s
Απορίες για επιρροή Δία.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Απορίες για επιρροή Δία.

Kαλημέρα σε όλους.

Έχω τον 1ο οίκο στον Αιγόκερο, στον οποίο περιέχεται ο κλήρος της τύχης (7,47μοίρες) και ο Eq (22,47).

Ο σύντρόφος μου έχει τον 7ο οίκο στον Αιγόκερο με εμπεριεχόμενους πλανήτες την Αφροδίτη (19,01) τον Ερμή (19,37) και αστεροειδής την Vesta (12,48) την Pallas(21,21) και την Λίλιθ (12,05).

Στον χάρτη της συναστρίας μας έχουμε σύνοδο της Λίλιθ και Vesta με τον κλήρο της τύχης μου, σύνοδο Ερμή Αφροδίτης Pallas με τον Eq μου.

Πως πιστεύετε ότι θα επηρεάσει το πέρασμα του Δία την σχέση μας?

Με την ματιά μίας αρχάριας που έχει διαβάσει αρκετά αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει τις όψεις , βλέπω ότι η διέλευση του Δία επηρεάζει θετικά τον 7ο οίκο του συντρόφου μου.

Πότε προσεγγιστικά ο Δίας θα βρίσκεται στις 19 μοίρες του Αιγόκερου?

Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι σε όλους Χρόνια Καλά και ας μην είναι Πολλά και Καλή Χρονιά.

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ

Re: Απορίες για επιρροή Δία.

Καλημέρα σας,
    Τι μπορεί να μου προσφέρει η είσοδος του Δια στον Αιγόκερω ? 'Έχω Δία στον Αιγόκερω 12ο οικο, Β. Δεσμό Αιγόκερω στον 1ο και Ωροσκόπο Αιγόκερω . Ο ήλιος μου είναι στον Τοξότη. Οι όψεις του Δια ειναι τετρ. με Πλούτωνα, σύνοδος με Ωροσκόπο και εξάγωνο με MC.
    Eυχαριστώ

εχω Δια στον αιγοκερω τι σημαινει?

Αγαπητή Nikx,
    Στην αρχική σελίδα μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάποιες επιλογές που βρίσκονται στα δεξιά προκειμένου να σας βοηθήσουν στα αρχικά βήματα της αστρολογίας.
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Πλανήτες στα ζώδια για να δείτε κάποιες ερμηνείες.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)