- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Ο ανάδρομος Δίας ένδειξη κάρμα;
-
17-12-2007, 06:15 PM #1
Ο ανάδρομος Δίας ένδειξη κάρμα;
Αναρωτιόμουν όταν έχεις όψη γενέθλιου Δία τρίγωνο με τη Σελήνη σου (8ος)και Ήλιο (10ος) σε όψη χιαστή με το Δία(5ος) όπου ο Δίας είναι ανάδρομος όχι και τόσο δυνατός αφού είναι στους διδύμους, αυτά όλα έχουν να κάνουν και με τη σχέση με την μητέρα, έτσι; Εγώ, έχασα την μητέρα μου μικρή σχετικά. Πρόλαβε όμως βέβαια και με επηρέασε καθοριστικά στη ζωή μου. Μου άνοιξε ορίζοντες και με ενέπνευσε θετικά. Σε αντίθεση με τον πατέρα μου.
Αυτή η όψη όμως του Δία, συγχωρέστε με αν φαίνεται χαζή η ερώτηση, μπορεί να επηρεάζει και μετά θάνατον έναν άνθρωπο (βόρειος δεσμός 4ος διδύμους). Ερωτώ , διότι ακόμη και σήμερα έχουν συμβεί γεγονότα ας πούμε κρίσιμα για μένα, που με την μορφή ονείρων, η μητέρα μου με βοηθάει να ανταπεξέρχομαι. Και τα όνειρα, είτε τα βλέπω εγώ, είτε παρουσιάζεται η μητέρα μου σε όνειρα κάποιων άλλων, φίλων ή γνωστών οι οποίοι μου τα μεταφέρουν γιατί αφορούν εμένα. Δεν είναι λίγο παράξενο να συμβαίνει;
Αν καταλάβατε, ο ανάδρομος Δίας μπορεί να δείχνει και αυτό; Η κάνω λάθος και δεν ισχύει η μετά θάνατον επαφή;
Ευχαριστώ
-
18-12-2007, 01:22 AM #2
Re: Ο ανάδρομος Δίας ένδειξη κάρμα;
Αγαπητή evi
Πολύ ευρύ το θέμα που ανοίγετε και λεπτό γιατί είναι ευαίσθητο και προσωπικό. Θέλει μεγάλη ανάπτυξη που δεν ταιριάζει στα πλαίσια του φόρουμ ή σε ανοιχτή συζήτηση.
Θα προσπαθήσω να σας απαντήσω συνοπτικά, γιατί κατανοώ τις ανησυχίες σας. Ο Δεσμός της Σελήνης στον 4ο οίκο δηλώνει μία καρμική σύνδεση με την οικογένεια και την κατάσταση γύρω από αυτή, που σας εξελίσσει ως ψυχή (επειδή είναι ο Β. Δεσμός). Από την άλλη πλευρά η Σελήνη στον 8ο οίκο, φέρνει το γεγονός της απώλειας στην επιφάνεια (άλλοτε συμβολική, άλλοτε πραγματική όπως είναι η δική σας) και στη συνέχεια σας προσδίδει μία ικανότητα μεταφυσικών επαφών. Ο ανάδρομος Δίας προσφέρει πληροφόρηση για καρμικά στοιχεία, που έχουν να κάνουν περισσότερο με τη διδασκαλία, τη γνώση και την πνευματική ανάπτυξη που μεταφέρετε από παλιά. Αυτό σας δίνει την ευχέρεια για τα μηνύματα που προσλαμβάνετε. Μπορεί βέβαια, η συνολική εικόνα του χάρτη να εξηγεί περισσότερα και αυτό προσωπικά πιστεύω πως συμβαίνει.
Η καρμική ανάλυση έχει πολλά επίπεδα προσέγγισης και ανάλυσης, που σε τόσα λίγα στοιχεία δεν καλύπτεται.
Αλλά αν το δούμε και πιο εσωτερικά, η σύνδεση με τα άτομα που αγαπάμε δεν τελειώνει στο φυσικό πεδίο. Το να φύγουν από το φυσικό τους σώμα δεν λέει κάτι σημαντικό, σε όσους έχουν ενδιαφέρον να βλέπουν την ύπαρξή τους πολυεπίπεδα. Υπάρχει επαφή με τον πνευματικό κόσμο και το υποστηρίζω από εμπειρική γνώση. Δεν είμαστε "μόνοι". Κάποιες φορές όμως δεν "ακούμε".
Κατά την εκτίμησή μου, υπάρχει μία "χορδή" επικοινωνίας με την μητέρα σας ή με ένα πνευματικό οδηγό που μπορεί να εμφανίζεται με την οικεία και ζεστή μορφή της μητέρας, ώστε να τον εμπιστεύεστε και να παίρνετε στα σοβαρά τα μηνύματά του. Και στις δύο περιπτώσεις, αισθάνομαι πως είναι πολύ ωραίο αυτό που σας συμβαίνει!
Να είστε καλά
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
18-12-2007, 04:10 PM #3
[Αλλά αν το δούμε και πιο εσωτερικά, η σύνδεση με τα άτομα που αγαπάμε δεν
Κατά την εκτίμησή μου, υπάρχει μία "χορδή" επικοινωνίας με την μητέρα σας ή με ένα πνευματικό οδηγό που μπορεί να εμφανίζεται με την οικεία και ζεστή μορφή της μητέρας, ώστε να τον εμπιστεύεστε και να παίρνετε στα σοβαρά τα μηνύματά του. Και στις δύο περιπτώσεις, αισθάνομαι πως είναι πολύ ωραίο αυτό που σας συμβαίνει!
Ναι, είναι όντως πολύ καλό που συμβαίνει. Βέβαια πρέπει να σας πω ότι εγώ δεν το σκέφτομαι ή δεν το έχω προετοιμάσει όταν γίνεται. Απλά γίνεται από την "άλλη" πλευρά.
Και με το πέρασμα των χρόνων γίνεται όλο και πιο αραιά τώρα, σαν η ψυχή του ανθρώπου που "έφυγε" να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ και να "έρχεται" μόνο σε περιπτώσεις "εκτάκτου ανάγκης".
-
19-12-2007, 12:10 AM #4
Αγαπητή μου evi
Πράγματι περνάμε και σε αυτό το στάδιο κάποια στιγμή, είτε γιατί ωριμάζουμε και ο πνευματικός κόσμος δεν χρειάζεται να δίνει έντονα σημάδια προς εμάς (χωρίς να σημαίνει πως δεν παρακολουθεί την πορεία μας), είτε γιατί η ψυχή που έφυγε, έχει να κάνει την δική της μαθητεία στα ουράνια πεδία, το δικό της έργο και πρέπει λίγο να απομακρυνθεί από τα γήινα. Αλλά στη θέση της υπάρχει πάντα ένα πνεύμα προστασίας, καθώς ο καθένας μας έχει ένα "φύλακα-άγγελο".
Να είστε καλά και καλή σας συνέχεια σε όλα
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.