s
Η Ζήλεια στον γενέθλιο χάρτη.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 66

Η Ζήλεια στον γενέθλιο χάρτη.

Καλημέρα!

Υπάρχουν ενδείξεις σε έναν χάρτη για ζήλεια που μπορεί να αισθάνεται ένα άτομο ή για ζήλεια που δέχεται;

Όνομα:
    Κυριακή

Re: Η Ζήλεια στον γενέθλιο χάρτη.

Quote Originally Posted by littlesunshine View Post
    Καλημέρα!

Υπάρχουν ενδείξεις σε έναν χάρτη για ζήλεια που μπορεί να αισθάνεται ένα άτομο ή για ζήλεια που δέχεται;

Καλημερα! Ενδειξεις υπαρχουν, αποδειξεις οχι!
    Και εννοεις γενεθλιο ή συναστρια; [κυριως για το "δεχεται"]
    Ορισμενα ζωδια θεωρειται πως ειναι πιο επιρρεπη στην ζηλια, [απο κτητικοτητα, ανασφαλεια κλπ.]
    Θεσεις και οψεις δυσαρμονικες του Αρη, του Πλουτωνα και ισως και της Σεληνης.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Αντωνία

Θα κοιτάξω το αστρολογικό λεξικό μου και θα σας παραθέσω τί γράφει για την λέξη ζήλεια.....υπομονή ως αύριο...:bigsmile:
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Βασίλης

Εγώ πάλι θα το ρίξω πάλι στα ψυχολογικά μου; Τι είναι η ζήλεια; Μήπως κάποιο κρυμμένο αίσθημα μειονεξίας ή καταδίωξης που χρειάζεται να επιβεβαιωθεί; Με την έννοια αυτή θα έλεγα ότι συνδέεται με την ανασφάλεια. Παραδοσιακά ακούγονται ζώδια που ζηλεύουν. Π.χ. ο Σκορπιός ή ο Ταύρος ή ο Καρκίνος. Αλλά καθένα ζηλεύει με άλλο τρόπο. Ο Σκορπιός με κάποια "μανία", ο Ταύρος με κτητικότητα, ο Καρκίνος με γκρίνια. Επίσης η θέση της Σελήνης νομίζω σχετίζεται με τη ζήλια, καθώς σχετίζεται με το αίσθημα ασφάλειας ή ανασφάλειας.

Υποθέτω πάντως ότι η Αντωνία θα μας πει περισσότερα μόλις δει το λεξικό
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Φωτεινή

Αν και περιμένω κι εγώ να μας πεί περισσότερα και η Αντωνία, προσωπική μου αποψη είναι οτι όλοι μπορεί να ζηλευουν η να ζηλεψουν σε κάποια φάση, αλλά με διαφορετικό κίνητρο και το εκφράζουν με διαφορετικό τροπο.

Για παραδειγμα ενω ο ταυρος ειναι πιο ξεκαθαρος και ισως εκδηλώνεται, ενας αιγόκερος για παραδειγμα δεν θα το δείξει,γιατι το θεωρεί αδυναμία,ή ο Σκορπιός αντί να δειξει οτι ζηλευει θα κανει καυγά για κάτι άσχετο κτλ κτλ
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

6. Re: Η Ζήλεια στον γενέθλιο χάρτη.

Ίσως θα έπρεπε να γίνει και σαφής διαχωρισμός της έννοιας της λέξης "ζήλια" από την έννοια της λέξης "φθόνος" :bigsmile:
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Δ.Μέλλος View Post
    Ίσως θα έπρεπε να γίνει και σαφής διαχωρισμός της έννοιας της λέξης "ζήλια" από την έννοια της λέξης "φθόνος" :bigsmile:
    Εχω την εντυπωση οτι το ερωτημα εχει να κανει με την ερωτικη ζηλια...:blink:

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Εχω την εντυπωση οτι το ερωτημα εχει να κανει με την ερωτικη ζηλια...:blink:
    Χμ, μπορεί ναι, αλλά κι ο Δημήτρης δεν έχει τελείως άδικο. Στην ερωτική ζήλια σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κρύβεται και μία στάση του στυλ "γιατί να μην μπορώ κι εγώ" (π.χ. να απιστήσω). Κι αφού δεν μπορώ εγώ δεν πρέπει να μπορεί κι ο άλλος.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Χμ, μπορεί ναι, αλλά κι ο Δημήτρης δεν έχει τελείως άδικο. Στην ερωτική ζήλια σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κρύβεται και μία στάση του στυλ "γιατί να μην μπορώ κι εγώ" (π.χ. να απιστήσω). Κι αφού δεν μπορώ εγώ δεν πρέπει να μπορεί κι ο άλλος.
    Το "γιατι να μην μπορω κι εγω" Βασιλη, πιστευω οτι υπαγεται σε αλλη κατηγορια, η οποια μπορει ισως να οδηγησει σε φθονο. Αλλα καλλιστα μπορει να ξεκουνησει καποιον για να πετυχει πραγματα!
    Ακομη και αναμεσα στα μελη ενος ζευγαριου, ο φθονος ειναι διαφορετικο πραγμα απο την ζηλεια. :bigsmile:

Όνομα:
    Φωτεινή

Η αποψή μου...
    Η ζήλεια είναι ενας ψυχολογικός μηχανισμός που εχει σκοπο να διαφυλάξει το ταίρι απο τυχόν επίδοξους αντιπάλους.

Ο φθόνος είναι μια ακραία μορφή ζήλειας που απαραιτήτως εμπεριέχει το στοιχείο της επιθυμίας επιτυχίας αυτου που φθονεί ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ του ατόμου το οποίο φθονεί.
    Με λίγα λόγια ενας ανθρωπος φθονεί εναν άλλον που γίνεται το κεντρο της προσοχής.Θα προσπαθήσει νά τονισει τα αρνητικά του στους άλλους, να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα θα φτάσει στα άκρα ωστε να τον απομακρυνει και να γίνει αυτος το κεντρο της προσοχής.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)