s
12ος Οίκος Μυστικά – αυτοθυσία – ανιδιοτελής αγάπη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 32

12ος Οίκος Μυστικά – αυτοθυσία – ανιδιοτελής αγάπη

Ήθελα να ρωτήσω για την ακμή του 12ου οίκου. Όταν βρίσκεται στον Σκορπιό στις 22° 50' 52" είναι δύσκολη θέση αυτή; Επειδή είχα διαβάσει σε κάποιο άρθρο που ανάλυε ένα ωροσκόπιο πως αυτές οι μοίρες είναι "καταραμένες". Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ακμή του 12ου; Ότι θα έχω άλυτα θέματα με τα σχετικά που αφορούν τον οίκο αυτόν;Έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
    :blink:
    Για περισσότερες πληροφορίες έχω γεννηθεί στις 18/06/1987, 19:45,Δράμα.

Όνομα:
    Τίνα

Re: 12ος Οίκος Μυστικά – αυτοθυσία – ανιδιοτελής αγάπη

Quote Originally Posted by pigasos View Post
    Ήθελα να ρωτήσω για την ακμή του 12ου οίκου. Όταν βρίσκεται στον Σκορπιό στις 22° 50' 52" είναι δύσκολη θέση αυτή; Επειδή είχα διαβάσει σε κάποιο άρθρο που ανάλυε ένα ωροσκόπιο πως αυτές οι μοίρες είναι "καταραμένες". Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ακμή του 12ου; Ότι θα έχω άλυτα θέματα με τα σχετικά που αφορούν τον οίκο αυτόν;Έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
    :blink:
    Για περισσότερες πληροφορίες έχω γεννηθεί στις 18/06/1987, 19:45,Δράμα.
    Για τις αναλυσεις στις μοιρες εγω διατηρω τις επιφυλαξεις μου γιατι οπου εχω διαβασει για μοιρες δεν εχω δει να συμφωνουν οι αναλυσεις,πχ για την μοιρα που αναφερεις στις 22προς 23 του Σκορπιου εχω διαβασει οτι ειναι μοιρα διασκορπησης και οτι το ατομο μπορει να μην πολυ πρακτικο.Τωρα τι ισχυει η συγκεκριμενη μοιρα για τον 12 θα πρεπει να εισαι σιγουρη για την σωστη αναλυση της μοιρας και επειτα να καταληξεις για τον 12 οικο.:unsure:

Σε ευχαριστώ Έρση για τη βοήθεια! Οι μοίρες είναι αυτές που ανέφερα παραπάνω. Δεν ξέρω αν ο 12ος δείχνει τις εμμονές επειδή έχω ένα θεματάκι με αυτά.:bigsmile:

Όνομα:
    Χρήστος

Καλησπέρα σας.
    Οι "καταραμένες" μοίρες και διάφορες άλλες ονομασίες που ίσως και να προκαλούν και κάποιο δέος καθώς και φόβο είναι προιόντα άλλων εποχών στα οποία δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν και τόσο. Έτσι όπως όλες οι επιστήμες προχωρούν έτσι και η αστρολογία προχωράει. Σίγουρα εκείνη την εποχή αυτές οι ονομασίες κάτι εξυπηρετούσαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπηρετούν κάτι και τώρα. Γενικότερα η μοντέρνα ολιστική οπτική της αστρολογίας αναγνωρίζει της δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας χάρτης αλλά πάντα για την επίτευξη της αυτογνωσίας και κυρίως για να μπορέσει να προχωρήσει ο κάθε άνθρωπος ένα βήμα παραπέρα.
    Στη αστρολογία υπήρχε και η τάση απο τον μεσαίωνα μέχρι και το τέλος του 19ου αιώνα να δίνονται βαρύγδουπα ονόματα, χαρακτηριστικό παράδειγμα οι διάφοροι κλήροι της αραβικής αστρολογίας ( και η αρχαία ελληνική είχε κάποιους αλλά οι ¶ραβες εξέλιξαν πολύ αυτό το σύστημα).

Θα ήθελα τέλος να συμπληρώσω ότι ο 12ος οίκος εκτός απο τα παραπάνω που σωστά αναφέρθηκαν ότι αντιπροσωπεύει επίσης είναι αυτό που ονομάζουμε συλλογικό ασυνείδητο οπότε έχει να κάνει περισσότερο με τη σχέση του ατόμου σε σχέση με το σύνολο και τον σκοπό του ως προς αυτό.
    Με σεβασμό και εκτίμηση
    Χρήστος ¶ρχος
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Αμαλία

Δεν έχει απόλυτη σχέση με την ερώτηση της pigasos αλλά αφού αναφέρθηκε, οι ζωδιακές μοίρες τι συμβολίζουν ακριβώς; Υπάρχει κάποιος γενικευμένος διαχωρισμός;

Όνομα:
    Χρήστος

Αγαπητή ailama_P
    Σύμφωνα με πάρα πολλούς αστρολόγους η κάθε μοίρα συμβολίζει και κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει ένα μικρό συμβολικό κείμενο το οποίο και βέβαια μπορεί να πάρει διάφορες ερμηνείας μιας και η αντιμετώπιση εδώ είναι καθαρά υποκειμενική.
    Για τις ζωδιακές μοίρες έχουν γράψει πολλοί πολλά ζωδιακά σύμβολα όπως ο Sepharial και ο Marc Edmunt Jones.
    Θα πρέπει να πούμε ότι οι μοίρες και η ερμηνεία τους στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο αστρολογική... Με αυτό εννοούμε ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι μοίρες έχουν πάρει ερμηνεία κάτω απο συγκεκριμένα και υποκειμενικά κριτήρια.
    Η κριτική σε αυτή την περίπτωση είναι το κατα πόσο το υποκειμενικό κριτήριο ανάλυσης αυτών των μοιρών έχει πράγματι λειτουργία και σε άλλα πρόσωπα.
    Παρόλα αυτά τις μοίρες πράγματι τις χρησιμοποιούν πολλοί αστρολόγοι.
    Μετέπειτα τώρα οι μεγάλοι αστρολόγοι των παλαιότερων κυρίως εποχών ουσιαστικά έκαναν κάποιους διαχωρισμούς οι οποίοι και είναι πάρα πολλοί.
    Όσοι ενδιαφέρονται να διαβάσουν κάποια βιβλία για τις μοίρες καλό θα ήταν να διαβάσουν τα Sabian Symbols. Jones, Edmunt. Mark. Publ: Aurora ή τις συμβολικές απεικονήσεις του Sepharial.
    Παρόλα αυτά επειδή είναι ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο ζήτημα καλύτερα να αντιμετωπίζουμε αυτο το θέμα με περισσότερο προβληματισμό.

Με σεβασμό και εκτίμηση.
    Χρήστος ¶ρχος.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    cancerian

Αγαπητη pigasos

ηταν πολυ καλη η τοποθετηση του κου Αρχου δεν υπαρχει καποιος λογος εκφοβισμου πανω στις ζωδιακες μοιρες ιδιαιτερα οταν χαρακτηριζονται απο "αρνητικες" επεξηγησεις.
    Ας μου επιτρεψεις να γινω ελαφρα σαρκαστικος λεγοντας σου οτι ας αναλυσουμε πρωτα εις βαθος εναν χαρτη και στην συνεχεια ας ασχοληθουμε και με το θεμα της επεξηγησης των μοιρων.

Οσο για την 22η μοιρα του Σκορπιου ειναι η μοιρα εκεινη η οποια θα δωσει εναν εκλεπτισμο. Δινει ηθικη , καλη υγεια , σεβας απο τους αλλους

με εκτιμηση
    cancerian

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση για την δημοσίευση κάποιου αρθρου σχετικά με τις μοίρες κάτι αναλυτικό που να καλύπτει επαρκώς το θέμα.

Ευχαριστώ

Exw dwdekato oiko stous ixthues k Dia ston krio anadromo ston dwdekato oiko epishs. Ti mporei na sumenei auto?
    Toksotina 8-12-1987, 14.52h

Quote Originally Posted by Triantafyllia* View Post
    Exw dwdekato oiko stous ixthues k Dia ston krio anadromo ston dwdekato oiko epishs. Ti mporei na sumenei auto?
    Toksotina 8-12-1987, 14.52h

Αγαπητή Triantafyllia* θα ήθελα να σου κάνω μία μικρή παρατήρηση. Καλό θα είναι να γράφεις με ελληνικά και όχι με λατινικούς χαρακτήρες. Νομίζω είναι κανόνας για αυτό το foroum.

Ευχαριστώ, Pigasos

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)