s
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ...ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ...ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 3 ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΛΑ ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ...ΜΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ...ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΙΛΩΝ ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Re: ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ξέρουμε γενικά ότι ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης. Αυτό είναι πιθανόν να σημαίνει και κάποια επιπλέον κιλά αλλά ο Αιγόκερως μέσω του Κρόνου τον τιθασεύει. Προσφέρει μια πειθαρχία στον Δία, μια αντίσταση στην υπερβολή, οπότε δεν νομίζω ότι αποκλειστικά ένας Δίας στον Αιγόκερω ευθύνεται για την αύξηση του βάρους μας! ¶λλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι γιορτές και αυτό θα φανεί στη ζυγαριά μας:embarrest

Re: ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Quote Originally Posted by adora View Post
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ...ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ...ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 3 ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΛΑ ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ...ΜΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ...ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ?ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΙΛΩΝ ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    3-4 ποστ παρακάτω από το δικό σου είναι :toung:
    http://www.myhoroscope.gr/126-%F5%E3...%E5%DF%E1.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)