s
ωροσκοπος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18

ωροσκοπος

γεια σας θελω να ρωτησω τη σημαινει "ηληκια ωροσκοπου' δηλαδη σε καποια συγκεκριμενη ηληκια επιρεαζομαστε απο τον ωροσκοπο μας?

Re: ωροσκοπος

Όταν λέμε ηλικία ωροσκόπου εννοούμε την περίοδο της ζωής του ατόμου που γίνονται ορατές οι ιδιότητες του ζωδίου του ωροσκόπου του.
    Πρόκειται για την ηλικία από τα 28 περίπου χρόνια και μετά, οπότε και γίνεται πιο έντονη και εμφανής η επίδραση του ωροσκόπου στην πορσωπικότητα του ατόμου.

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Όταν λέμε ηλικία ωροσκόπου εννοούμε την περίοδο της ζωής του ατόμου που γίνονται ορατές οι ιδιότητες του ζωδίου του ωροσκόπου του.
    Πρόκειται για την ηλικία από τα 28 περίπου χρόνια και μετά, οπότε και γίνεται πιο έντονη και εμφανής η επίδραση του ωροσκόπου στην πορσωπικότητα του ατόμου.
    ευχαριστω πολυ kiaRRa να ρωτησω κατι ακομα, επειδη ειμαι ακριβως στο μεταιχμιο αιγοκερω-υδροχοο (20/1/66) τωρα που εχω περασει κατα πολυ την ηλικια των 28 θα μπορουσα να υποθεσω οτι στις προβλεψεις να διαβαζω τον υδροχοο η δεν εχει καποια λογικη?

να προσθεσω και ωροσκοπο υδροχοο.

Το καλύτερο είναι να διαβάζεις και για αιγόκερω και για υδρόχοο. Πέρα από το ότι το ηλιακό ζώδιο και ο ωροσκόπος αλληλοσυμπληρώνονται και δεν αλληλοαναιρούνται, είσαι και πάνω στην αλλαγη, οπότε έχεις διπλάσιους λόγους να διαβάζεις και τον υδροχόο. Το ότι μετά τα 28 περίπου αρχίζει να γίνεται εντονότερη η φύση του ωροσκόπου στην προσωπικότητα του ατόμου, δεν σημαίνει ότι επισκιάζεται το ηλιακό ζώδιο.
    Και επιπροσθέτως: το ότι πέρασες την ηλικία που αρχίζει να γίνεται εντονότερη η φύση του ωροσκόπου δεν σημαίνει ότι μετά από τα 28-30 τελειώνει και η επίδραση της. Αντιθέτως ωριμάζει και γίνεται σαν δεύτερη φύση (αν μπορούμε να το πούμε έτσι).

νασαι καλα kiaRRa με βοηθησες αρκετα καλο βραδυ.

Όνομα:
    κατερινα

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post

Πάντως εγώ νιώθω τον ωροσκόπο μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και όχι τόσο τον ήλιο μου!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by chandramani View Post
    Πάντως εγώ νιώθω τον ωροσκόπο μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και όχι τόσο τον ήλιο μου!
    Μπορεί να είναι πιο ισχυρός ο κυβερνήτης του, στο Ωροσκόπιο σου.

Δεν φαντάζομαι να επηρεάστηκες απο αυτές τις γενικότητες που λένε για τους Λέοντες!!!

Όνομα:
    κατερινα

[QUOTE=black moon;60838]Μπορεί να είναι πιο ισχυρός ο κυβερνήτης του, στο Ωροσκόπιο σου.

Δεν φαντάζομαι να επηρεάστηκες απο αυτές τις γενικότητες που λένε για τους Λέοντες!!![/QUOTE

Οχι καθόλου ,σαφώς υπήρξε συναισθηματική εμπλοκή-λέων γαρ- αλλά αν διάβαζα ότι οι τόξότες είναι επιπόλαιοι ή οι ζυγοί νάρκισσοι και γι αυτό....μπλα μπλα...πάλι την ίδια αντιμετώπιση θα είχα. :bigsmile: Λες να θέλω να αποποιηθώ τον ήλιο μου λόγω κακοφημίας;;;μακάρι να τον είχα πιο ενισχυμένο! Ο ωροσκόπος μου αιγώκερος! μετρημένος και μελαγχολικός αλλά τον νιώθω από μικρό παιδί. Απλά τώρα _που μεγάλωσα_ τον συνειδητοποιώ καλύτερα.:bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Εγώ πάλι, μετα τα 25, τον ψάχνω! :blink:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)