s
Tα γεγονότα του Δεκέμβρη στη χώρα μας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Tα γεγονότα του Δεκέμβρη στη χώρα μας

Αφορμή για αυτό το post είναι τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη χώρα μας τις τελευταίες 2 μέρες.
    Γεγονότα που πυροδοτήθηκαν από τον άδικο θάνατο του 15 χρονου από τις σφαίρες του αστυνομικού.Στη συνέχεια η κατάσταση πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.Η κατάσταση είναι όντως έκρυθμη και πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε κλιμάκωση των γεγονότων τις επόμενες μέρες.
    Και όμως για όσους γνωρίζουν καλά το ωροσκόπιο της Ελλάδας (3-02-1830 στις 12.00 )περίμεναν ένα καυτό Δεκέμβριο. Σε αυτούς ανήκω και εγώ που μάλιστα από τα μέσα Νοεμβρίου και έπειτα και καθώς παρατηρούσα τη ροή των γεγονότων προσπαθούσα να καταλάβω από που ακριβώς θα έρθει η βόμβα. Ημουν όμως σίγουρος πως τα γεγονότα του Δεκέμβρη θα είχαν τεράστια απήχηση στον Ελληνικό λαό και θα προκαλούσαν μεγάλη αναστάτωση.
    Και ποιές ενδείξεις αλήθεια είχαμε στον αστρολογικό ουρανό του Δεκέμβρη και πως ακριβώς οι διατάξεις των πλανητών ακουμπούν το χάρτη της Ελλάδας.?

Το σκληρό Ταυ - Τετράγωνο του Χάρτη της Ελλάδας δεν είναι άλλο από την αντίθεση Σελήνης - Αρη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τους άξονες των Δεσμών της Σελήνης. Σελήνη στις 21 και 51΄των Διδύμων σε αντίθεση με τον Αρη στις 15 και 08' του Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 22 και 22' των Ιχθύων και τους δεσμούς της Σελήνης από την 19 και 54' Παρθένου ( Β.Δ) - Ιχθύων ( Ν.Δ ). Είναι γνωστό ότι οι σχηματισμοί σαν το Τ- square είναι σχηματισμοί που εμπεριέχουν ένταση και έντονο στρές καθώς περικλείεται η αντίθεση των 2 πλανητών και ένας τρίτος που ''τραβάει'' τους 2 πλανήτες με ένα τετράγωνο. Επίσης οι διελεύσεις των πλανητών πάνω από κάποιο σημείο του Τ- square στην ουσία επιτείνουν τον όλο σχηματισμό και προκαλούν γεγονότα και επιπλέον ένταση.

ΤΙ ΟΜΩΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ Τ - SQUARE ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΛΟΓΟΣ ?
    1) Καταρχήν η διέλευση του Κρόνου που τον φετινό Δεκέμβριο βρίσκεται στις 20 έως 21 της Παρθένου και ακουμπά με βλαβερή σύνοδο τον Β.Δ - το κάρμα -της Ελλάδας στον 5=ο της οίκο και βέβαια όλο το σχηματισμό του Τ-square που αναφέραμε πριν.
    2) Τον transit επαναστάτη Ουρανό που αφού ολοκλήρωσε την πρώτη του αντίθεση με το Κρόνο στις 4 /11/08 στη συνέχεια γύρισε ορθόδρομος στις 27/11/08 πλησιάζοντας την Αφροδίτη του ωροσκοπίου της Ελλάδας - στον 11=ο οίκο- και επιτείνοντας και αυτός το Τ- Square ,και προχωρώντας ετοιμάζεται γιά την δεύτερη αντίθεση με το Κρόνο στις 5/02/09 στις 20 και 39' των Ιχθύων.
    3) Δεν θα έφτανε όμως μία ομολογουμένως σκληρή αντίθεση Κρόνου - Ουρανού πάνω σε αυτά τα ευαίσθητα σημεία . Το φιτίλι άναψε αυτό το Δεκέμβριο από την διέλευση των Ερμή - Ηλιου και κυρίως Αρη από τον Τοξότη πάνω από το γενέθλιο Αρη της Ελλάδας σε τετράγωνα με τους transit Κρόνο και Ουρανό και τραβώντας και αυτοί το Τ-square του γενέθλιου χάρτη της χώρας μας.
    4) Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πως τη νύχτα που όλα ξεκίνησαν ,τη νύχτα της 6/12/08 ο transit Αρης ήταν πάνω στον γενέθλιο Αρη στις 15 και 08' του Τοξότη,δηλαδή είχαμε επιστροφή Αρη.
    5) Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήταν φως φανάρι πως ο φετινός Δεκέμβριος θα έιχε τεράστιες κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις για τη χώρα μας καθώς η επερχόμενη Πανσέληνος γίνεται στις 12/12/2008 στην 21 μοίρα και 02΄του άξονα Διδύμων - Τοξότη πάνω σχεδόν στην γενέθλια σελήνη της χώρας μας ( σεληνιακή επιστροφή .
    6) Επίσης ο Πλούτωνας από την κρίσιμη - μηδενική μοίρα του Αιγόκερω κάνει φανερές τις προθέσεις τους.

Η κατάσταση φαίνεται να κλιμακώνεται τουλάχιστον μέχρι την Πανσέληνο της 12/12/08 με αλυσιδωτές και απρόβλεπτες εξελίξεις.
    Θα ήθελα τη άποψη των συνεργατών του my horoscope αλλά και των μελών για τα παραπάνω καθώς και πως εσείς αντιλαμβάνεσται τον όλο πλανητικό σχηματισμό του φετινού Δεκέμβρη που προκαλεί τα λυπηρά αυτά γεγονότα για τη χώρα μας ξεχειλίζοντας - με αφορμή την δολοφονία του Αλέξανδρου - το ποτήρι της οργής που μήνες τώρα μας κατατρώει.
    Επίσης θα παρακαλέσω τους συντονιστές του Μy Horoscope εάν το θέμα δεν έχει τεθεί στην κατάλληλη θεματική ενότητα να μεταφερθεί δεόντως.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Tα γεγονότα του Δεκέμβρη στη χώρα μας

Αγαπητέ φίλε

Όποτε επηρεάζεται ο μεγάλος σταυρός στα μεταβλητά στον χάρτη της Ελλάδας έχουμε σοβαρούς τριγμούς. Κι αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε την Σελήνη (λαός), τον ¶ρη απέναντι (εξωτερικές δυνάμεις και ανταγωνιστές ή αντίπαλοι κάθε είδους), Δεσμούς της Σελήνης (5ος οίκος -παιδιά και Παιδεία) και 11ο οίκο (Κοινοβούλιο) με την Μαύρη Σελήνη από την μία πλευρά και την Αφροδίτη από την άλλη και όλα μαζί δημιουργούν πολύ δυσάρεστα γεγονότα.

Όλα αυτά ήταν αναμενόμενα (βλπ άρθρο της κας Σχοινοπλοκάκη στο φόρουμ για το κρίσιμο Ταυ-τετράγωνο του σχηματισμού ¶ρη -Κρόνου- Ουρανού). Η Πανσέληνος τα κορυφώνει και δυστυχώς είναι τόση η πίκρα και ο πόνος που δεν θα ήθελα να αναλύσω αυτά που όπως κι εσείς περιγράψατε, είναι πασιφανή. ΄

Δυστυχώς ο χαμός αυτού του παιδιού ήταν η σταγόνα να βγει στην επιφάνεια η επιθετικότητα παρασκηνιακών παραγόντων (ο ¶ρης κυβερνά το εμπεριεχόμενο ζώδιο του Κριού στον χάρτη της χώρας), καθώς και την αναλγησία των εκπροσώπων της Βουλής που αποσταθεροποιούν εδώ και καιρό την γαλήνη του λαού (ο Ουρανός στον 11ο και στον Ν. Δεσμό), μέχρι που δόθηκε η αφορμή και δικαίως για την αγανάκτηση και την έκρηξη. Δυστυχώς, η δίκαιη έκρηξη επισκιάζεται εντέχνως από τα παρασκηνιακά συμφέροντα που χτυπούν τον λαό (Σελήνη) μέσα από τα παιδιά (5ος) και στεγνώνουν την χαρά και την δημιουργικότητα του λαού (5ος ) μέσα από την υλική καταστροφή.

Καλό θα ήταν να σκεφθεί ο καθένας μόνος του και να προβληματιστεί τι αντιπροσωπεύει ο ¶ρης, που μαζί με τον Ερμή (κυβερνήτη της χώρας και του 2ου οίκου της (οικονομικά) και τον Ήλιο (κατανοούμε ποιον αφορά ο σημειοδότης αυτός), στην Πολιτική αστρολογία και δεν θα είναι δύσκολο να δει την εικόνα που όλους μας πονά και μας αναστατώνει.

καλή συνέχεια στην ανταλλαγή απόψεων

Λίλιαν Σίμου
    Σύμβουλος Αστρολογίας
    Συγγραφέας

Έχει ενδιαφέρον το ότι ο μπάτσος που εκτέλεσε τον Αλέξανδρο έχει γεννηθεί στις ...12/12ου! Όλο αυτό το δυσαρμονικό αστρολογικό σύμπλεγμα του μεγάλου τετραγώνου που σχηματίζεται γινόταν πάνω στον Ήλιο του :blink:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Έχει ενδιαφέρον το ότι ο μπάτσος που εκτέλεσε τον Αλέξανδρο έχει γεννηθεί στις ...12/12ου! Όλο αυτό το δυσαρμονικό αστρολογικό σύμπλεγμα του μεγάλου τετραγώνου που σχηματίζεται γινόταν πάνω στον Ήλιο του :blink:
    Με αυτη την λογικη οσοι εχουν γεννηθει 12/12ου οποιασδηποτε χρονιας,τοπου,ποιοτητας ψυχης κτλ θα βγουν στους δρομους να σκοτωνουν?Ο πατερας μου εχει γεννηθει 12/12ου!Τι σημαινει οτι θα μας σκοτωσει ολους μιας και θα εχει αυτη την οψη στον ετησιο χαρτη του?!!Αυτο, πιστευω ,που μπορει να οπλισει το χερι καποιου ειναι ο πλουτωνας κατω απο προυποθεσεις.
    Το οτι γεννηθηκε τελικα 12/12 ειναι μια γενικοτητα,για εμενα ,που δεν εχει ιδιαιτερη λογικη αφου πρεπει να δουμε και αλλα στοιχεια(οικοι,ζωδια,οψεις πλουτωνα,ισως και ποσειδωνα αν θεωρησουμε οτι θολωσε ο ανθρωπος!) .Πιστευω οτι μονο απο την θεση του ηλιου δεν μπορει να δικαιλογηθει η πραξη αυτη ,απο την συγκεκριμενη μερα γεννησης δεν θα γινουν ολοι εγκληματιες!!!!
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Με αυτη την λογικη οσοι εχουν γεννηθει 12/12ου οποιασδηποτε χρονιας,τοπου,ποιοτητας ψυχης κτλ θα βγουν στους δρομους να σκοτωνουν?Ο πατερας μου εχει γεννηθει 12/12ου!Τι σημαινει οτι θα μας σκοτωσει ολους μιας και θα εχει αυτη την οψη στον ετησιο χαρτη του?!!Αυτο, πιστευω ,που μπορει να οπλισει το χερι καποιου ειναι ο πλουτωνας κατω απο προυποθεσεις.
    Το οτι γεννηθηκε τελικα 12/12 ειναι μια γενικοτητα,για εμενα ,που δεν εχει ιδιαιτερη λογικη αφου πρεπει να δουμε και αλλα στοιχεια(οικοι,ζωδια,οψεις πλουτωνα,ισως και ποσειδωνα αν θεωρησουμε οτι θολωσε ο ανθρωπος!) .Πιστευω οτι μονο απο την θεση του ηλιου δεν μπορει να δικαιλογηθει η πραξη αυτη ,απο την συγκεκριμενη μερα γεννησης δεν θα γινουν ολοι εγκληματιες!!!!
    Προτρέχεις :bigsmile:
    Απλώς γράφω ότι έχει "ενδιαφέρον", δεν γράφω ότι εξαιτίας της όψεως έκανε ό,τι έκανε. Ενδιαφέρον, λοιπόν, που μπορεί να μας παρακινήσει να δούμε τα "αν" και τα "πώς" και τα "γιατί". Οπότε;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Προτρέχεις :bigsmile:
    Απλώς γράφω ότι έχει "ενδιαφέρον", δεν γράφω ότι εξαιτίας της όψεως έκανε ό,τι έκανε. Ενδιαφέρον, λοιπόν, που μπορεί να μας παρακινήσει να δούμε τα "αν" και τα "πώς" και τα "γιατί". Οπότε;
    Είπα να μην απάντησω, αλλά δεν αντέχω! Και γώ γεννημενη 12/12ου είμαι αλλά είμαι ανικανη να κάνω κάτι τετοιό. Με προσβάλλει αυτό που λες δεν μπορεί να χαρακτηριζεταί καποιός για το "αν" και το "πως" και το "γιατί" απο μια ημερομηνία. Υπαρχουν ηθικές αξίες που εχουν σχεσή με τον τροπο που μεγαλώνει καποιός την οικόγενεια του τα πιστευώ του και αυτές μπορεί να εξηγήσουν ενα εγκλήμα. Δεν φτανει κανεις στο εγκλήμα επειδή εχει καποία συγκεκριμένη οψή. Ειναί σα να λές οτί οσοι ανθρώποι εχούν γεννήθει καποιές συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι εγκληματίες ή οπώς το θέτεις εσύ εχουν την τάση να γίνουν εγκλήμματιες χώρις να ξερείς τίποτα για τον τροπο που μεγαλώσαν και τις αξίες που πήραν απο το σπιτι τους.Περα από τους ίδιους είναι σα να προσβάλεισ και τισ οικογενειες τους.
    Το ενδιαφέρον λοιπόν οπώς λες σε τετοια σοβαρά θεματα δεν κρυβεταί στην ατρολογική εξήγηση αλλά στα βαθύτερα ψυχολογικά αιτιά που οδηγούν το ατομό σε αυτήν τη συμπεριφορα.
    Για μένα, που δεν γνωρίζω πολλά απο αστρολόγια, το παραδέχομαι, δεν μπορει καμία όψη να δείξει τη τασή οτι καποιός είναι εγκλήματιας γιατί εγκληματίες γινόμαστε δεν γεννιόμαστε και σ αυτο παίζει ρόλο ο τροπόσ που μεγαλωνεί καποιός
    Το μονό που μπορώ να πώ ειναι οτι λύπαμαι που υπαρχούν νέοι άνθρωποι που το 2008-2009 σκέφτονται έτσι.

Quote Originally Posted by roh View Post
    Είπα να μην απάντησω, αλλά δεν αντέχω! Και γώ γεννημενη 12/12ου είμαι αλλά είμαι ανικανη να κάνω κάτι τετοιό. Με προσβάλλει αυτό που λες δεν μπορεί να χαρακτηριζεταί καποιός για το "αν" και το "πως" και το "γιατί" απο μια ημερομηνία. Υπαρχουν ηθικές αξίες που εχουν σχεσή με τον τροπο που μεγαλώνει καποιός την οικόγενεια του τα πιστευώ του και αυτές μπορεί να εξηγήσουν ενα εγκλήμα. Δεν φτανει κανεις στο εγκλήμα επειδή εχει καποία συγκεκριμένη οψή. Ειναί σα να λές οτί οσοι ανθρώποι εχούν γεννήθει καποιές συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι εγκληματίες ή οπώς το θέτεις εσύ εχουν την τάση να γίνουν εγκλήμματιες χώρις να ξερείς τίποτα για τον τροπο που μεγαλώσαν και τις αξίες που πήραν απο το σπιτι τους.Περα από τους ίδιους είναι σα να προσβάλεισ και τισ οικογενειες τους.
    Το ενδιαφέρον λοιπόν οπώς λες σε τετοια σοβαρά θεματα δεν κρυβεταί στην ατρολογική εξήγηση αλλά στα βαθύτερα ψυχολογικά αιτιά που οδηγούν το ατομό σε αυτήν τη συμπεριφορα.
    Για μένα, που δεν γνωρίζω πολλά απο αστρολόγια, το παραδέχομαι, δεν μπορει καμία όψη να δείξει τη τασή οτι καποιός είναι εγκλήματιας γιατί εγκληματίες γινόμαστε δεν γεννιόμαστε και σ αυτο παίζει ρόλο ο τροπόσ που μεγαλωνεί καποιός
    Το μονό που μπορώ να πώ ειναι οτι λύπαμαι που υπαρχούν νέοι άνθρωποι που το 2008-2009 σκέφτονται έτσι.
    Μήπως έχουμε ...λαλήσει με αυτά που γίνονται;

Κοίταξα και τον Ερμή σήμερα, δεν είδα άσχημες όψεις, κενό πορείας δεν παίζει σήμερα, (έχει όμως αύριο από τις 21.30 μέχρι τις 00.30 :toung: ), με τις λίγες αστρολογικές γνώσεις που έχω δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται και η αναφορά μου στο ενδιαφέρον που έχει η ημερομηνία γέννησης του μπάτσου καταλήγει ...συμπερασματικά από κάποιους να θεωρείται ως δεδομένο ( :nuts: ) ότι όποιος έχει γεννηθεί στις 12/12ου είναι δολοφόνος

Έχει βγάλει κάλο το δάχτυλό μου γράφοντας ότι πρέπει να προσμετρώνται όλα τα στοιχεία πριν πούμε με σιγουριά ( ; ) κάτι και ότι δεν είναι σωστή η πρακτική της ερμηνείας των όψεων μεμονωμένα.

Αν καλή μου roh, από αυτό που έγραψα
    Απλώς γράφω ότι έχει "ενδιαφέρον", δεν γράφω ότι εξαιτίας της όψεως έκανε ό,τι έκανε. Ενδιαφέρον, λοιπόν, που μπορεί να μας παρακινήσει να δούμε τα "αν" και τα "πώς" και τα "γιατί".
    καταλαβαίνεις ότι ...όποιος έχει Ήλιο στη 18η ή στην 19η μοίρα του Τοξότη είναι εν δυνάμει δολοφόνος και δεν καταλαβαίνεις ότι έχει ενδιαφέρον να δούμε το ωροσκόπιο του ψευτόμαγκα συνολικά, είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και τις αντιρρήσεις μου πάνω σε όσα πιστεύεις σχετικά με το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει κάποιος και τις τάσεις που υποδεικνύονται από την αστρολογία :bigsmile:

ΥΓ 1 Για να ξέρεις, αύριο έχω γενέθλια -και δεν στο λέω για να μου πεις χρόνια πολλά
    ΥΓ 2 Αν σου πω ότι δεν είμαι τόσο νέος όσο φαίνεται, θα σου ...φύγει η λύπη που προκλήθηκε από όσα είπα το 2008-2009 ; :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Μήπως έχουμε ...λαλήσει με αυτά που γίνονται;

Κοίταξα και τον Ερμή σήμερα, δεν είδα άσχημες όψεις, κενό πορείας δεν παίζει σήμερα, (έχει όμως αύριο από τις 21.30 μέχρι τις 00.30 :toung: ), με τις λίγες αστρολογικές γνώσεις που έχω δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται και η αναφορά μου στο ενδιαφέρον που έχει η ημερομηνία γέννησης του μπάτσου καταλήγει ...συμπερασματικά από κάποιους να θεωρείται ως δεδομένο ( :nuts: ) ότι όποιος έχει γεννηθεί στις 12/12ου είναι δολοφόνος

Έχει βγάλει κάλο το δάχτυλό μου γράφοντας ότι πρέπει να προσμετρώνται όλα τα στοιχεία πριν πούμε με σιγουριά ( ; ) κάτι και ότι δεν είναι σωστή η πρακτική της ερμηνείας των όψεων μεμονωμένα.

Αν καλή μου roh, από αυτό που έγραψα καταλαβαίνεις ότι ...όποιος έχει Ήλιο στη 18η ή στην 19η μοίρα του Τοξότη είναι εν δυνάμει δολοφόνος και δεν καταλαβαίνεις ότι έχει ενδιαφέρον να δούμε το ωροσκόπιο του ψευτόμαγκα συνολικά, είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω και τις αντιρρήσεις μου πάνω σε όσα πιστεύεις σχετικά με το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει κάποιος και τις τάσεις που υποδεικνύονται από την αστρολογία :bigsmile:

ΥΓ 1 Για να ξέρεις, αύριο έχω γενέθλια -και δεν στο λέω για να μου πεις χρόνια πολλά
    ΥΓ 2 Αν σου πω ότι δεν είμαι τόσο νέος όσο φαίνεται, θα σου ...φύγει η λύπη που προκλήθηκε από όσα είπα το 2008-2009 ; :toung:
    Η αποψή μου είναι οτί με αυτό που γραφείς δείχνει τουλάχιστον σε μένα πιο ξεκαθάρα την αποψη σου για το θέμα. Επετρέψε μου να σου πώ επειδή είναι η δουλεία μου τετοιά οτι στον τροπό με τον οποίο διαμορφώνεται η προσωπικότητα του ανθρώπου παιζεί καθοριστικό ρόλο το περιβάλλον. Δεν ξέρω μπορεί έσυ να πιστεύεισ και να ξερεισ πολύ καλύτερα απο μενα τισ τασεισ τησ αστρολογιασ και να υπάρχουν και οψείσ που να δειχνουν τον τρόπο που μεγαλώνει ο ανθρώπος. Δεν το αμφισβητώ. Απλά ξερώ με μεγαλη σιγουριά οτι το περιβαλλόν συνειδείτα η ασυνηδειτα ειναί αυτο που παιζει κοθοριστικό ρόλο στην διαμορφώση τησ προσωπικοτητασ μας. Σιγουρα υπαρχουν και οι γεννετικοί παραγόντεσ αλλά το περιβάλλον είναι αυτό που λειτουργεί ωσ προτυπο μιμήσησ για τον ανθρώπο. Τα βιώματα ένοσ ανθρώπου παίζουν καθοριστικο ρολο στον τρόπο με τον οποίο αυτός θα αντιδρασεί π.χ. σε μια περιπτώση σαν αυτή του Αλέξη.

Τώρα αν όλα αυτα που γραφώ φαίνονται και σε έναν αστρολογικο χαρτή δεν το ξερώ, εγώ δεν μπορώ να τα δω ακόμα. Αλλα φανταζομαι ότι για να έχεισ μια εικόνα ολοκλήρωμενη θα πρεπει να δεισ τουσ χαρτεσ των γονέων.

Quote Originally Posted by Addicted View Post
    Αφορμή για αυτό το post είναι τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη χώρα μας τις τελευταίες 2 μέρες.
    Γεγονότα που πυροδοτήθηκαν από τον άδικο θάνατο του 15 χρονου από τις σφαίρες του αστυνομικού.Στη συνέχεια η κατάσταση πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.Η κατάσταση είναι όντως έκρυθμη και πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε κλιμάκωση των γεγονότων τις επόμενες μέρες.
    Και όμως για όσους γνωρίζουν καλά το ωροσκόπιο της Ελλάδας (3-02-1830 στις 12.00 )περίμεναν ένα καυτό Δεκέμβριο. Σε αυτούς ανήκω και εγώ που μάλιστα από τα μέσα Νοεμβρίου και έπειτα και καθώς παρατηρούσα τη ροή των γεγονότων προσπαθούσα να καταλάβω από που ακριβώς θα έρθει η βόμβα. Ημουν όμως σίγουρος πως τα γεγονότα του Δεκέμβρη θα είχαν τεράστια απήχηση στον Ελληνικό λαό και θα προκαλούσαν μεγάλη αναστάτωση.
    Και ποιές ενδείξεις αλήθεια είχαμε στον αστρολογικό ουρανό του Δεκέμβρη και πως ακριβώς οι διατάξεις των πλανητών ακουμπούν το χάρτη της Ελλάδας.?

Το σκληρό Ταυ - Τετράγωνο του Χάρτη της Ελλάδας δεν είναι άλλο από την αντίθεση Σελήνης - Αρη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τους άξονες των Δεσμών της Σελήνης. Σελήνη στις 21 και 51΄των Διδύμων σε αντίθεση με τον Αρη στις 15 και 08' του Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 22 και 22' των Ιχθύων και τους δεσμούς της Σελήνης από την 19 και 54' Παρθένου ( Β.Δ) - Ιχθύων ( Ν.Δ ). Είναι γνωστό ότι οι σχηματισμοί σαν το Τ- square είναι σχηματισμοί που εμπεριέχουν ένταση και έντονο στρές καθώς περικλείεται η αντίθεση των 2 πλανητών και ένας τρίτος που ''τραβάει'' τους 2 πλανήτες με ένα τετράγωνο. Επίσης οι διελεύσεις των πλανητών πάνω από κάποιο σημείο του Τ- square στην ουσία επιτείνουν τον όλο σχηματισμό και προκαλούν γεγονότα και επιπλέον ένταση.

ΤΙ ΟΜΩΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ Τ - SQUARE ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΛΟΓΟΣ ?
    1) Καταρχήν η διέλευση του Κρόνου που τον φετινό Δεκέμβριο βρίσκεται στις 20 έως 21 της Παρθένου και ακουμπά με βλαβερή σύνοδο τον Β.Δ - το κάρμα -της Ελλάδας στον 5=ο της οίκο και βέβαια όλο το σχηματισμό του Τ-square που αναφέραμε πριν.
    2) Τον transit επαναστάτη Ουρανό που αφού ολοκλήρωσε την πρώτη του αντίθεση με το Κρόνο στις 4 /11/08 στη συνέχεια γύρισε ορθόδρομος στις 27/11/08 πλησιάζοντας την Αφροδίτη του ωροσκοπίου της Ελλάδας - στον 11=ο οίκο- και επιτείνοντας και αυτός το Τ- Square ,και προχωρώντας ετοιμάζεται γιά την δεύτερη αντίθεση με το Κρόνο στις 5/02/09 στις 20 και 39' των Ιχθύων.
    3) Δεν θα έφτανε όμως μία ομολογουμένως σκληρή αντίθεση Κρόνου - Ουρανού πάνω σε αυτά τα ευαίσθητα σημεία . Το φιτίλι άναψε αυτό το Δεκέμβριο από την διέλευση των Ερμή - Ηλιου και κυρίως Αρη από τον Τοξότη πάνω από το γενέθλιο Αρη της Ελλάδας σε τετράγωνα με τους transit Κρόνο και Ουρανό και τραβώντας και αυτοί το Τ-square του γενέθλιου χάρτη της χώρας μας.
    4) Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πως τη νύχτα που όλα ξεκίνησαν ,τη νύχτα της 6/12/08 ο transit Αρης ήταν πάνω στον γενέθλιο Αρη στις 15 και 08' του Τοξότη,δηλαδή είχαμε επιστροφή Αρη.
    5) Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήταν φως φανάρι πως ο φετινός Δεκέμβριος θα έιχε τεράστιες κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις για τη χώρα μας καθώς η επερχόμενη Πανσέληνος γίνεται στις 12/12/2008 στην 21 μοίρα και 02΄του άξονα Διδύμων - Τοξότη πάνω σχεδόν στην γενέθλια σελήνη της χώρας μας ( σεληνιακή επιστροφή .
    6) Επίσης ο Πλούτωνας από την κρίσιμη - μηδενική μοίρα του Αιγόκερω κάνει φανερές τις προθέσεις τους.

Η κατάσταση φαίνεται να κλιμακώνεται τουλάχιστον μέχρι την Πανσέληνο της 12/12/08 με αλυσιδωτές και απρόβλεπτες εξελίξεις.
    Θα ήθελα τη άποψη των συνεργατών του my horoscope αλλά και των μελών για τα παραπάνω καθώς και πως εσείς αντιλαμβάνεσται τον όλο πλανητικό σχηματισμό του φετινού Δεκέμβρη που προκαλεί τα λυπηρά αυτά γεγονότα για τη χώρα μας ξεχειλίζοντας - με αφορμή την δολοφονία του Αλέξανδρου - το ποτήρι της οργής που μήνες τώρα μας κατατρώει.
    Επίσης θα παρακαλέσω τους συντονιστές του Μy Horoscope εάν το θέμα δεν έχει τεθεί στην κατάλληλη θεματική ενότητα να μεταφερθεί δεόντως.
    Νομίζω ότι ο ελληνικός λαός "γεννήθηκε" οργισμένος (γενέθλιο ταυ Σελήνης/¶ρη/Αφροδίτης) και με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, ειδικά στο 4ο/10ο, νιώθει συχνά την ανάγκη να στρέφεται εναντίον της εξουσίας. Αυτό θα εξηγούσε, ανάμεσα στα άλλα, και την αδικαιολόγητη εμμονή της σύγκρουσης κάθε 17 Νοεμβρίου. Αυτό δικαιολογείται ιστορικά αφού το ελληνικό κράτος "γεννήθηκε" μετά από 4 αιώνες Τουρκοκρατίας και μεγάλης καταπίεσης. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν αναλύαμε κάποια στιγμή το ωροσκόπιο της Ελλάδας σε ψυχολογικό επίπεδο (καταβολές, ιστορικές εμπειρίες) όπως κάνουμε και σ' ένα γενέθλιο χάρτη. Τα απωθημένα, λοιπόν, που πυροδότησαν τα συνδυασμένα τράνζιτς του Ουρανού, Κρόνου και ¶ρη δεν είναι και τόσο πρόσφατα, όπως ακούμε στις αναλύσεις των ημερών. Όλα τα στοιχεία φαίνεται να ταιριάζουν: Απωθημένος θυμός (¶ρης τετρ. Κρόνος), αστυνομικός (Κρόνος, όργανα καταστολής της εξουσίας), τυχαίο περιστατικό που πυροδοτεί ξαφνικά ανεξέλεκτες αντιδράσεις (Ουρανός τετρ. ¶ρης) παιδιά - μαθητές (Κρόνος στο 5ο, Σελήνη κυβερνήτης του 3ου στους Διδύμους). Χρειάζεται όμως μια πιο βαθειά ανάλυση αν είναι να ωριμάσουμε ως λαός. Φοβάμαι μήπως η πανσέληνος στους Διδύμους κορυφώσει και εκτονώσει όλο αυτό σε ένα καθαρά λεκτικό επίπεδο αντιπαράθεσης. Δεν τελειώνει όμως εδώ η αντίθεση του Ουρανού - Κρόνου και να δούμε τι θα φέρει κι ο ¶ρης ξανά όταν θα πάει στην κορυφή του γενέθλιου ταυ. Δυστυχώς, ο Ποσειδώνας στο 10ο σπίτι δίνει την εικόνα μιας κυβέρνησης που δεν έχει τον έλεγχο και δεν ξέρει τι κάνει (θυμηθείτε π.χ. τις πυρκαγιές πριν λίγο καιρό). Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο με αποκορύφωμα το σκάνδαλο της Ζίμενς και της μονής του Βατοπεδίου. Ο Πλούτωνας στο 8ο θα επιδεινώσει τα οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα όταν ενεργοποιήσει το γενέθλιο τετρ. Δία - Πλούτωνα (μοιραία συμβάντα με Πλούτωνα, εξωτερικοί παράγοντες, τουρισμός με τον Δία). Ας ελπίσουμε ότι όταν ο Δίας μπει στο 10ο της Ελλάδας σε λίγο καιρό θα μπορέσει να φέρει κάποια ευνοϊκή αλλαγή.

10. Re: Tα γεγονότα του Δεκέμβρη στη χώρα μας

Quote Originally Posted by roh View Post
    Ρε παιδιά το συγκρίνει -απ ότι καταλαβαίνω- με την ανάλυση του ωροσκοπιου της Ελλάδας...και λέει "κοίτα να δεις..!!!!!!!!!!"
    δεν προσβάλλει κανέναν...Είμαστε όμως ούτως ή άλλως όόόλοι αρπαγμένοι,οπότε...
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)