Στις 13 Αυγούστου ο Κρόνος θα είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην 9η μοίρα της Παρθένου, κάνοντας τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο μου ( Ταύρος 9η ) και τους Αφροδίτη - Ερμή (Ταύρος 13η ) και συζυγία με τον γενέθλιο Νότιο Δεσμό στην 9η Παρθένου, ενώ ο Ανάδρομος διελαύνων Δίας στην 13η του Αιγόκερω συμπληρώνει ένα μεγάλο τρίγωνο. Συγχρόνως, ο διελαύνων ¶ρης στην 26,26 Παρθένου κάνει ακριβές τρίγωνο με τον γενέθλιο ¶ρη ( 26,56 Ταύρος ) και συζυγία με γενέθλιο Πλούτωνα 25,19. ¶ξονας οίκων 7 Ταύρος - 12 Παρθένος. Τέλος ο Ήλιος στον Λέοντα 21,22 κάνει τρίγωνο με γενέθλιο Ήλιο ( 23,58 Κριός ). ¶ξονας οίκων 6 - 11.
Θα έχει προηγηθεί την 1η Αυγούστου έκλειψη Ηλίου (9η Λέων - 10ος οίκος ) σε ακριβέστατο τετράγωνο με γενέθλιο Κρόνο.
Υπάρχουν από πέρισυ τον Δεκέμβριο κάποια γεγονότα στη ζωή μου και του συζυγου μου ( δέχεται ακριβέστατο τετράγωνο του Πλούτωνα σε γενέθλιο Ήλιο - Πλούτωνα στην 29η Παρθένου ) από ένα υποχθόνιο άτομο, τα οποία γεγονότα μας έχουν συνταράξει. Είμασταν προετοιμασμένοι όμως εν όψει της συνόδου ¶ρη - Κρόνου στις 10 Ιουλίου και έτσι το άτομο αυτό εκείνες τις ημέρες συνελήφθη. Αφέθηκε ελεύθερη ( πρόκειτε για γυναίκα ) με επιβαρυντικά στοιχεία στην πλάτη της, έως την εκδίκαση της υπόθεσης ( αφορά παρενόχληση - συκοφάντιση - ψυχική οδύνη ). Συνετέλεσαν κι άλλοι παράγοντες όμως, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πέρασε ο Κρόνος πάνω απ τον ¶ρη της, ενώ ο Πλούτωνας τετραγωνίζει το Δία της ( σημαντικές όψεις όταν κάνουμε κακό στους άλλους ). Ο Ποσειδώνας επίσης βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο της ( 20η Λέων ) μπερδεύοντας τους στόχους της.
Την συγκεκριμένη μέρα έχει τα γενέθλια της. Μήπως σαλτάρει και προσπαθήσει να μου κάνει κακό; Μας έχει απειλήσει άλλωστε πολλές φορές.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας