- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Απορίες για επιρροή Δία.
-
19-12-2007, 10:38 AM #1
Απορίες για επιρροή Δία.
Kαλημέρα σε όλους.
Έχω τον 1ο οίκο στον Αιγόκερο, στον οποίο περιέχεται ο κλήρος της τύχης (7,47μοίρες) και ο Eq (22,47).
Ο σύντρόφος μου έχει τον 7ο οίκο στον Αιγόκερο με εμπεριεχόμενους πλανήτες την Αφροδίτη (19,01) τον Ερμή (19,37) και αστεροειδής την Vesta (12,48) την Pallas(21,21) και την Λίλιθ (12,05).
Στον χάρτη της συναστρίας μας έχουμε σύνοδο της Λίλιθ και Vesta με τον κλήρο της τύχης μου, σύνοδο Ερμή Αφροδίτης Pallas με τον Eq μου.
Πως πιστεύετε ότι θα επηρεάσει το πέρασμα του Δία την σχέση μας?
Με την ματιά μίας αρχάριας που έχει διαβάσει αρκετά αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει τις όψεις , βλέπω ότι η διέλευση του Δία επηρεάζει θετικά τον 7ο οίκο του συντρόφου μου.
Πότε προσεγγιστικά ο Δίας θα βρίσκεται στις 19 μοίρες του Αιγόκερου?
Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι σε όλους Χρόνια Καλά και ας μην είναι Πολλά και Καλή Χρονιά.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ
-
19-12-2007, 10:54 AM #2
Re: Απορίες για επιρροή Δία.
Καλημέρα σας,
Τι μπορεί να μου προσφέρει η είσοδος του Δια στον Αιγόκερω ? 'Έχω Δία στον Αιγόκερω 12ο οικο, Β. Δεσμό Αιγόκερω στον 1ο και Ωροσκόπο Αιγόκερω . Ο ήλιος μου είναι στον Τοξότη. Οι όψεις του Δια ειναι τετρ. με Πλούτωνα, σύνοδος με Ωροσκόπο και εξάγωνο με MC.
Eυχαριστώ
-
19-12-2007, 11:55 PM #3
εχω Δια στον αιγοκερω τι σημαινει?
-
22-12-2007, 02:23 PM #4
Αγαπητή Nikx,
Στην αρχική σελίδα μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάποιες επιλογές που βρίσκονται στα δεξιά προκειμένου να σας βοηθήσουν στα αρχικά βήματα της αστρολογίας.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Πλανήτες στα ζώδια για να δείτε κάποιες ερμηνείες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.