s
Απορία ωροσκόπου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Απορία ωροσκόπου

Γεια σας! Έχω μια απορία για έναν ωροσκόπο. Η ημερομηνία γέννησης είναι 21/02/1990, και ώρα 17.35, στην Αθήνα. Κάποιοι τον βγάζουν στο ζώδιο της παρθένου, ενώ άλλοι στο ζώδιο του λέοντα. Που είναι τελικά; Θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου πείτε και σε ποια μοίρα είναι. Ευχαριστώ πολύ.

Re: Απορία ωροσκόπου

Ο ωροσκόπος σου είναι στον Λέοντα και πιο συγκεκριμένα στην 26° 36' 60". :embarrest

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ο ωροσκόπος σου είναι στον Λέοντα και πιο συγκεκριμένα στην 26° 36' 60". :embarrest
    Ευχαριστώ πολύ! Είναι σίγουρο ε..;:embarrest:unsure: Γιατι με είχε ταλαιπωρήσει πολύ το θέμα... Μου το είχαν βρει στην παρθένο, και το πίστευα για αρκετό καιρό- και μετά ξαφνικά μου το βρήκαν στον λέοντα, οπότε δεν ήξερα ποιο απ' τα δύο να λάβω υπόψιν... Πάντως, απ' ότι και σε κάποια άλλη κοπέλα ιχθύ που γνωρίζω (26/02/88) είχε δίλημμα για την εύρεση του ωροσκόπου της. Μήπως παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός του να είναι δίσεκτο το έτος κλπ...; (Μπορεί να είναι και βλεκεία, δεν ξέρω... :embarrest)

Quote Originally Posted by sophier View Post
    Ευχαριστώ πολύ! Είναι σίγουρο ε..;:embarrest:unsure: Γιατι με είχε ταλαιπωρήσει πολύ το θέμα... Μου το είχαν βρει στην παρθένο, και το πίστευα για αρκετό καιρό- και μετά ξαφνικά μου το βρήκαν στον λέοντα, οπότε δεν ήξερα ποιο απ' τα δύο να λάβω υπόψιν... Πάντως, απ' ότι και σε κάποια άλλη κοπέλα ιχθύ που γνωρίζω (26/02/88) είχε δίλημμα για την εύρεση του ωροσκόπου της. Μήπως παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός του να είναι δίσεκτο το έτος κλπ...; (Μπορεί να είναι και βλεκεία, δεν ξέρω... :embarrest)
    Ειναι εγκυρότατη η εφαρμογη του site μας, οποτε ειναι σίγουρο!
    Χμ το δισεκτο έτος δεν κάνει διαφορά.:embarrest

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by sophier View Post
    Η μια μέρα που προστίθεται ανα τέσσερα έτη στα δίσεκτα ειναι η 29η Φεβρουαρίου. όποτε αν ηταν γεννημένος κάποιος 29 Φεβρουαρίου σε δισεκτο, το μόνο που θα τον/την μπέρδευε θα ηταν για το αν ανήκει στο 1ο ή στο 2ο δεκαήμερο. Στην εύρεση ωροσκόπου το δισεκτο δεν νομίζω να επηρεάζει όπως ειπε και η Κiarra.

Όνομα:
    Εύη

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
    Έχω μια απορία: με Ωροσκόπο Λέοντα (29° 32' 20") θα ήθελα να ρωτήσω εάν δεδομένης της τελευταίας μοίρας, "Παρθενίζω" και λίγο, δηλαδή παίρνω στοιχεία και από την Παρθενο θέλοντας και μη και θα πρέπει να τσεκάρω και τις προβλέψεις για αυτό το ζώδιο. (παρεπιπτόντως, με το που με βλέπει κάποιος, με κάνει κατευθείαν για Λιοντάρι!:embarrest)

Ευχαριστώ!:bigsmile:
    Impossible is nothing

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by piccola View Post
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
    Έχω μια απορία: με Ωροσκόπο Λέοντα (29° 32' 20") θα ήθελα να ρωτήσω εάν δεδομένης της τελευταίας μοίρας, "Παρθενίζω" και λίγο, δηλαδή παίρνω στοιχεία και από την Παρθενο θέλοντας και μη και θα πρέπει να τσεκάρω και τις προβλέψεις για αυτό το ζώδιο. (παρεπιπτόντως, με το που με βλέπει κάποιος, με κάνει κατευθείαν για Λιοντάρι!:embarrest)

Ευχαριστώ!:bigsmile:
    Aγαπητη piccola

δεν ισχυει η επιρροη απο αλλο ζωδιο. Απο την στιγμη που ο Λεων ειναι μεχρι τις 29 τοτε συνεχιζεις ισχυει ο Λεων Αsc.

με εκτιμηση
    cancerian !

Καλημέρα σας!!! Εγώ που είμαι γεννημένη στις 22/12/1969, ωρα 3:45π.μ. στη Λευκωσιά βρήκα ότι είμαι ζώδιο Αιγόκερως με ωροσκόπο σκορπιό, σε ποιά μοίρα όμως δεν κατάλαβα. Θα ήθελα να μάθω ακόμα αν πάίρνω και χαρακτηριστικά από τον τοξότη.:unsure:
    Ευχαριστώ:bigsmile:

Quote Originally Posted by famagusta1969 View Post
    Καλημέρα σας!!! Εγώ που είμαι γεννημένη στις 22/12/1969, ωρα 3:45π.μ. στη Λευκωσιά βρήκα ότι είμαι ζώδιο Αιγόκερως με ωροσκόπο σκορπιό, σε ποιά μοίρα όμως δεν κατάλαβα. Θα ήθελα να μάθω ακόμα αν πάίρνω και χαρακτηριστικά από τον τοξότη.:unsure:
    Ευχαριστώ:bigsmile:
    Στους πίνακες που είναι κάτω και δίπλα από το χάρτη που σου βγάζει η εφαρμογή του myhoroscope.gr, αναφέρεται σε ποια μοίρα και πόσα λεπτά αυτής είναι όχι μόνο ο ωροσκόπος σου αλλά και τα σώματα, οι ακμές των Οίκων όπως και άλλα σημεία. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις. Ακόμα και τα σύμβολα να μην καταλαβαίνεις, αυτά αναφέρονται και με το όνομά τους.
    Όσον αφορά τον επηρεασμό, αν διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ, θα καταλάβεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σας ευχαριστώ πολυ!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)