s
γενεθλιος χαρτης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

γενεθλιος χαρτης

φαινεται σε εναν γενεθλιο χαρτη ενος αντρα τι ζηταει απο τισ σχεσεισ του κ με ποιες γυναικεσ κολλαει

Re: γενεθλιος χαρτης

Κάποια στοιχεία που θα μπορούσες να κοιτάξεις είναι ο 5ος οίκος και η θέση της Αφροδίτης του.Υπάρχουν αρκετά άρθρα μέσα στο φόρουμ για να πάρεις πληροφορίες.
    Καλή αναζήτηση
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Μπορειτε να μου στειλετε αναλυτικη ερμηνεια του γενεθλιου χαρτη μου και ενος ακομα?γεννηθηκα 14 μαρτιου 1988,στις 18:45 στη θεσσαλονικη και ο αλλος ειναι 20 μαρτιου 1989 στις 17:40 στην λευκωσια...

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by lily20 View Post
    Μπορειτε να μου στειλετε αναλυτικη ερμηνεια του γενεθλιου χαρτη μου και ενος ακομα?
    Η αναλυτικη ερμηνεια θα ηθελες να αποσταλει μεσα απο το site , σε mail ή ταχυδρομικα ???

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Η αναλυτικη ερμηνεια θα ηθελες να αποσταλει μεσα απο το site , σε mail ή ταχυδρομικα ???
    Διά ζώσης είναι καλύτερα, γιατί θα έχεις και τη δυνατότητα ερωταπαντήσεων :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by tigre View Post
    φαινεται σε εναν γενεθλιο χαρτη ενος αντρα τι ζηταει απο τισ σχεσεισ του κ με ποιες γυναικεσ κολλαει
    Θα έλεγα να κοιτάξεις και τη Σελήνη για να καταλάβεις τι έχει ανάγκη και απο συναισθηματική άποψη...μπορεί άλλες γυναίκες να τ' αρέσουν και άλλες να τον καλύπτουν συναισθηματικά που είναι και το πιό ουσιαστικό!!

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Θα έλεγα να κοιτάξεις και τη Σελήνη για να καταλάβεις τι έχει ανάγκη και απο συναισθηματική άποψη...μπορεί άλλες γυναίκες να τ' αρέσουν και άλλες να τον καλύπτουν συναισθηματικά που είναι και το πιό ουσιαστικό!!
    Αν δεν κάνω λάθος, η Σελήνη συμβολίζει τη σύζυγο και η Αφροδίτη τη γυναίκα γενικότερα. ¶ρα ίσως πρέπει να κοιτάξει πρώτα την Αφροδίτη του.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αν δεν κάνω λάθος, η Σελήνη συμβολίζει τη σύζυγο και η Αφροδίτη τη γυναίκα γενικότερα. ¶ρα ίσως πρέπει να κοιτάξει πρώτα την Αφροδίτη του.
    Kάπως έτσι πρέπει να είναι.... Λέγεται επίσης ότι αντρικά άτομα με "χτυπημένη" σελήνη έχουν δυσκολία με το γυναικείο φύλο στο γάμο. H σελήνη για έναν άντρα είναι η μητέρα του κάτι που συνήθως προβάλεται στη γυναίκα που επιλέγει.

Για το ποιες γυναίκες αρέσουν σε έναν άντρα μπορείς να κοιτάξεις την Aφροδίτη του, σε σχέση με ζώδιο κ οίκο της.

Tώρα αν η Aφροδίτη έχει δύσκολη όψη με τη Σελήνη... :nuts:
    may..

θα ηθελα να μου το στειλετε σε email.ευχαριστω.

Quote Originally Posted by lily20 View Post
    θα ηθελα να μου το στειλετε σε email.ευχαριστω.
    Συγγνώμη που θα σε δυσαρεστήσω, κοπέλα μου, αλλά αν δεν του δώσεις την ηλεκτρονική διεύθυνσή σου, πώς να σου το στείλει; :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)