρώτο χάρτη. Δηλαδή, προτού κάνουν οψη οι σημειδοτες (=δεικτης επανευρεσης) η σελήνη συναντά την Αφροδίτη (επισης δεικτης επανευρεσης) και η Σεληνη στον 1ο οικο, δεικτης ότι το έχει το πορτοφόλι καπου εκει που συχνάζει, δεν το έχει χάσει. Ελπίζω όταν το βρει να μας το πεις.
-
05-03-2009, 06:50 AM #7
Πες του φιλου σου να ηρεμήσει γιατι το έχασε πάνω σε συγχυση επαγγελματικής συναλλαγής, μήπως τον βοηθήσει. Ίσως να το έχει βρει ήδη
-
05-03-2009, 01:37 PM #8
Πραγματικα ο Ωροσκοπος δειχνει την κακη ψυχολογικη κατασταση του ερωτωντος,το γεγονος οτι βρισκεται σε πρωτες μοιρες μπορει να δειχνει αυτο που λες, μπορει να δειχνει ομως κ οτι, εκει που βρισκεται το πορτοφολι του δεν εχει σκεφτει να ψαξει ακομη.
Ο δευτερος χαρτης ομως ειναι εντελως ακυρος, δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση κ εκτος αυτου το ωριαιο δεν μπηκε απο την κοπελα που ερμηνευει το ωριαιο αλλα απο το ιδιο το ατομο που εθεσε την ερωτηση αρχης εξ αρχης επομενως δεν μπορει να ισχυσει αυτο που λες περι δευτερου χαρτη.
-
05-03-2009, 11:59 PM #9
Θα συμφωνησω απολυτα με την Ερση. Ο δευτερος χαρτης ειναι ακυρος και δεν θα πρεπει καν να προβουμε σε ερμηνεια γιατι οπως και η Ερση πολυ σωστα τοποθετηθηκε το ερωτημα θα πρεπει να ξαναγινει μετα απο την παροδο 3 μηνων.
Απο παλιοτερη προσωπικη εμπειρια , οταν δεν μπορουσα να "διαβασω" τον χαρτη (μη σεβομενος φυσικα τον κανονα περι επανερωτησης μετα την παροδο των 3 μηνων) εμπαινα στον πειρασμο να θεσω το ιδιο ερωτημα σε συντομο διαστημα και το αποτελεσμα ηταν οτι βουλιαζα στην αμφιβολια. Θεωρω οτι κατι τετοιο συμβαινει κ με την skytree
Η φιλη μας θα μπορουσε να προβει σε ερμηνεια του 1ου χαρτη ακομα και με την εμφανιση αυτων των προειδοποιητικων κανονων αλλα με προσοχη.
Μηπως ομως οι παραπανω προειδοποιητικοι εκφραζουν την δυσκολια της ερμηνειας εκεινης που καταστρωσε τον χαρτη ?(γιατι ως γνωστων , ο asc ειναι η κοπελα -μιας και "γνωριζει" το ατομο το οποιο εθεσε την ερωτηση ...)
Θα ηταν πολυ ενδιαφερων αν η φιλη μας "ανεβαζε" τον πρωτο χαρτη , ωστε να παραθεσουμε τις γνωμες μας και να ανταλαξουμε τις αποψεις μας παραγωγικα ..
-
06-03-2009, 06:34 PM #10
Γεια σας και πάλι..!:bigsmile:
Θεωρώ, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, πως ο πρώτος χάρτης έδειχνε από μόνος του 2σημαντικά στοιχεία.Ότι ο ερωτών βρισκόταν σε σύγχηση και 2ον ότι βιάστηκε πολύ να ρωτήσει! Απλώς ως αρχάρια θεώρησα πως οι προειδοποιητικοί κανόνες βγάζουν άκυρο το χάρτη και τα μπέρδεψα λίγακι με τον 2ο που όπως μου είπε η Έρση δεν ισχύει σε καμία περίπτωση!
Το περίφημο πορτοφόλι βρέθηκε τελικά πολύ εύκολα το βράδυ της ίδιας μέρας.
Από τα πολύ λίγα πράγματα που γνωρίζω είχα δει πως το αντικείμενο δεν έχει χαθεί και είναι ακόμη στην κατοχή του εφόσον: ''Οταν ο κυβερνήτης του 2ου είναι γωνιακός το αντικείμενο έχει χαθεί μέσα στο σπίτι''. ''Όταν οι σημειοδότες βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο το αντικείμενο βρίσκεται ακόμη στον κάτοχο.'' Επίσης το άλλο θετικό ήταν πως η Σελήνη, γενικός σημειοδότης χαμένων αντικειμένων, θα σχημάτιζε τρίγωνο με τον Δία. Τώρα το επόμενο που προσπάθησα να κάνω ήταν να προσδιορίσω τη θέση του αντικειμένου. Σίγουρα θα ήταν σε ένα χώρο που συχνάζει πολύ, κοντά σε παράθυρο ή ψηλά ή στον κήπο του σπιτιού ή κάπου σε σχέση με ηλικιωμένο πρόσωπο. Αυτή ήταν, όπως μου είπε, η λέξη κλειδί. Το πορτοφόλι βρέθηκε στο σπίτι της γιαγιάς του-το οποίο δεν κατοικείται και το χρησιμοποιεί συχνά πλέον ο ίδιος- στο καθιστικό σε ένα χαμηλό ράφι πίσω από παλιές κορνίζες το οποίο έχει ακριβώς βορειοδυική κατεύθυνση
(4ος+υδροχόος). Αλήθεια το εξάγωνο από ¶φροδίτη κ προς τους 2 σημειοδότες είναι πως έβαλα κι εγώ ένα χεράκι βοηθείας...ή μπα..;:bigsmile:
Δεν ξέρω πως πήγα στην πρώτη (δύσκολη...) προσπάθεια ανεύρεσης πάντως σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη συζήτηση!
Ο ερωτών δεν αντιπροσωπεύεται από τον 1ο και εγώ από τον 7ο;; Αυτή η φράση απο τον cancerian με προβλημάτισε. Εννοείται πως γνωριζόμαστε αλλά εκείνος έθεσε το ερώτημα...σωστά;;''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.