s
ακμες οικων και απορια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

ακμες οικων και απορια

εχω ακουσει οτι το ζωδιο που ειναι στην ακμη ενος οικου χρωματιζει τον οικο που βρισκεται με τα χαρακτηριστικα του,η απορια μου ειναι η εξης θα μπορουσαμε να δουμε πιο αυτα τα χαρακτηριστικα που προσδιδει το ζωδιο στην ακμη του οικου κοιτοντας πχ για ακμη οικου ζυγος στον δευτερο οικο στον πλουτωνα κοιτωντας τον πλουτωνα στον 7 οικο μια που ο ζυγος αντικατοπτριζει τον 7 οικο;;η βλεποντας πως ειναι η αφροδιτη στον 2 οικο μια που κυβερνητης του ζυγου ειναι η αφροδιτη;μπορει να μην αληθευει τπτ απο αυτα τα δυο πιθανα σεναρια που λεω αλλα θα ηθελα να μαθω

Όνομα:
    Ράνια

Re: ακμες οικων και απορια

:unsure:Νομίζω πως πρέπει να προσπαθήσεις, να διατυπώσεις την ερώτηση σου πιο καθαρά.Δεν ξέρω κι εγω αν φταίω, γιατί είμαι κάπως ντεφορμέ....αλλα δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να μάθεις :embarrest .

Quote Originally Posted by cds View Post
    εχω ακουσει οτι το ζωδιο που ειναι στην ακμη ενος οικου χρωματιζει τον οικο που βρισκεται με τα χαρακτηριστικα του,η απορια μου ειναι η εξης θα μπορουσαμε να δουμε πιο αυτα τα χαρακτηριστικα που προσδιδει το ζωδιο στην ακμη του οικου κοιτοντας πχ για ακμη οικου ζυγος στον δευτερο οικο στον πλουτωνα κοιτωντας τον πλουτωνα στον 7 οικο μια που ο ζυγος αντικατοπτριζει τον 7 οικο;;η βλεποντας πως ειναι η αφροδιτη στον 2 οικο μια που κυβερνητης του ζυγου ειναι η αφροδιτη;μπορει να μην αληθευει τπτ απο αυτα τα δυο πιθανα σεναρια που λεω αλλα θα ηθελα να μαθω
    Καλησπερα cds ! Βασικα αν η ακμη ειναι στον ζυγο τοτε θα κοιταξεις φυσικα και τον κυβερνητη πλανητη του ζυγου - την αφροδιτη . Κοιταξε που βρισκεται και τι οψεις κανει . Μετα επισης να κοιταξεις , αν υπαρχουν και πλανητες στον οικο αυτο ( στο παραδειγμα που εθεσες μιλας για 2ο οικο στον ζυγο .. κοιτα αν υπαρχουν πλανητες στον 2ο οικο .. και μετα τι οψεις κανουν με τον κυβερνητη πλανητη του ζυγου - δλδ τι οψεις κανουν με την αφροδιτη ! )
    Εξηγησε μου κατι ο πλουτωνας που βρισκεται ? στον 2ο οικο ? η στον 7ο ? Με βαση το παραδειγμα που εθεσες ... :unsure:
    Ελπιζω να βοηθησα καπως .. αν και σιγουρα μπορουν και αλλα μελη να δωσουν τα φωτα τους , μελη πιο εμπειρα απο εμενα .!:embarrest

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Καλησπερα cds ! Βασικα αν η ακμη ειναι στον ζυγο τοτε θα κοιταξεις φυσικα και τον κυβερνητη πλανητη του ζυγου - την αφροδιτη . Κοιταξε που βρισκεται και τι οψεις κανει . Μετα επισης να κοιταξεις , αν υπαρχουν και πλανητες στον οικο αυτο ( στο παραδειγμα που εθεσες μιλας για 2ο οικο στον ζυγο .. κοιτα αν υπαρχουν πλανητες στον 2ο οικο .. και μετα τι οψεις κανουν με τον κυβερνητη πλανητη του ζυγου - δλδ τι οψεις κανουν με την αφροδιτη ! )
    Εξηγησε μου κατι ο πλουτωνας που βρισκεται ? στον 2ο οικο ? η στον 7ο ? Με βαση το παραδειγμα που εθεσες ... :unsure:
    Ελπιζω να βοηθησα καπως .. αν και σιγουρα μπορουν και αλλα μελη να δωσουν τα φωτα τους , μελη πιο εμπειρα απο εμενα .!:embarrest
    Μιά μικρή διορθωσούλα...:embarrest

αν υπάρχουν πλανήτες στον οίκο, κοιτάμε τις όψεις τους όχι μόνο με τον κυβερνήτη του οίκου...εαν δε, δεν υπάρχουν τότε βρίσκουμε τον Κυνερνήτη του οίκου και κοιτάμε τις όψεις του, για να πάρουμε ιδέα...

Quote Originally Posted by black moon View Post
    :unsure:Νομίζω πως πρέπει να προσπαθήσεις, να διατυπώσεις την ερώτηση σου πιο καθαρά.Δεν ξέρω κι εγω αν φταίω, γιατί είμαι κ
    άπως ντεφορμέ....αλλα δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να μάθεις :embarrest .
    Νομιζω αυτο που θελει να πει ειναι οτι ο πλουτωνας ειναι στον δευτερο που εχει ακμη στον ζυγο,και η αφροδιτη στον εβδομο.Αν καταλαβα καλα....:dizzy:

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Νομιζω αυτο που θελει να πει ειναι οτι ο πλουτωνας ειναι στον δευτερο που εχει ακμη στον ζυγο,και η αφροδιτη στον εβδομο.Αν καταλαβα καλα....:dizzy:
    για ακμη οικου ζυγος στον δευτερο οικο στον πλουτωνα κοιτωντας τον πλουτωνα στον 7 οικο μια που ο ζυγος αντικατοπτριζει τον 7 οικο;;η βλεποντας πως ειναι η αφροδιτη στον 2 οικο

Απο που το κατάλαβες αυτό;Εγώ κατάλαβα οτι η Αφροδίτη ειναι στον 2ο αλλα ο Πλουτωνας δεν κατάλαβα αν ειναι στον 2ο ή 7ο.Κυβερνήτης 2ου ΟΚ η Αφροδίτη...

Quote Originally Posted by black moon View Post
    για ακμη οικου ζυγος στον δευτερο οικο στον πλουτωνα κοιτωντας τον πλουτωνα στον 7 οικο μια που ο ζυγος αντικατοπτριζει τον 7 οικο;;η βλεποντας πως ειναι η αφροδιτη στον 2 οικο

Απο που το κατάλαβες αυτό;Εγώ κατάλαβα οτι η Αφροδίτη ειναι στον 2ο αλλα ο Πλουτωνας δεν κατάλαβα αν ειναι στον 2ο ή 7ο.Κυβερνήτης 2ου ΟΚ η Αφροδίτη...
    Νομιζω οταν λεει οτι ο ζυγος αντικατοπτριζει τον εβδομο οικο ,εννοει οτι εχει την αφροδιτη εκει,και οτι ο πλουτωνας ειναι αυτος που βρισκεται στον δευτερο.Καλα...δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια!:bigsmile:
    Απλως η διατυπωση ειναι ..αστα να πανε...!

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by cds View Post

καλη σας μέρα.
    Εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι: ο δεύτερος οίκος έχει ακμη στο ζυγό. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 7ο οίκο.
    Ο φίλος μας μάλλον θέλει να συνδιάσει την αφροδίτη -σαν κυβερνήτη του ζυγού στο 2ο-, με τον πλούτωνα στον 7ο - μιας και ο ζυγός είναι το φυσικό ζώδιο του 7ου.
    Ετσι τουλάχιστον νομίζω.........
    Η Αφροδίτη δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται.

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    καλη σας μέρα.
    Εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι: ο δεύτερος οίκος έχει ακμη στο ζυγό. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 7ο οίκο.
    Η φίλη μας μάλλον θέλει να συνδιάσει την αφροδίτη -σαν κυβερνήτη του ζυγού στο 2ο-, με τον πλούτωνα στον 7ο - μιας και ο ζυγός είναι το φυσικό ζώδιο του 7ου.
    Ετσι τουλάχιστον νομίζω.........
    Η Αφροδίτη δεν καταλαβαίνω που βρίσκεται.
    Αυτο δ,εν γινεται ,γιατι τοτε ο πλουτωνας θα επρεπε να ειναι στους ιχθυς....γι αυτο λεω ..πλουτωνας στον 2ο στον ζυγο.

....και (συνεχιζω ακαθεκτη) επομενως αυτο που εχουμε ειναι μια πιθανη χιαστη οψη πλουτωνα (2ος,ζυγος) με αφροδιτη(7ος,ιχθυς?) και κοιταμε και τον ποσειδωνα (πιθανα στον τοξοτη στον τεταρτο?) και μετα σας παραδινω την σκυταλη γιατι ειπαμε....σιμεκο για την ξινιλα ,αλλα για την ζαλαδα δεν εχουμε τιποτα ευκαιρο.:bigsmile:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)